Mesajıma hep görüldü attığı için bende sinirlendim ve "senle whatsapta olan iletişimimi kesiyorum sende lütfen whatsaptan mesaj atma bana çünkü bana görüldü attığın gibi bende sana atarım " dedim 13 gündür ne bı mesaj ne bir Arama dahi yok susmaya devam mı etsem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi erkek askere gittiği zaman değişir ya çok açılır ya çok olgunlaşır seninki de büyük ihtimal açılan tayfadan eminim ki başka birisini bulmuştur
Öyle mi dersin
Bende askeri personelim 4 yıldır bu meslekteyim
İçimi karartmasan 🤣
Dost acı söyler ben söylemesemde baksana herşey ortada yani çevrimiçi olup yazmamak için ne sebebi olabilir ki
Ne yapsam bilmiyorum 20 günü kalmış susup beklesem mi sabretsem mi ya da direk nmrasıni mi silsem
Şimdiden sana bu şekilde yapıyorsa yazmıyorsa ki askere giden bilir orada her zaman zamanı boştur hatta konuşacak mesajlaşacak birisini ararki zaman geçsin diye 20 günü kalmış yarın bigün geldiğinde sana ne açıklama yapmasını bekliyorsun ki sen ne güzel bak beklemişsin çaba göstermissin ama sana yazmaya bile tenezzül etmiyor umarım doğru kararı verirsin karşına güzel insanlar çıkar mutlu olursun karar senin
Kanka üzülme ama konustugu olabilir. Çünkü 13 gün boyunca illaki bir şey yazılırdı. Bir kere olsun arardı. Umarım öyle değildir.
Bilemiyorum ya
Tekrar diyorum üzülmeni istemem ama öyle geldi bana ve genelde de bu gibi şeylerin sonucu bu çıkıyor
Ama ben dedim lütfen whatsapta bana mesaj atma artık 🤣
Sadece kendini kandırmak istiyorsun şu an. Sen öyle desen dahi sevgili iseniz 13 yazmamak olmaz. bu da bir gerçekk
Tabi oda var
Ya eskerlik psikolojisi ya da başka bir şey olabilir
21 günü kalmış sessiz kalayım sabredeyim mi yani
Yaz knka böyle durumlarda bırakmican zaten az kalmış gelince tekrar bakarsın duruma göre
Gurursuzluk olur artık çünkü hep ben yazdım ben ararım ben sordum
Adam asker bari bu süreçte cocuklaşmayın
Elimde değil bir insana her attığınız mesaj görüldü oluyorsa siz de sinrilenirsiniz
Sinirlerım tabı bu sartlarda degıl Asker psikolojisı ters yapmadan önce tatlı dılle konussaydın keske
Dedim vallahi dedim ama anlamadı işte🤣
Bellı kı sevgınden emın ağırdan satıyor kendini bekle o zaman bakalım zaman neyi gösterecek
Emin zaten ondan yapıyor olabilir mi nasıl olsa yazar gibisinden
Olabilir. Keşke eldeyken herkes değer kıymet bilse sonra anlamı kalmıyor, seven taraf için zor biliyorum ama sende yazma bekle bu süreçte sevgisini de ölçmüş olursun herşey gönlünce olsun iyi geceler. 🤗
Görüşünüz içinde ben teşekkür ederim Sizede iyi geceler😊
Rica ederim pembeli manyagın biri dislıke atmiş hemen 😊
Hahah 🤣 bende diyorum pembeli kimden bahsediyor her insanın düşünce yapısı farklıdır saygı duymak gerek😊
Askerliği yaptıgım için biliyorum aslında suc sende detayda konuyu bıraz daha acsan 😊neyse kactım bn sabaha uyuya kalsam patron kapıya koyar cami önünde dilenmek istemiyorum 😃🙏
Vala fazla uzatmak istemedim 🤣🤣 neyse neyse hadi iyi geceler
Ne oldu senin durum 😊
Hiç sorma ya onunla konuşmuyordm ama durumlarla fotoğraflarımla mutluyum imajı yaratım 14. gün mesaj attım sen niye böyle yapıyorsun falan diye bana dedi ki sen zaten kendi çapında mutlusun ben biliyorum sen devam et böyle falan diye biraz konuştuk falan görüldü attı sustu aşırı sinirlendim ve ben ona dedim ki senin oyuncağın değilim git kendine oynayacak başka oyuncak bul falan diye bana diyorki yaw tamam anladım gidebilirsin falan çok uyuz oldum
Sonrasında işte dedim ki ona çok merak ediyorum kalmış şurda 18 gün dönmen için acaba sen hangi yüzle yanıma gel diyeceksin baktı sustu ay Allah'ım soğudum cidden
Bosver bu saaten sonra umursama
Bende çok takıntılıyım hani bu yüzden kendi adıma aklıma gelmesin diye whatsap uygulamasını direk kaldırdım
Zor olacak anlıyorum senı seven sevdiğini üzmez senı ıstemeyenı sende ısteme zaman cok değerlidir mutsuz etmek ıcın elınden gelenı yapmak ısyene harcama
Gerçekten bu çok yerinde bir nasihattı bende bunun farkındayım ama yapamıyorum yoksa bende çok isterdim beni gerçekten umursayacak sevecek sayacak birinin hayatımda olmasını
İNŞALLAH olur hayırlısı değilmiş demek bazı seyler olmuyor dıye üzülme daha güzel şeyler karşına cakacak emın ol
Zoruma giden de şu cabamın farkında ama egosundan belli etmiyo nankörlük yapıyor hangi kız bu zamanda asker bekliyor değer bilmiyor işte salağın önde gideni vala giden gitsin umrumda değil artık vicdanım rahat
Herşeyden önce vicdan rahatlığı sen üstüne düşeni sana yakısanı fazlasıyla yaptın sakın benı yanliş anlama iyi gelecekse yazabılırsın azda olsa moral vermeye calısırım 🤗
Çok teşekkür ederim 😊
Rıca ederim takip ediyorum ıyı geceler 😊
Susma açıkça konuş ya da bitir.
Bitirmek istemiyorum ama
Devam et öyle
Etki eder mi yazar mı yani
Yazabilir diye düşünüyorum özleyip
Durumlarıma bakiyor he whatsapa giriyo çıkıyor sinirime dokunuyor artık
İnat yapıyor o da
Ya başkası varsa nasıl anlıyacam bunu
Wpye sürekli giriyorsa bence konuştuğu vardır bi takip et
2 3 dk bile kalmiyor ama ben Whatsapta olduğum zamanlar girip çıkıyor hep