Ben hiç aşk acısı çekmedim diyenler
1 aşk acısı çektim
2 aşk acısı çekmedim
Hadi bakalım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıkçası inanarak hata ettiğimi düşünüyorum çünkü biyoistatiksel iki mekanizmanın uyumu, hele 11 boyutlu nesneler üretebilen beyin gibi kompleks bir yapıda diğer alanların ödül mekanizmasına bağlı olarak oluşan sağlıklı bir baglamda guclu bir oluşum meydana gelmesinin neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum
Yani aşk acısı çektiğimiz zamanlar olmuştur birilerinden hoşlanıp da karşılık bulamadığımız zamanlar olmuştur Ama hayatta her şeyin nasip kısmet olduğunu inanan birisiyim aşk acısı dediğim şey tek taraflı belki de benim karşılık alamadığım duygulardır, ama bir diğer aşk acısı vardır bir şeyler yaşarsın sonradan kaybedersin Bence bu daha kötü en azından ilkinde olmayacak bir şey oldu ama ikincisinin yaşadığın bir şeyden vazgeçmek daha zordur.
Aşk acısı çekerek büyüyorsun aslında, hem tatlı hem de acı bir deneyim 🥲. Ben de zamanında aşk acısı çektim ama şimdi aşık olduğum bir sevgilim var. "Hadi bakalım" diyenlere selam olsun, içlerinden bir yerlerde belki onlar da aşkın gücünü hissetmişlerdir 🥰. Sen hiç çektin mi peki?
Cevap
3Cevap
Aşkın gücü karşısında hiçbir şey duramaz
Aşk yalan gerçek olan zks
Diyemem
egilme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?