Kendimi enayi görüyorum?

Eşimle 3 ay evli kaldık boşanma davası açtı bıraktı beni gercekten uzun mesele darp aldatma yok. Neyse boşandık mahkemede kurtuldum gibisine ailesine sarıldı cocukta yok. İnstgramda 7 aydır engelliydim pes etmedim boşanma süreçinde saçlar gitti 70 kgdan 55 kg düştüm felan. şu an saç ektirdim spor yaptım eskiye göre daha atletik oldum. Bu şimdi beni instgramda bir engeli açıyor 3 gün sonra tekrar engelliyor 3 kez yaptı bunu sevdiğimi biliyor. Beni şizofrenlikle suçladı şiddet göztermişim felan yemin ediyorum dokunmadım bile. Ben hiç evlenmemiştim bu 1 evlilik 1 nişan atmıştı sorun yapmadım 3 ayda beni bıraktı. Mahkemede kurtuldum diye ailene sarılıyorsn sürekli instgramda engel aç. engelle tekrar aç. Arkadaşlar tabiki engelliyebilir boşandık gitti açabilirde ama ben duygusal biriyim beni etkiliyor bu. Amacı ne bilmiyorum lütfen hanfendilerden yorum rica ediyorum. tekrar engellemiş ben emeklerime üzülüyorum gercekten? Ama düzelemiyorum gercekten ne yapcağımı bilmiyorum. Daha önce bu soruyu sordum arkadaşlar boşanalı 6-7 ay oldu ben üzülüyorum emeklerime aklıma gelince hayattan nefret ediyorum.

Kendimi enayi görüyorum?