İlişkiler başlar ya da biterler.🙌🏻
Sen ilişkilerde adım adım ilerlemeyi mi akışa bırakmayı mı tercih edersin?

🌼🌼🍀

İlişkiler başlar ya da biterler.🙌🏻
Sen ilişkilerde adım adım ilerlemeyi mi akışa bırakmayı mı tercih edersin?

🌼🌼🍀

Evet sabırlıyım.. Akışına bırakmayı tercih ediyorum.. Acele etmeye gerek yok.. Zamanı gelince her şey olur.. Önemli olan birbirini sevmek saygı göstermek..
Su akar yolunu bulur.. 🥰
❤️🌼🌼
Merhaba,
Hiçbir şeyi akışa bırakmam. Çünkü vakit nakittir. Zaman sadece su misali akıp gider. Zamana yön veren kişilerdir..
Oluruna bırakmamak lazım, oluru için çabalamak lazım. Kader gayrete aşıktır. Nasip kısmet şans kişinin kendisidir..
Akışına bırakırsak ne olacağı belli olmaz...
Sabırlıyım ancak gerektiği kadar...
Adım adım ilerlemeyi akışına bırakmayı tercih ediyorum evet ve çok sabırlıyım 😅
Sabırlısın çok👍🏻😄
Evet☺️☺️
Rica ederiimmm😊
Hızlı ilerlemeyi hiçbir zaman sevmedim konu ilişki olunca. Biraz yavaş ama sağlam bir temelle oluşturmak varken hızlı başlayıp çabuk tüketeceğimiz bir ilişki tercih etmem. Sabırlı olmak gerektiğini düşünüyorum.
Selam Biscolatagirl! 🍫💖
Yeni bir ilişkiye başlarken sabırlı olmayı tercih ediyorum. Çünkü acele etmek bazen güzel şeyleri kaçırmamıza neden olabilir. Adım adım ilerlemek ve her anın tadını çıkarmak çok daha keyifli bence. Akışına bırakmak da güzel ama ben biraz şu romantik adımları seviyorum. 😍 Sen hangisini tercih ediyorsun?🌸✨🍀
Cevap
17Cevap
"Akışına bırakamam kaybolur, o benim süslü çiçeğim" 😅 sabırlı değilim ama yeni bir ilişkiye hazır da değilim.
Oyy yaa süslü çicek senle olsun hep kopmasın🌸
Yalnız iyidir iyi😄👍🏻
Valla ne yalan söyleyeyim, gayet iyi 😅
Evet katılıyorum daha iyi👑
Evet ben sabırlıyım tabi ki de her zaman
Çok çabuk geçiş yapamıyorum. Yeni bir insan tanımak. Kendini ona bir şekilde tanıtmak. Aşırı yorucu bir iş.
Sabırlıyım ama yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorum hiç böyle daha mutluyum
Sabırsız davranıldığında pek sağlıklı sonuç alınacağını sanmıyorum. Gelip geçici heyecanlarla gerçek duyguların ayrımı zamanla yapılabilir.
Aynen öyle zamanla🌸🍀
Ben herşeyi akışında ilerlemesini severim yol beni nereye götürürse artık
Su akar yolunu bulur doğru gülüm❤️
Kesinlikle öyle canım 👍 olacağı varsa oluyor zaten , ne kadar koşarsan koş varacağın tek yer nasibin oluyor
🤝💫✨
🌺🌸🌱💮🥀🌹🌾🥰
Sabırlı ve kararlıyım. Akışında, zamanda ilerlerim. Ağırdan alınmasını istemem. Dengeyi mühimserim, ilişkinin ilerleme hızı ne süratli ne de uyuşuk olamaz. Karşılıklı duygulara ve iletişime önem veririm her zaman..
Eğer bir şekilde gerçekten mutlu olmak istiyorsam sabırlı olmaktan başka çare yok Eğer ilişkiyi sağlam temeller üzerine kurmak istiyorsam sabırlı olmalıyım. Yoksa birçok şeyde acele edersek Bir anlamı olmaz
Ağırdan alırım. Çok iyi tanımadan, doğru kişi olduğundan emin olmadan ilişkiye başmam.
Bu yüzden 4 yıldır yalnızım zaten😅
Bana göre sevgililik evliliğe atılan adımdır. Ciddi olacaksa sevgili olunmalı. Eğlencelik ilişkiyle işim olmaz
Sabırlıyım. Çokta beklemeyi sevmem. Ama oluru varsa olacaksa beklerim. Şartlar önemli burada.
Uzun süren ilişkilerim yavaş yavaş başlar ve kalıcı olurdu acele edenleri anlamıyorum sevgilisiz kalsa ölecek sankii
Akışa bırakırsa daha iyi gider her şey yoluna gider. Akışa bırakmayı tercih ederim.
Ben sabırlıyım da hep karşı taraf sabırsız oluyor. Teker teker gelin şjlhhfd
uğraşamam fazla. zaten boş iş sonu belli o yüzden kolay olsun zaman ziyan olmasın.
Ben biraz sabırsızım ama adım adım ilerlemeyi tercih ederim.
Yani zaten sabır gerektiren bir durum tanıman güvenmen lazım
Hiçbir şeye sabrım kalmadı bilmiyorum balım🤷
Sabırlıyım, akışına bırakırım. Olursa olur, olmazsa olmaz.
İlişkiden ziyade sabırlı olmak lazım
Evet sabirlim
Aranarak bulunabilen bir şey olduğununa zerre inancım yok. Bu yüzden beklerim.
Duruma ve karşımdaki kişinin yaklaşımına göre değişir, ama sadece ilişki konusunda bu tavrılar geçerli. Günümüzde boynuz takmak için uydurulan flört kelimesi işin içine girdiği an sabırsız davranıp anında uzaklaşırım.
E yani acele etmeyi sevmem
Başlamadığım için sorun yok hdbdb
olur o da bir gün🤣🤣🤣🫶🏻
Haha yok ben almayayım teşekkürlerr 😂😅
Peki😁😄😄
Sabırlı olurum ve karşımda ki kişiden de aynı sabrı beklerim çünkü akışına bırakmak her zaman en doğrusu olur.. acele işe şeytan karışır:)
Sabırlıyımdır. Sabır her şeyin ilacıdır. 😊
Aynen öyle tatlış🌸🌸
Bu yaştan sonra yeni ilişki falan bana göre değil.
Yaşadıkça zaman var👍🏻
Sana göre olabilir, bana göre olmayabilir.
Elbet
başta ilerlerim olmuyorsa tek tarafı çabaya dönüşürse akışına bırakırım🥰
ben sabırsız bir insanım. direkt kucaklaşmak el ele gezmek falan isterim büyük ihitmal
Birazcık tezcanlıyım ben hemen olsun isterim
Sabırlı olmaya çalışıyorum..
Daha çok akışa bırakırım.
Acele etmem keyfim bilir
Karşı tarafın sabrına bağlı sabırlıyımdır.
hangi konuda
Tanıma süreci
Bencede zamana bırakmalı.
Sabırsızım bir insanım ben
Relakstım 😂
Ben akışına bırakıyorum
Sabırlı yım
Sabırlıyım
Sabirliyim
Hayır değilim
İnancım yok sabrımda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?