Aşk İlişkileri 1 ay Kalbinizi çalan biri var mı? Lila_rüzgar12 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Kalbinizi çalan biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
m TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet var.. @oɿƚꙅɘɒm bey kalbimi çaldı geri vermiyor.. 😍❤️ 2 6 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 ay Kasaya giren para iade edilmez, eski bir kasiyer sözü 😅😅 Yorumla m TatlıKızzzz34 1 ay @oɿƚꙅɘɒm Allah Allah bak sen.. 😂 Bu durumda kalbim değerli mi olmuş oluyor.. 😜 Neyi aldım da kalbim kasaya girdi diye düşünmeden edemedim.. 😂😂 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 ay aklımı aldın yetmez mi Yorumla m TatlıKızzzz34 1 ay @oɿƚꙅɘɒm yeter tabiki iyi yapmışım o halde.. 😅😅 Yorumla kızıl_lady 1 ay Site aşkı mı Yorumla m TatlıKızzzz34 1 ay @kızıl_lady evet neden sordunuz.. Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Merhaba,Henüz yok, o kadar da kolay değil ki, yer miyim ben! 😅 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Kalbimi çalan olursa nikahı basıcam. Wattpad hikayesi severiz. Kalbimi kaçırana aşık olmak kalp Bora Karabey 1 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Çalıp geri veren var, hayırlısı bakalım. 🤔 1 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır sahibesi olarak bende hala güvenli şekilde.🤣 1 0 Yorumla
Soykanonac06 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kalbim çok iyi korunuyor daha kimse çalamadı 😅 1 0 Yorumla
kxnan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 ay Kalbimi çalan yok onun kalbini çaldım aćmiyor desem daha doğru olur 1 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 32 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yok benimkinde alarm var hırsızlık olacağı zaman ötüyor 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yok, birinin olmasını ister miydim onu bile bilmiyorum 0 0 Yorumla
BasorexiaAise Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Evet biri var çaldığını düşünmüyorum ben canım gibi gidip ona kalbimi verdim. Şimdide geri alamıyorum 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var. Gül yüzlü sevgilim @TatlıKızzzz34 2 1 Yorumla m TatlıKızzzz34 1 ay Evet sevgilim kalbini çalalı çok oldu.. 😍 Yorumla
Hsyn58 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yer mi Sivas çocuğu 😅😅şu an yok 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. Kimse çalmadı. Çok ağır götüremiyolar 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Büyük bir göç var ordan oraya, kalbimden uzağa. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Keşke çalsa ama nerdee 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kimse çalmıyor maalesef 😂 1 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Varrr çalma değilde sahibi olan kişi o 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 180,6b cevap paylaştı. Hayır kalbimi çalan birisi yok. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok çok şükür kalbim bende. 1 0 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Henüz yok güzel koruyorum😎 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hırsız giremedi içeri 😂 1 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Yok kalbim bende çok şükür 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Kalbim yok galiba 1 16 Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay Shajjsaj niye Yorumla GodOfWarAres 1 ay Ne bileyim hissetmiyorum hiç bir şey Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay Hiçbir şey hissetmemek iyi ya en azından aşk konularında rahat edersin shajjsh Yorumla GodOfWarAres 1 ay Korku falan da yok ama Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay O daha iyi ya Yorumla GodOfWarAres 1 ay Nope Yorumla GodOfWarAres 1 ay Değil Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay Benim de pek duygulu olduğun söylenemez sitede bir acayip oluyorum 😂😂 Yorumla GodOfWarAres 1 ay Anlamıyorsunuz Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay Neyi Yorumla GodOfWarAres 1 ay Hiç bir şey hissetmeme cehennemini Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay Biliyor musun ben de bir ara hiçbir şey hissetmiyordum çok acı bir şey az önce şaka niyetine söylemiştim eğer üzdüysem özür dilerim Yorumla GodOfWarAres 1 ay Sence üzüntü hissediyor gibi miyim jdhdgdfdgdf Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay Yok Yorumla GodOfWarAres 1 ay Yeapss doğru cevaaap Yorumla Lila_rüzgar12 1 ay 🎉🎉🎉 Yorumla
zxzxzx88 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay Herhangi bir rolls royce 3 5 Yorumla kxnan 1 ay Aç gözlü madiatçi çikarci Yorumla kızıl_lady 1 ay Herhangi bir maybach Yorumla zxzxzx88 1 ay Buyrun benim Yorumla kızıl_lady 1 ay Sen tam benim kafadansın 😂 Yorumla kxnan 1 ay @kızıl_lady Bu arada profil resmin şahane Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Yok. İçine eden çok 😂 1 5 Yorumla kızıl_lady 1 ay Poyraz sen misinnnn Yorumla kızıl_lady 1 ay Poyraz sen olduğunu biliyorum Yorumla kızıl_lady 1 ay Poyraaaazzzzzzz cevap ver bana Yorumla scorpion026 1 ay @kızıl_lady ben değilim yaşım 38 benim Yorumla kızıl_lady 1 ay Tamam poyrazda 37 yaşındaydı Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yok yok 1 0 Yorumla
Royalinea Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 36% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çaldı geri vermiyor 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 🤔🤔🤔 emin değilim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. evet var 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 94% 1 ay Var. 1 2 Yorumla Ercan_AVCI 1 ay @mevsimbahar188 Üzülürüm ama Yorumla Ercan_AVCI 1 ay Mevsim misin bahar mı Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Yok 😂 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Evet❤️ 1 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Cıks yok 1 2 Yorumla mrgreenbird 1 ay @fİtsuFlee yiyosa gelsin çalsın, geldiği gibi kapıda ofsayta düşürürüm kendisini yoğun bakımdan alırlar ok? Yorumla fİtsuFlee 1 ay @mrgreenbird kardeş sen ne yaşıyon a.. wq gkdkddkdsksksk Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
UndRaa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 67% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 40,3b cevap paylaştı. Yok bea. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet ♥️ 1 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. şu an kalbim bende 1 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 25 sene önce 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Kalp mi kaldi 0 0 Yorumla
Fırtınada_bir_tekne Takip Et Xper 2 Yaş: 18 1 ay Halam 1 1 Yorumla Fırtınada_bir_tekne 1 ay @Lila_rüzgar12 bugün rüyamda bile halamı gördüm öpüşüyorduk. Ama ne yazık ki uyandım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evet var.. @oɿƚꙅɘɒm bey kalbimi çaldı geri vermiyor.. 😍❤️
Kasaya giren para iade edilmez, eski bir kasiyer sözü 😅😅
@oɿƚꙅɘɒm Allah Allah bak sen.. 😂 Bu durumda kalbim değerli mi olmuş oluyor.. 😜 Neyi aldım da kalbim kasaya girdi diye düşünmeden edemedim.. 😂😂
aklımı aldın yetmez mi
@oɿƚꙅɘɒm yeter tabiki iyi yapmışım o halde.. 😅😅
Site aşkı mı
@kızıl_lady evet neden sordunuz..
Merhaba,
Henüz yok, o kadar da kolay değil ki, yer miyim ben! 😅
Kalbimi çalan olursa nikahı basıcam. Wattpad hikayesi severiz. Kalbimi kaçırana aşık olmak kalp Bora Karabey
Çalıp geri veren var, hayırlısı bakalım. 🤔
Hayır sahibesi olarak bende hala güvenli şekilde.🤣
Kalbim çok iyi korunuyor daha kimse çalamadı 😅
Kalbimi çalan yok onun kalbini çaldım aćmiyor desem daha doğru olur
Yok benimkinde alarm var hırsızlık olacağı zaman ötüyor
Yok, birinin olmasını ister miydim onu bile bilmiyorum
Evet biri var çaldığını düşünmüyorum ben canım gibi gidip ona kalbimi verdim.
Şimdide geri alamıyorum
Var. Gül yüzlü sevgilim @TatlıKızzzz34
Evet sevgilim kalbini çalalı çok oldu.. 😍
Yer mi Sivas çocuğu 😅😅
şu an yok
Hayır. Kimse çalmadı. Çok ağır götüremiyolar
Büyük bir göç var ordan oraya, kalbimden uzağa.
Keşke çalsa ama nerdee
Kimse çalmıyor maalesef 😂
Varrr çalma değilde sahibi olan kişi o
Kalbimi kimse çalamazz
Hayır kalbimi çalan birisi yok.
Yok çok şükür kalbim bende.
Henüz yok güzel koruyorum😎
Hırsız giremedi içeri 😂
Yok kalbim bende çok şükür
Kalbim yok galiba
Shajjsaj niye
Ne bileyim hissetmiyorum hiç bir şey
Hiçbir şey hissetmemek iyi ya en azından aşk konularında rahat edersin shajjsh
Korku falan da yok ama
O daha iyi ya
Nope
Değil
Benim de pek duygulu olduğun söylenemez sitede bir acayip oluyorum 😂😂
Anlamıyorsunuz
Neyi
Hiç bir şey hissetmeme cehennemini
Biliyor musun ben de bir ara hiçbir şey hissetmiyordum çok acı bir şey az önce şaka niyetine söylemiştim eğer üzdüysem özür dilerim
Sence üzüntü hissediyor gibi miyim jdhdgdfdgdf
Yok
Yeapss doğru cevaaap
🎉🎉🎉
Var ama arkadaşız
kilitli tutuyorum...😂
Herhangi bir rolls royce
Aç gözlü madiatçi çikarci
Herhangi bir maybach
Buyrun benim
Sen tam benim kafadansın 😂
@kızıl_lady Bu arada profil resmin şahane
Yok. İçine eden çok 😂
Poyraz sen misinnnn
Poyraz sen olduğunu biliyorum
Poyraaaazzzzzzz cevap ver bana
@kızıl_lady ben değilim yaşım 38 benim
Tamam poyrazda 37 yaşındaydı
Poyraz çaldı kalbimi ama esmiyor artık
Yok yok
Var evet
Yok.
Yokk
Çaldı geri vermiyor
🤔🤔🤔 emin değilim
evet var
Kalp yokki nasıl çalsın
Var.
@mevsimbahar188
Üzülürüm ama
Mevsim misin bahar mı
Hayır
Yok 😂
Hayır yok, kalbim benimle mutlu
Evet❤️
Cıks yok
@fİtsuFlee yiyosa gelsin çalsın, geldiği gibi kapıda ofsayta düşürürüm kendisini yoğun bakımdan alırlar ok?
@mrgreenbird kardeş sen ne yaşıyon a.. wq gkdkddkdsksksk
evet var
Var.
Yok. Eskidendi o.
Yok.
Yaşam dolan
Yok bea.
Evet ♥️
Hırsız sevmem dksksksk
şu an kalbim bende
eveet var
25 sene önce
Kalp mi kaldi
Hayıryok
Var👩🏽🦳❤️🧔🏽♂️
Olduu
Halam
@Lila_rüzgar12 bugün rüyamda bile halamı gördüm öpüşüyorduk. Ama ne yazık ki uyandım
Yokm