AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Bilinç altında kalmış o yüzden rüyalarına giriyo büyük ihtimal anlaşamamışsınız zaten hayatından çıkardığın birini bi daha alma
İki kişi aynıanda seviliyorsa bu hevestir gerçek aşk değil
Eski eskide kalır tekrar deneme bence olmuyorsa zorlama diğer erkeğe bunu söylesen senden şüphelenecek ki haklı da eski sevgilinle iletişime geçmen bile yanlış zaten ikiniz bunu ona söylemeyi düşünerek baya baya aldatmışsın
İki kişi aynı anda sevilir ama sen zamanına bırak. Soruyu cevaplamak istemezdim. O yüzden ben yaşamadığım için bilemem.
ikisine de ver. aklında kalanı bir daha test et. kesin nışanlının dokunuşlarını unutamıyorsun. diğerine de ellettir
Heyacan arıyorsun sadece, eski nişanlını da sevmiyorsun sevgilinin yokluğunda arada aklına gelip gidiyor, sendeki heves.
Yani sevemezsin takıntı yapmışsın sadece ve sevgiline de haksızlık yapma ayrılmak istiyorsan da ayrıl seviyorsanız düzgün sev yani ne bileyim
Nayır #nalan #nolamaz #cüneytarkın #seksenler #nostalgie #kemalsunalreplikleri. . #yeşilçam. . ♾
Duygusal boşluğunu dolduruyorsun biri ile, diğeri sadece heyecan, ikisinden birini seç ya da ikisindende ayril.
Uzak mesafeli ilişkiler her seferinde bir şeyleri yarım bırakıyor. O yüzden uzak mesafeli bir şeyler yaşamış olsam da bel bağlamıyorum açıkçası
Iki kişiye sevmiş olabilirsin ama sadece birini seçmelisin iyice düşün taşın. Kafana dinlemek için bir yere çekil iyice düşün karar verirsin.
Çok zor Allah yardımcın olsun.
Nazari olarak mümkün, tatbiki olarak mantiksız, etik olarak doğru değil.
Ekstra olarak;
Senden ve senin gibi olan insanlardan iğreniyorum.
Çözüm:
Sevmediğinin bunun sadece içgüdü, istek, mutsuzluk olduğunu anla.
Karaktersiz bir insan 2 kişi aynı anda sevebilir.
Biri yatakta iyidir sevilir biri kalbi güzeldir yatakta kötüdür sevilir
Bildirim üstüne geldim. İçeriği okumadım. Hayır sevilmez
7 sevgilim var hepsi birbirinden habersiz neden sevilmesin
Bence ikisini de sevmiyorsun sen sadece artık yakınında biri olsun istiyorsun.
İkinci kişi girdi ise işin içine ne biri ne ikiyi sevmiyorsun demektir
Sevilmez sadece bir tarafa alışkanlık ve kopamayacak sebebpler vardır bu durumda asıl sevilen 2. Kişi oluyor ya da heycan arayışı ama 2 kişi aynı anda sevilmez
Bu soruyu ben sordum biran aynı şeyi bende yaşadım takıntı yaşanmamışlık sevgi gibi hissettiriyor olabilir
Eğer ki kaderinde varsa ne yaparsan yap seni bulur bende nişanlıydım eski sevgilimi rüyalarımda görüyordum sonra bişeyler oldu kader bizi bir araya getirdi şu an onunla evliyim
Hayır sevilmez sadece birini daha çok seviyordun diğeri hoşlantı
B nce zorla kaşınıyorsun elindekini kaybedersen yine üzüleceksin. Eskisi senin elden gittiğini görmüş dayanamıyor. Bırakıp gidersen yine aynısı olacak
sen arafta kalmışsın.
iki kişi aynı anda sevilmez.
ne kendine zulmet ne de ah al.
seç birini yoluna devam et.
Mesafe işini çözüp işi ciddiye dökün evlenin yani. O zaman bu problemler geçebilir
Bir kalpte iki kişi yaşamaz
#Hükümdar
Sen daha ne istediğini bilmiyorsun oda olsun öbüründe ayranım dökülmesin vs Ama doğru değil diğerinin ahını çok pis alırsın iki kişiyi aynı anda sevilmez ya
Hayatta herkesi her şeyi sevebilirsin ama bu çok farklı bir kalpte iki aşk olmaz
Karaktersizse evet savunmaya devam edecek..
Sevgi demiyorum bile :)
Yok ablam ikisini de sevmiyorsun aslında. Sevgi böyle bir şey değil.
Hayir iyi dusun. Duyguna yaklas. Hangisini seviyorsun ve hangisinin ilgisi hosuna gidiyor
Sevilir tabi. Her çiçeğin verdiği his, kokusu farklı olur.
Ama tabi ideal olan bir kişiye odaklanıp, ihtiyaç olan mutluluğu, hazzı onda bulmak
sevilir bence ama iki kişi aynı anda eşit sevilemez
Ayran gönüllüysen seversin
10-15 kişi birdende seversin.
Neyzen tevfikin senin gibilerin için çok güzel şiirleri var oku istersen.
valla ben bazen 6-7 kişiyi aynı anda sevebiliyorum gönlü geniş sevgi dolu bir insanım 🤣🤣
İkisini de sevmemissin demektir bu. Bir gönüle iki dünya sığmaz
Bence sen kararveremiyorsun
Erkek veya kadında gerçekten sadece vır kişi vardır kalte
Olur olur sen kendini herkesten iyi bilirsin.
Birini gerçekten seviyorsun ama bunu anlaman için o kişiyi kaybetmen gerekiyor maalesef. şu an anlayamazsın kalbini dinlesen de doğruyu seçmez. Ne zaman o kişiyi kaybeder ve kahrolursun o zaman o kişiye aşık olduğunu farkedersin. Tecrübeyle sabit.
Canım bence ikisinide bırak gitsinler eminim ikisinide sevmiyorsun zaten kimseyi sevmek zorunda değilsin
Bunun çözümü neyse bende uygulamak istiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum kii...
keşke bir çözümü olsa kafayı yememe az kaldı
Yani mümkün değil ayrıca konuşmuş olman bile yanlış bu arada uzak kalmayın evlenin neyi bekliyorsunuz
Bir kişiyi seviyorken başka birisini daha sevdiğimi düşünüyorsam ilkini sorgularım.
Sevebilirsin ama sevilmemeli, ikisi arasında bir seçim yapman gerekiyor.
2 kişiyi birden aynı anda sevemezsin ama sadece 2 dinden birini daha çok seviyorsun ve aklın diğerinde kalıyor aklın kalbin hangisindeyse ona yönlen
Yenisiyle devam et bence, eskisi nerdeydi aylardır. Yenisiyle de 4 sene olmuş
2 kişi aynı anda sevilmesi imkansız gibi geliyor.
Eski nişanlın ile bir daha konuşma derim ben.
Valla ben birini sevince başkasını gözüm görmüyor. Ayrılana kadar devam.
1 kalp 2 kişiyi sevmez. İkisinide sevmiyorsun kalp tek kişiye aittir.
sevemezsin aynı anda ama birini sevip diğerinden hoşlanabilirsin
Hayır, sevilemez. Hele ki erkekler hiç sevemez çünkü duygusal değiller. Birden fazla kişiyi sevmek imkânsızdır çünkü insan doğasına aykırı ve bu bir kişilik bozukluğudur bilimsel olarak.
Bence sevgiline haksızlık olur ama öte yandan da sen diyerini unutamıyorsun ama doğru karar sevgilin bence eğer diğeri de seni sevseydi nişanı atmazdı doğru karar bu ama yinede tercih senin.
Bacım takıl ikisiyle de ama hangisini seviyorsan adam gibi belli et bir hayat söz konusu sonuçta en son biriyle evleneceksin
iki kisiyi ayni anda idare edebilecek kadar yuregin ucuz demekki
Kimseyi kimseyle idare etmiyorum yazdıklarımı nerenizle okuyorsunuz?
ben demiyorum sen diyorsun bende sende olani diyorum sana ne diyorum biliyormusun yureksizsin kalpsizsin ayni anda baskalarini idare edebilecek kadar yuregin kalbin yosun tutmus senin ama sana birsey diyeyimmi (yasattigini yasamadan olme birgun sevilmedigin igrenc kalplerde curumen g3bermen dilegiyle) hade eyvallah kardess
ruh hastası mısınız acaba?
Büyü yapmış olabilir sana genelde yapıldığında böyle etkileri olur ruyanda gormek aklından çıkmaması
Mantıklı olabilir bu
İnaniyorsan tabiki bir ilim sahibi birine kendini baktır derim
İnternette birçok geri döndürme aşık etme gibi büyü işleri uğraşan insan dolu tehlikeli bir zamandayiz herkes herşeyi yapabilir
gerçekten mi?
Evet Google binlerce var gerçek Müslüman biri haram olduğunu bilir böyle şeylerden uzak durur seytanlasmis gozu dönmüs kendini paraya adamış olanlar bunu yapıyor
fazla mal göz çıkarmaz dikkatli şekilde ikisinide doyurabilir kendinde böyle daha mutlu hissedebilirsin.
Bu hayatta birisi üzülmesin diye ilişki yaşanmaz veya onu daha da kıracak bir şey yapılmaz o yüzden doğru karar neyse oku yapmalısın
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Eğer birini seviyorsan şüphe duymazsın, eğer ikisinden de şüphe duyuyorsan ikisi de doğru kişi değildir bence