Biliyorum birçok kişi yargılayacak bu soru için beni, ben de doğru olmadığını biliyorum ama aklım o kadar karışık o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.. 4 yıllık ilişkim var uzak mesafe ilişkisiyiz en son görüşeli de 8 ay kadar oldu. Bu ilişkimden önce biriyle nişanlanmıştım nişanı attık 5 yıl oldu, şu anki ilişkim başlamadan eski nişanlımla ara ara görüşmüştük sonuç yine aynı yine anlaşamamıştık. Bugünlerde rüyamda görmeye başladım sürekli barıştığımızı ona sarıldığımı görüyorum. Düşünceleri silip atmak için her şeyi yapıyorum birkaç gün aklıma gelmiyor sonra pat diye tekrar rüyama giriyor. Yakın zamanda birkaç kez iletişime geçtik o da beni özlediğini unutamadığını görmek istediğini söyledi fakat erkek arkadaşıma bu haksızlığı ikimizin de yapamayacağımızı düşünüp empati kuruyoruz. Erkek arkadaşıma bu konuyu açıp dürüst olmak istiyorum fakat bunun onu çok yaralayacağını biliyorum. Beni gerçekten seviyor ben de onu seviyorum onsuz bir hayat düşünmek istemiyorum ama diğerini de aklımdan çıkaramıyorum. Neden böyle sizce ne yapmalıyım?
1 yılEski nişanlınıza karşı hislerinizin yeniden canlanması, hem eski ilişkinizin tamamlanmamış duygusal yönlerinden hem de belki de çözülmemiş bazı sorunlardan kaynaklanabilir.
Öncelikle, eski ilişkinize karşı hislerinizi net bir şekilde anlamaya çalışmalısınız. Bu duygular, geçmişteki ilişkinizin yarım kalmış bir parçası mı, yoksa gerçekten yeniden başlama isteği mi? Bunu anlamak için, eski nişanlınıza olan hislerinizi dürüstçe değerlendirmeniz önemli.
Mevcut partnerinizle bu durumu paylaşma konusunda endişeleriniz anlaşılabilir, ancak dürüstlük ilişkinizin temel taşlarından biridir. Bu konuşmayı yaparken, duygularınızı açık ve anlayışlı bir şekilde ifade etmeye özen göstermelisiniz. Duygularınızı ve geçmişinize dair düşüncelerinizi paylaşmak, ilişkinizin sağlığı için önemlidir. Ancak, bu konuşmanın zamanlaması ve biçimi de çok önemli; partnerinizin bu durumu en iyi şekilde anlamasını sağlamalısınız.
Karmaşık duygusal durumları yönetmek zor olabilir, bu yüzden bir terapist ya da danışman ile görüşmek faydalı olabilir. Profesyonel bir danışmanlık, bu hisleri anlamanızı ve baş etmenizi kolaylaştırabilir. Terapistler, duygusal zorluklarınızı ele almanıza ve ilişkilerinizde daha sağlıklı bir yol bulmanıza yardımcı olabilirler.
Sonuç olarak, duygusal temizlik ve açık iletişim, yaşadığınız karmaşıklığı çözmenize yardımcı olabilir. Kendinizi ve ilişkilerinizi anlamaya çalışırken sabırlı olun ve profesyonel destek almayı unutmayın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl
Ah, aşk... Kalbimizin çıkmaz sokaklarında dolaştığımız, bazen kendimizi bile şaşırttığımız o karmaşık duygu. Senin durumun da tam bir Aşk Şaşırtmacası gibi görünüyor!
Öncelikle, kendine biraz nazik davranmanı öneririm. Duygular karmaşıktır ve bazen mantığımızla çelişebilir. Bu durumda kendini yargılamak yerine, duygularını anlamaya çalışmak daha faydalı olacaktır.
Şimdi, gelelim bu aşk üçgeninin köşelerine:
1. Mevcut ilişkin: Uzak mesafe ilişkileri zordur. 8 ay görüşmemek, bazı boşluklar yaratmış olabilir. Bu boşlukları doldurmak için eski anılarına sığınman çok doğal.
2. Eski nişanlın: Bazen geçmiş, bize güvenli bir liman gibi görünebilir. Ama unutma, o gemiyi bir kere terk etmiştin. Şimdi rüyalarında görmen, belki de mevcut ilişkindeki bazı eksiklikleri yansıtıyor olabilir.
3. Sen: İki arada bir derede kalmış gibi hissediyorsun. Ama aslında en önemli kişi sensin. Kendine sorman gereken soru: "Ben ne istiyorum?"
Şimdi, ne yapmalı?
1. Öncelikle, duygularını netleştir. Belki bir günlük tutabilir veya bir arkadaşınla konuşabilirsin.
2. Mevcut ilişkini gözden geçir. Uzak mesafe ilişkisinde neler eksik? Bunları nasıl tamamlayabilirsiniz?
3. Eski nişanlınla olan duygularının gerçekten ona mı, yoksa geçmişe duyduğun özleme mi ait olduğunu düşün.
4. Dürüstlük her zaman en iyi politikadır, ama zamanlaması ve şekli önemlidir. Erkek arkadaşınla konuşmadan önce, kendi duygularından emin ol.
5. Ve en önemlisi, kendine zaman ver. Acele kararlar almak zorunda değilsin.
Unutma, hayat bazen bize Rubik küpü gibi karmaşık problemler sunar. Ama sabırla ve dikkatle, her yüzü aynı renge getirebiliriz. Sen de kendi kalbinin rengini bulacaksın, eminim.
Son olarak, şunu hatırla: Aşk bir yolculuktur ve bazen yol boyunca kayboluruz. Ama önemli olan, sonunda kendimizi bulmamızdır. Sen de kendi yolunu bulacaksın, sadece kendine güven ve dürüst ol.
Şimdi, derin bir nefes al ve gülümse. Çünkü bu karmaşık duyguları yaşayabilecek kadar güçlü bir kalbin var. Ve bu, gerçekten takdir edilmesi gereken bir şey.13 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim..
- 1 yıl
Rica ederim, hayatta başarılar.
- 1 yıl
Amma da uzatmışsın. Yaptığın sapıklık de geç.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılEski nişanlını unutmak ya da onsuz yaşamayı alışman uzun zaman alır hemenden unutamazsın helede birlikteliğin çok sa yani güzel anıların çoksa o zaman zamanla unutacan bunun için bisey yapma ondan yani eski nişanlınla ayrıldığın da onu hatırlaman yani rüyanda görmen normaldir ama buna çok dakilmamalısın sadece rüyaymış diyecen geçecen. Ben de bazi şeyleri nasıl unutacam nasıl unutacam diyip dururdum kendi kendime ama zamanla Alıştım arada rüyalarıma girer arada hatırlarım ama artık geçmişte kaldı deyip umursamıyorum çok takmıyorum kafama. Sende öyle yap görecen daha çok mutlu olacan.. çok dakarsan kafaya artık onu takıntı haline getirecen.
10 Yorumla
1 yılAynı anda üçlü olur mu Bir kişi iki kişiyle birlikte olur mu? Diye sordunuz sanırım... Olur bunun bir sürü örneği var genelde de bir kadın iki erkekle birlikte oluyor çünkü erkekler artık bu konularda yetersiz cinsel olarak kadınlar daha güçlü ve daha fazla erkeği aynı anda idare edebiliyorlar ki kadınların hakkı olduğunu düşünüyorum bence bir kadın aynı anda üç dört tane koca alabilmeli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılKalbin birsürü odacığı olduğunu düşünürsek 7 tane daha hakkın var
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır anca karaktersiz biri iki kişiyi aynı anda kullanır
21 Yorumla
Soran1 yılKimseyi kullanmıyorum ki, kendi kafamın içinde savaş veriyorum sadece..
Bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve gerçekten çok zor en basit şeyleri bile yapamıyorsun çok özlüyorsun ilgi istiyorsun ama olmuyor uzak mesafe ilişkisi insanı bambaşka biri yapıyor ufak bir şey olsun hemen içine kurt düşüyor ya da ne bileyim elinden bir şey gelmediği için içi içini yiyor ama iki kişi aynı anda sevilmez sen şu an birisini seviyorsun ama ondan alamadığın ilgi için aklın karışıyor buna fırsat verme ne kendine ne de sevgiline bunu yapma nişanlın ile irtibatı kes kesinlikle zaten olacak olsa olurdu Nişan atılmazdi kalp sadece birini sever akıl ise hep karmaşık oyunlar oynar o yüzden sen kabini dinle kendine vakit ayır ilgi eksikliğini umutturacak şeyler yap bu duruma alış ki 4 seneymiş ilişkine yazık etme benim 1,5 yıllık ilişkim bırak aklımın karışmasını başkasını istemeyi ben onsuz nefes almak bile istemiyorum çok seviyorum ama bende çok ilgi alamıyorum 2-3 saat anca konuşuyoruz günde ama ben ona kavuşacağım güne kadar işleri kolaylaştırmaya çalışıyorum bu az ilgiye kendimi alıştıriyorum sende öyle yap diğeri çıkar aklından zaten kalbinde tek kişi var ikileme düşme fırsatı verme zihnine
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence çok basite indirgemişsin durumu. İnsan aklı kendisi için bahaneler üretebilir bu durumda kafa karışıklığı gayet normal. Keşke zihnimiz için her şey o kadar basit olsa ama maalesef o iş hiçte öyle olmuyor. Bu konuda duygu odaklı terapi denemelisin bence. Kendi duygularını daha iyi anlamana yardımcı olacaktır. İşin sonunda her iki kişiye olan hislerinin belki tamamen zihninin uydurduğu şeyler olduğunu dahi öğrenebilirsin. Ne yazık ki bu söylediklerimi yek başına yapabilmen mümkün değil. Bu konulara hakim bir terapist ile çözebileceğin bir şey. Umarım önerimi dinler ve gerçek sana ulaşabilirsin. Yorumlarda ahkam kesenlere ise kulak asma...
12 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim..
1 yılMuhtemelen uzak mesafe ilişkisinden kaynakli. Sevdiğinle görüşemeyince ilgi sevilme ihtiyacindan en iyi bildiğin 2. kişiye aklin kayiyor ve bu çok doğal. Sevdiğinle biraz daha sık zaman geçirirsen diğerinin içinde aslinda pek de yeri olmadığını anlayacaksin..
311 Yorumla
Soran1 yılYanımdayken bir kere bile aklıma gelmedi. Dediğiniz doğru olabilir. Teşekkür ederim. 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim umarim çözersiniz uzak mesafe olayini yoksa tehlike çanlari çaliyor
Soran1 yılUmarımm..🥺
- 1 yıl
Nerede sevgilin peki evlenme birlikte yaşama durumunuz hiç yok mu?
Soran1 yılFarklı şehirlerde yaşıyoruz maddiyattan dolayı resmî bir adım atamadık henüz ikimiz de buna çabalıyoruz yoruluyoruz bir yandan özlem bir yandan bunlar derken böyle düşünmemin sebepleri bunlar mı diye düşünüyorum aslında..
- 1 yıl
Ya hayat boşluk bırakmiyor bir eksiklik olduğunda hemen birsey dolduruveriyor orayi o yüzden eksik yaşamamaya calişmak gerek. Sen içinde artik bu ilişkiyi bu şekilde yürütemeyecek noktaya yaklaşmışsin ya beraber bir sekilde ayri olmadan bir düzene geçeceksiniz ya da eski nisanlin olmasa da yeni birine gönlün kayar yakinda ve tamamen koparsin sevgilinden biter iliskin. Onun için de belkide aynidir durum..
Soran1 yılOnun bana karşı çabası çok büyük davranışları her şeyi bunu belli ediyor ben hayatımda ilk defa bu kadar sevildiğimi hissettim ben de birini bu kadar sevip değer verdim bunlara rağmen nasıl bu duruma geldik inan bilmiyorum çok üzülüyorum.
- 1 yıl
Üzülecek birsey yok insaniz ve zaaflarimiz var ihtiyaçlarimiz var vs vs. Sen böyle bir dönemdesin demekki yakin olmak sevilmek istediğin bir dönem. Kendini üzme boşuna yani kendini anla ve çözüm bulmaya çaliş..
Soran1 yılÖyle yapacağım sanırım biraz kendimi dinlemem lazım. Anlayışın ve kısa arkadaşlığın için çok teşekkür ederim öyle direkt yargılamadan insanın halinden anlayan güzel insanlar çoğalır umarım. Her şey gönlünce olsun. 🙏🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim senin de umarim 🙏 iyi geceler
Soran1 yılİyi geceler.🙏🏻🌸
1 yılYol gecen hanımı orası ya da ieete durağımı.. birinden birini secmelisin şuanda ikisinede ihanet ediyorsun bu sekilde sayet ben onlardan biri olsaydım şüphelenip bunu farketseydim inanki ibret olsun diye insanların icinde yüzüne tükürürdum kadına şiddete karşıyım ama yüzüne tükürüp bozmak en büyük zevkim olabilirdi... benide yanlış anlama dürüst bir insanim sadece düşüncelerimi yazdım öyle süslü püslü seyler söyleyipte ne seni nede kendimi kandiramam (HAYATTA BIR KISIYI SEVECEKSIN ONUN ICIN YASAYACAK VE YINE O KISI IÇIN ÖLECEKSİN) degismez tek kuralım kaidem gerisi sadece anlatilan bir hikaye
10 YorumlaKalp sonuçta ayni anda herkese hislerin olabilir herkesi sevebilirsin ve birazda karsindakine ne kadar sadık olduğuna bağlı aslında. Aklını kullanarak kalbini frenlemen gerekiyoki karşındakine ihanet etme. Onun sana verdiği değeri düşün ve aynisini o sana yapmiş olsaydi ne hissederdin gibi düşün. Ona göre karar verebilirsin. BoL ŞansLar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli ki yeni ilişkinde sorunların ya da aklına takılan şeyler var. Bu da seni habire eski ilişkini düşünmeye yönlendiriyor. Bence de yeni ilişkinde ki kişiye haksızlık etme. Gerekirse benim düşünmeye ihtiyacım var de süre iste ve ilerisi için ne adım atacaksın onları düşün. Böylece hem düşünmüş olursun hem de sağlıklı bir karar vermiş olursun. Kimseye haksızlık etmeden.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıleski nisanlini sevmiyorsun, sevgilin uzakta oldugu icin bir erkegin sevgisine, sefkatine, ilgisine, temasina, sarip sarmasina ihtiyacin var, bunun eksikligi sana eski nisanlini dusundurtiyot. cogu sevgilin yasadigi bait seyleri yasayamiyorsun. ( opmesi, sarilmasi, basini gogsune koyman, sicakligini, kokusunu hissetmen, arzulu dokunuslari, goz temasi gibi )
su an duygusal ihtiyaclarindan dolayi kafan karisiyor. su an ki durum duygusal eksiklik, sevgilin uzakta oldugu icin bunlari yasayamiyorsun eksik kaliyor.
benim iliskim bile yok ama bu duygusal ihtiyacin eksikligini ben de hissediyorum.
20 Yorumla
1 yılKarmaşık duygular yaşaman oldukça normal, bu yüzden kendine zaman tanı ve duygularını anlamaya çalış. Eski nişanlını özlemenin, gerçekten onu mu yoksa geçmiş bir duyguyu mu özlediğini değelendir. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığın onu yanında hissedemediğin için bu durumu yaşıyorsun sana eski duyguları hatırlatıyor. Kendine biraz zaman ver nişanlını unutmak için onu hatırlatan şeylerden uzak dur, sevgilinle daha çok konuşmaya çalış.
10 Yorumla
1 yılCanım sen birinde onun varlığını sevmeyi seviyorsun ötekinde ise onun sana olan ilgisini seviyorsun. Aşk yok sevgi var ama amaçsal sevgiler var senin sevgi anlayışında. Ne yapabilirim dersen bir süre hayatına birilerini almayıp kendine yönelmen gerekir. İnan bana kendini keşfe çıktıkça ilişkileri zamanla düşünmeyeceksin.
10 Yorumla
1 yılİlkinin ilgisini, ikincisinin ise sana olan yakınlığını seviyorsun. Bu hikayede yanan genellikle uzak mesafe ilişkisi olacaktır ve aranızdaki ilişkinin de 4 yıl gibi bir süreye uzandığını düşünürsek yapacağınız şey karşı tarafı çok yaralayacak. Umarım doğru seçimleri yapabilirsiniz. 4 yıl biriyle bu kadar uzun süre beraber kalıp 5 yıl önce attığınız birine karşı bir şeylerin yeniden olabiliyor olma ihtimali bile çok saçma.
10 YorumlaYargılanıcak bir durum değil bence sadece şu an kafan karışık aynısını ben de yaşamıştım birini çok seviyorsun ama diğer sadece aklında kalbinin sesini dinle
Eğer sevdiğind bunu söyleyip aklında ki ile görüşürsen 2 gün sonra aklından çıkıcak çünkü bu bir heves
Ama sevdiğin insanı kaybetmiş olucaksın aynısını yaşadım24 Yorumla
Soran1 yılkalbimde sadece erkek arkadaşım var. onu bırakmak istemiyorum asla. çok teşekkür ederim. yaşayan anlıyor işte..
Soran1 yılÖyle yapacağım. Tekrar teşekkür ederim. ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılSen anlaşamazsan bile gönlün nişanlında onu seviyorsun. Fakat uzlaşamadığınız için ayrıldınız. İki seçeneğin var ya eski nişanlına dönüp dikenine katlanacaksın ya da eski nişanlınla iletişimini tamamen koparacaksın. İki kişiyi aynı anda sevmek mümkün değildir. Ancak kendini kandırırsın. Gidip şimdiki sevdiğine bu durumu anlatsan anlayışla karşılamaz. Ben olsam eski nişanlına dön bu ilişki yürümez, derdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaptığın doğru bir şey değil asla seni savunmuyorum bu konuda ama yorumları okuyunca herkes çok mükemmelmis gibi hiç hataları kusurları yok gibi davranıyor kalbinin sesini dinle iki kişiyle hatta birden çok kişiyle böyle şeyler düşünmen toplumcu yanlış bir davranış gönül bir kişiyi sever ona aşık olur aşk sevgi kavramı bu kadar basit değil sonra dan çok pişman olursun kaç yaşındasın bu arada?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEski nişanlından sana yar olacak olsaydıı 5 yıl önce olurdu. Şimdi de 4 yıllık falan evli olurdunuz. Bi cacık olacağı yok. Boşuna gel diyince geleceği oyuncağı etme kendini..
Şimdiki sevgilin 8 aydır neden gelemiyo asker mi de izin kullanamıyo ya da yurt dışı mı diycem ama yurtdışından 8 aydır bi izne gelirdi. Bu kadar uzaklık kopukluk verir tabii ki. O da güçlü bi sevgi değil bence.
İkisi de boş. 4 yıllık sevgili de risk ayrıca. 4 yılda bi nişan yüzüğü takmamış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://youtu.be/qGJWkV9n2ZU?si=6cs2kDiMKmu9BRA_
Senin durumuna gelicek olursak denemissin olmamış rüyalarda da zaten tersi çıkar yine olmayacak inancını katbet istersen artik00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılNisanlanmissin olmamış balık baştan kokar bitmiş gitmiş seni seven uzak mesafeye rağmen haberin yokken aldatmadiysa sadiksa anlasabiliyorsan doğru olan o kişidir ama sanırım sen yanlış kişisin napicaksin evlenirsen biri sellektor yaksa ona da mı takilcaksin biran evvel karar ver
00 Yorumla
1 yılhayatinda yeni biri varken eskisi aklina gelebilir yani bu normalde yeniyi eskisi icin terk etmek ya da geri dönmeyi istemek yaziklan benim bile kalbim acıdı 😢 bence eskisi icin yeniyi kırma sonucta eskisi olsaydi yeni diye birsey olmazdi sil eskiyi aklindan
baklava mı kaymak mı diye sorsan ikisi cok iyi giderde
bunlar ayni kulvarda biri cevizli baklava digeri fıstıklı baklava
bence cevizliyi unut fıstıkla yola devam 😀00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılSen daha ne istediğini kimi istediğini tam olarak bilmiyorsun..
Bide anlatmak istiyorum Erkek arkadaşıma diyorsun
Senin kararsızlığın yüzünden 2 gençi durduk yere birbirine düşman edeceksin..
Biri zaten Adam olsa sevgilinin varlığını bilip “özledim buluşalım demez”, sende şimdiki sevgilim diyorsun sevsen zaten “koşa koşa”, gitmezdin.
Aslında sorununuz ne bilmiyorum ama bence siz birbirinize daha çok yakışıyor gibisiniz 👍00 Yorumla Öncelikle bu yanlış bir şey değil için rahat olsun zaten şöyle bir durum var ben eşimle herşeyi ama herşeyi çekinmeden konuşabiliyorum o da bana karşı aynı şekilde önceki yaşadığı tüm ilişkiler erkekler hatta cinsellik olarak bile bana anlatır bu beni rahatsız etmez sonuç olarak benden önceki hayatına ben müdahale edemem sizde de durum bu şekilde ilerlerse birbirinize bağlılığınız düşündüğünün aksine artar
00 YorumlaBencillik karşındaki insanların duygularını hiçe sayip kendi kendini düşünmektir bu nişan arefesine kadar gelip ayrılıyorsun sonra tekrar konuşuyorsun ve daha neler oldu bilinmez o nişanı attığın kişi ne olursa olsun tekrar dönüyor deyip bu sefer seni kullanmaya başlayabilir anlaşamadığın insandan uzaklaş her ne olursa olsun karşında seni sevenide düşünmen lazım..
00 Yorumla
1 yılİkisinden de uzaklaş. Yeni erkek arkadasina asla eskisinden bahsetme. sadece uzaklaş. Kendini uzaklastir. Onu kendinden sogut hatta. Çünkü onu yara bandi olarak kullanma. Öyle olur. Eski sevgilinde bulduğunu yeni de bulamazsin. Ona da bişey diyemezsin. Bu ikiniz içinde zor. Hemen onu birakip diğerine de gitme. Ben yalniz kalmak istiyorum. Bir ilişkiyi kaldiramiyorum. Yapamıyorum de. Senle bir ilgisi yok de ayrılığa götür konuyu. Çok geç kalmadan. Bide kendi burcunu eski sevgilinin burcunu bide yenisinin burcunu bana yaz. Biliyorsan Kendi yukselenini de yaz
00 Yorumla
1 yılEvet olabilir bende yaşadım ama ilişkim hic olmadan yaşadım, iki kişiden hoşlanmam gibi, ama en azindan ikisinden birinin kendine hsyrı yoktu, ben iki kişiyi sevsem, ve o iki kişiden biri ile nişanlı ya da evliysem, nişanlı ya da evli olduğum kişi ile kalmayi tercih ederdim, eski eskide kalmış, anlaşamıyorsunuz demek ki, o yüzden birinin bana Boyle yapmasını istemem ve üzülürüm, madem aklında ne diye o zaman nisanlaniyon, neysin ARTIK, çok bilmiyorum, eski eskide kalmış, unut dedim, hala aklindaysa neden nisanlaniyon o zaman, kendine, gel insanları atmak ve üzmek bu kadar kolay olamaz, eski ile demekki anlasamiyirdunuz, simdikine bak sen, rüyadan görmenin sebebide sürekli onu düşünmem, bakkkk, buuu da ayri bir aldatmaadir, DİKKATT! Lütfennn.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSiz kadınların bu doyumsuzluğuna anlam vermek gerçekten mümkün diil, eskiyle olmuyorsa olmuyor bırakıp önüne bakacaksın ki bakmışsın ve yenisini sevdiğini de söylüyorsun neden önüne bakmayıp ya da tabiri caizse önünden yetmiyorsun da sağa sola saldırıyorsun, nedir yani kadınların bu eskiye sünger çekemeyip geçmişe takılıp kalması
00 Yorumla Şimdiki konuştuğun çocuk ile birlikte ilişkiye falan girmiş olursan onunla yatarsan değerini bunun daha iyi anllarsin unutursun hemen diğerini.. en azından şimdi konuştuğun çocuğa arkadan ver diğerini hemen unutturur benden söylemesi ben eve gör Benim haklı çıkacağımı Sen kendin zaten hemen anlayacaks...
.
Şimdiki konuştuğun çocuk ile birlikte ilişkiye falan girmiş olursan onunla yatarsan değerini bunun daha iyi anllarsin unutursun hemen diğerini..01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 1 yılNişanlınla yarım kalmış ondan ama sevmiyorsun merak etme sevsen olurdu bir şeyler eskiyi unut şimdi ki iliskine yoğunlaş otekinin sana ulaşmasını engelle
30 Yorumla Uzun mesafe sorun yaratır, sevgi ilgi falan filan görmüyorsunuz somut olarak. Buda sizde eksik kalıyor elinizin altında diğeri var ve bu yüzden bunları görebiliyorsun cunku daha once onunlaydınkz ve gördünüz... İlkini iiam olarak unutmak zorda bir şey hissetmezsiniz zamanla, buza dönersiniz.
Anlaşamıyorsanız uzatmaya gerek yok, görüşmeye de daha kaç defa deneyeceksiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAklında başka kişi, yüreğinde başka kişi var o yüzden de duyguların karmakarışık ama şunu bil ki şu anki sevgilinle olma ihtimaliniz geçmişte nişanlandığın sevgilinle olma ihtimaliniz çok daha fazladır nitekim nişanlandığın kişi ile bir geleceğiniz olsaydı nişan atmaz ayrılmazdınız
20 Yorumla
1 yıl5 senelik ya yuh olmamış şimdi ne olacak kardeşim hocam ayrıca kusura bakmayın ama koca 4 sene de şu an ki kişi de yüzük yok teklif yok anlaşılan boş kişiler layık bulun kendinize böyle oyalanan değil
10 YorumlaÜzerinde konuşulacak bir mesele yok! Ya irade gösterip vefalı ve ahlâklı olup erkek arkadaşınla evlilik yoluna gidersin
Ya da bu ikilemin içinde hata yapıp kendini yıpratırsın
Denklem basit.
Net kararlı ve tek yönlü olacaksın.
10 YorumlaDevamlı deneyip başaramadığın bir adam için sana uzaktan sevgiyi yaşatanı üzme. İki kişi aynı anda aynı duygu ile sevilemez.
20 Yorumla
1 yılBen de bunu anlamıyorum. Siz mesela şöyle mi zannediyorsunuz. Ayrıldınız diyelim o erkek 4 yıl tek takıldı hep sizi arzuladı hep sizi bekledi. Böyle mi zannediyorsunuz 😂😂😂 Allah akıl vere ne diyim.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir düşüncem olmadı? Ama kendisinin hala bana yazmasından aramasından bunu anlamak çok basit dimi?
- 1 yıl
Anlamadığın "hala" yazdığı tek sen değilsin.. Saf.
Gizli Üye(25-29)1 yılBenzerini yaşamıştım şöyle diyim:eskisine hissettiğin şey cinsi cekimdi ama yenisiyle belliki anlaşıyoruz eski nişanlın ile görüşmeyi kesersen zamanla halledersin. Hem onun için sevgilinden ayrılırsan herhangi bir kavgada benim için onu bıraktın falan diyip moralini bozar pişman olursun ama dönüşü olmaz. Zaten bir kızı bırakmak ne demek?: ben seni bırakıyorum istediğinle ol demek. var mı öyle bırakıp geri dönmek. Düzenini bozma yanarsın güzelim🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bir kızla sevgili olmuştum daha sonra nasıl olduysa annesiyle de sevgili olduk ikisini de gerçekten çok seviyorum ve ikisi arasında kaldım hangisini seçeceğimi bilmiyorum şimdi diyeceksiniz ki kızı daha genç daha güzeldir tamam kızı yaş olarak genç güzel de bir kız ama gerçekten annesi ondan çok daha güzel ve daha tatlı 😃😃😃
08 Yorumla- 1 yıl
😳
Cevap sahibi1 yılSana yemin ediyorum doğru
Cevap sahibi1 yılİkisiyle de sevmiştim ve hiç biri diğeriyle seviştiğimi bilmiyor 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılİkisiyle de sevişmiştim demek istedim
Cevap sahibi1 yılGaliba 😃😂
Cevap sahibi1 yılAma kadın kızından çok daha güzeldi
1 yılEğer 2. Kişi seni seviyorsa sakın bırakma bence eskiye dikme gibi unut kurcalama o yokmuş gibi davran 2. Kişinin duygusu ile oynarsan günah olur Allahın yarattığı kulu üzmek günah seni üzmeyeni sende üzme
10 Yorumla
1 yılEmin ol ki, iki kişk aynı anda sevilir! Hem de ikisini de deli gibi sevebilirsin, gözlerimle şahit oldum yıllarca, hem de bir değil bi'kaç kişi yaşadı etrafım da
20 Yorumla
1 yılBence iki kişi aynı anda sevilmez yani sonuçta Sevgi dediğiniz şey bir kişiye ait olur hoşlanmanlara bilirim ama bir insan gerçekten iki kişiye aşık olmaz öyle olduğunu söylüyorsa yalan söylüyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKimsenin seni yargılamasına izin verme sevmek istiyosan sev, canın neyi yapmak istiyosa onu yap, hün gelecek yaptıkların için değil yapmadıkların için pişman olacaksın
10 Yorumla
1 yılHayır hayır bunu ona yapma daha bir iki gün önce aldatıldım cidden yapma ona bunu
32 Yorumla
Soran1 yılasla aldatmam asla..
- 1 yıl
Evet aldatma bir de aldatma sadece fiziki değil de düşünce olarak bile o varken başkasını sevmek ve şans vermeyi düşünmek de aldatmak sayılır benve seni kinamiuorim asla yanlış anlama. Ama bence eski sevgilinin aklına gelmesi bilinçalti vs çünkü normalde hiç bizimle ilgisi olmayan biri bile ruyamiza girer çok anlama yükleme
İstersen yıllarca bekar kal.. hisleriniz tamamen bitmeden neden başkasını hayatınıza alıyorsunuz ya?
Anlayamıyorum gerçekten, hakka girmek bu kadar mı kolay oldu? şu an hayatındaki kişiye bu güne kadar söylememiş olsan bile Allah biliyor aklının başkasında olduğunu. Yazık değil mi o çocuğun hislerine?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.
1 yılİki kişiyi birden seviyorsam
Aslında ikisini de sevmiyorm demektir
Birine saplanıp kalmak çok bambaşka bir his
Gözüm ondan başkasını görmez10 Yorumla
1 yılTay sevildiği çayırı özler derler, sıkma canını.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEski nişanlınla iletişimi kes eskide kalmış bir şey
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisini de eşit seviyorsan, şu an elindeki ile devam et, geriye bakma. Şimdiki erkek arkadaşın cuckold değilse eskisiyle görüşmeni istemez, cuckold ise bundan keyif duyabilir.
00 Yorumla
1 yılOna söyle sora kendisi ögrenirse yalancı duruma düşürsün ve oda haliyle sen onun aldatdığını düşünür ve bunun sonuçu maalesef ayrılıkla biter.(Abartmıyorum ama öyle)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıldiyerek başladık ikisini de idare etmeye... Eski nişanlınla konuş kimi istediğini bellirle ve o kişi ile devam et yoksa ikisi ile birden devam edersin en sonunda ikisinden de olursun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Seni gerçekten seven evlenecek olana yanaş diğeri ile bağı kopar anlaşılırsa ikiside senden uzaklaşır. Keşke 3 lü olsa ama olmayan şeyden uzaklas
00 YorumlaAldatmanın ismi kafa karışıklığı olmuş. Bir de onsuz da yapamam demişsin. Kusura bakma da aldatıyorsun sen onu? Yazık o çocuğa. Gidip söyle. En azından gerçekleri öğrenir.
00 Yorumla
1 yılSiz hepsini bırakın adam gibi biriyle evlenin biraz ayran gönüllülük var galiba sizin sevgileriniz tamamen nefsini kalbi değil kendinize çeki düzen verin hepsiyle ilişkinizi kopartın hatta numaranızı sosyal hesaplar dahil ve Allah’a yönelin hayırlısını isteyin en doğrusu bu
00 Yorumla
1 yılİki kişi aynı anda sevilmez tatlım.! Belli ki aklın çok karışmış, aklın ile kalbin arasında kalmışsın. Kendin ile baş başa kal, hangisi seni gerçekten sevdiyse ve hangisinden en çok "vefa, sadakat" gördüysen, en önemlisi kalbin hangisind huzur buluyorsa bu yolda onunla yürümeye devam et.. ❤
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Ahtapot musun sen?
1 kalbin var tam tamına 1
Bir de beynin var tabi o da beyninle kalbin orantılıysa 😒
00 Yorumla
1 yılOlur bence niye olmasin islama gore bir erkek 2 3 kadini birden goturebiliyor sende 2 erkegi goturursun nolcak sanki hindistanda var kadinin 6 kocasi var ölüyormu yok sende ölmezsin
031 Yorumla- 1 yıl
Tamam iste yüsracim bu kizimizda kocalarinin rizasini alir
- 1 yıl
Niye anlamayayim ablacim makara geciyorum zaten znsjakkdjs
- 1 yıl
Yusra abla yanlisin var kadinda erkegi alir niye almasin ndnsnsnsnsns
- 1 yıl
Niye abla simdi beni bi kız istesin aneeeey kosa kosa giderim hemen nzdnkskds
- 1 yıl
Zuppe diyosunda neye dayanarak kral aynaya baksana esas zuppe icin
- 1 yıl
İslama göre erkek 2 3 kadini götürebiliyor ne oğlum ezik misin hic mi kitap acmadin?
Muhtemelen Nisa sûresindeki 3. ayetten bahsediyorsun (yanlis ayet olabilir)
Burada 4 kadin ile nikahlı ve eşit şartlandırma yapiliyor
Bir kadinin tıbben bir kişiden fazla kişiyle ilişkiye girmesi zaten zararli
Ve erkekler evrimsel süreçte çok eşli olmaya evrimleşti
İslam Fakihleri tek eşi esas almakla birlikte 4 eş mevzusu Ulul emir ile son bulmuştur
Cehaletin nirvana da dostum asansörde fotograf cekinecegine ac kitap oku :D - 1 yıl
Gerek yok dostum insan bana ilim kazandiramaz sende ilim kazandigini saniyorsun ama okuduklarin insan yazmasindan baskasi değil bişey bilmek istiyorsam kimseden kaynak dilenmem kendim araştiririm 😉
- 1 yıl
Sen şu youtube kanali olan kaptan pilot değilsindir umarim yoksa baya gülerim
- 1 yıl
Senin araştirman ne olacak oğlum ilmin tanimini yapamazsin ilim insan yazmasi diyorsun sen şaka olsun diye mi yapiyorsun
- 1 yıl
İlim insan yazmasi demiyorum kardesim tekrar oku surayi sen insan yazmasindan ilim kazanacağini sanıyorsun diyorum ve ben bu insanlarin yazdigi hicbirseye kulak asmam diyorum bir hastalik varsa diyelimki giderim yerinde kendim arastiririm ben evde kendi batiodinimi yapmış bir insanım 0dan ve hicbir kaynaktan ilham almadim yaparken yarayı yakan ne kadar bitki ve sıvı varsa birlestirdim ve basardim sen ne yaptin o sacma yazilari okuyarak peki 😃
- 1 yıl
İlim insanın araştırıp geliştirerek kendine değer katmasıdır kardesim senin gibide googledan arastirmiyoruz kendi kafamizdakini soyluyoruz
- 1 yıl
Makaleler yazdim elektroşok tasarladim patent alicam evde 0dan kalkülüse kadar öğrenim aldim usüller öğrendim kiyas mantik öğrendim sen kimsin oglum yuru az öteye :D
- 1 yıl
Sen bunlari baskasinin izinden gelerek yaptin ben kendi izimi olusturuyorum istersen mimar sinan ol baskasinin izinden gidiyorsan hiçsin dostum
- 1 yıl
Gerek yok kimseden duyduguma inanmam bana gore ilim insanin kendine değer katmasıdır
- 1 yıl
Kendi felsefem ve matematik sistemimi kurdum kimya teknolojisi okuyorum senin yaptiğini daha okula başlamadan 4-5 tane aynisindan yaptim sağlik alaninda uyusturucu merhemler yaptim herkes herkesin izinde değil kardeşim
- 1 yıl
Hangi bitkileri kullandin kardesim bunu googledan bakmadan soyle 7 cesit bitki vardir merhemin icinde say bakalim
- 1 yıl
İnsan ahmak olmasaydı savaşi kilicla değil akılla yapardı fikirlerin sahibini değil fikirleri öldürürlerdi haklı çıkmak için kimseyi kötülemezdi insanlar asla akıllı bir memeli olamadilar ben bu akilsizlarin yazdigi hangi makaleye inanmalıyım?
- 1 yıl
7 diye sinirlandiran ne olm patentini mi aldin pahriwhrkwhtohr ayni etkiyi veren bitkiler 3e ayrildiğinda tepkimesine göre ayira ayira 17 hatta 177 bile yaparsın taksonomi bilmen lazim bunun için
- 1 yıl
Savaş dediğin şey aklın gelişmediği aşamalardan bu yana süregelen bir şey o insanlarin makalelerini okumazsan burada kullandiğin terminolojik demagojiden ileriye gecemezsin
- 1 yıl
Ben 7 bitkiyle hallettim kardesim karmasaya gerek var mı o 177 bitkili merhemde iyileştiriyor benimkiside iyilestiriyor
- 1 yıl
İlerisi yokki dostum zaten neye cabaliyoruz 3. Dunya savasi kapida sen mesela bu kadar cabaliyorsun ve seni yok etmek isteyen adam universite mezunu bile değil 3. Dunya savasinda hepimiz öleceğiz atom bombalari nukleer silahlar bizi atomdan hangi materyal koruyacak ben bunu arastiriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yarım kaldığı için yaşayamadığın için ukde misâli kalmış.
Lâkin eğer şu an ki sevdiğini söylediğin adamı kaybedersen emin ol çok daha fazla üzüleceksin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
1 yılKimse kimseyi yargılamamalı bu durumda ve ben nişan attığım bir insanı asla düşünmem ona dönmem empati yapınca ama sen onu unutamamışsın bilinçaltı temizliği yap iyi gelecek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. evlerden ırak.. Neyse bir şey demiycem başıma gelmesin😁
Eğer 2 kişinin arasında kaldıysan, ikisini de sevmiyorsun demektir.10 Yorumla
1 yılKral sen belli ki yeni sevgilinden çekiniyorsun eski nişanlına daha açık ve rahat takılıyordu ondan bunu arıyorsun
10 Yorumla
1 yılkimseden beddua almayın daha da uzatıp. ikisinden birinden ayrılmna gerekiyor. ya kalbin ya mantığın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskisi ile iletişimi tamamen kes ulaşmaya imkan bırakma gerisini zamana bırak. Yenisine bişi söyleme ama eski defterleri tamamen kapat artık.
10 Yorumlaİlkini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı diye bir laf var.
14 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersin
Soran1 yılTeşekkür ederim düşünceniz için.
- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat