İki kişi aynı anda sevilir mi?

Biliyorum birçok kişi yargılayacak bu soru için beni, ben de doğru olmadığını biliyorum ama aklım o kadar karışık o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.. 4 yıllık ilişkim var uzak mesafe ilişkisiyiz en son görüşeli de 8 ay kadar oldu. Bu ilişkimden önce biriyle nişanlanmıştım nişanı attık 5 yıl oldu, şu anki ilişkim başlamadan eski nişanlımla ara ara görüşmüştük sonuç yine aynı yine anlaşamamıştık. Bugünlerde rüyamda görmeye başladım sürekli barıştığımızı ona sarıldığımı görüyorum. Düşünceleri silip atmak için her şeyi yapıyorum birkaç gün aklıma gelmiyor sonra pat diye tekrar rüyama giriyor. Yakın zamanda birkaç kez iletişime geçtik o da beni özlediğini unutamadığını görmek istediğini söyledi fakat erkek arkadaşıma bu haksızlığı ikimizin de yapamayacağımızı düşünüp empati kuruyoruz. Erkek arkadaşıma bu konuyu açıp dürüst olmak istiyorum fakat bunun onu çok yaralayacağını biliyorum. Beni gerçekten seviyor ben de onu seviyorum onsuz bir hayat düşünmek istemiyorum ama diğerini de aklımdan çıkaramıyorum. Neden böyle sizce ne yapmalıyım?

İki kişi aynı anda sevilir mi?