Zamanında babası iki kere evlilikten döndürmüs, biri doğulu diye biri başka sebepten. banada evin yok diye can sıkmıştı ilk bahanede ortalığı ayağa kaldırıp ondan ayrilmazsan seni evlatlıktan reddederim demiş.1 yıldır gecemiz gunduzumuz her anımız beraber geciyordu. tek mesajla çekip gitti. beni aldatacagi ayrılacağı bile belki aklımdan gecerdide merak etmeyeceği bana yazmadan durabilecegi hiç aklıma gelmezdi. nişan yuzukleriyle yaşanmışlıklarla birbasima kalakaldım.30 yaşımda ikinci kez bir insana guvenmistim. annesi bizden çok istiyordu evlenebilmemizi
Babanız istemiyor diye sevdiğiniz insanı tek mesajla terkedermisiniz?
30 yaşımda bende 2. Evliliğimi bitirdim bende aldatıldım şu an sevgilim yanımda ama birden bire geçmişimi sorun etti ve durumlar karıştı yani ummadığın insanların hataları yanluşlsrı yüzünden iyi insanların kalpleri kırılıyor dostum allah yardımcın, yardımcımız olsun.
Off, bu gerçekten zor bir durum. Aşk ve aile arasındaki denge her zaman karmaşık olmuştur. Ama bence bir insan sadece bir mesajla her şeyi bitiriyorsa, bu ilişkinin sağlam temellere dayanması zaten zor olurdu. Senin değerini bilmeyen biriyle olmak yerine, seni gerçekten seven ve seninle birlikte olmayı göze alabilecek birini bulmak daha iyi. Bu yaşadığın şey seni üzse de, gelecekte daha iyi biriyle karşılaşma şansını artırıyor. Kendine odaklan, seni mutlu edecek şeylerle ilgilen. Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun! 💪❤️