Selamlar.. Diyelim ki sevgili kayınpeder adayınız sizden hoşlanmıyor ve ayrılmanızı istiyor. :D Size ne vaat ederse teklifini kabul edersiniz? Keyifli akşamlar.. ✨🥂

#smell

Selamlar.. Diyelim ki sevgili kayınpeder adayınız sizden hoşlanmıyor ve ayrılmanızı istiyor. :D Size ne vaat ederse teklifini kabul edersiniz? Keyifli akşamlar.. ✨🥂

#smell
Ben ayrılmazdım ne vaat ederse etsin. İnsan bir vaat üzerine sevdiği insandan vazgeçer mi hiç ya. Eğer istemiyorsa beni zorla kendimi o aileye kabul ettirecek değilim ya ayrılırım bende bir şey vaat etmesine falan gerek yok yani. Beni istemeyen bir insanın yanında asla durmam kendileri bilir benim gibi gelini zor bulurlar.
Ailenin gelir durumu farklılığından ayrılırdım. "Biz zenginiz, sizin maddi durumunuz bizimkinin çok altında. Zengin damat adayına ihtiyacımız var, sen bize uymuyorsun." derse apar topar arabama biner giderim. Şehir dışındaysam ağlaya zırlaya memleketime giderdim.
Ben sevgilimden hiç bir şekilde ayrılmam bana ne vaat ederse etsin.. aşık olduğum kadından da zaten beni kimse ayıramazdı. konuşarak sorunları çözmek daha mantıklı bir yol benim için.. :D keyifli akşamlar ✨
Vallahi şöyle sağlamından bir para versin beni bir ömür boyu gece geçindirecek hemen ayrılırım çünkü para olduğu zaman hemen başka sevgili de gelir, ya da mesela şöyle güzel bir daire alabilir
Cevap
13Cevap
Boğazda yalı nolcak sanki 😀
Azmış talebin :))))
Falakaya yatırıp ayaklarıma yağlı sopayla vursun yine ayıramaz, boşa çaba lxlcglhl
Sevgimi hiç bişey ölçemez kimseye de bu haddi vermem derdim bak bakalım başka bişey diyebiliyor mu 🎃
Söyle bı 18 metrelik yeşil ruhsatlı güzel bir balıkçı teknesi teklif etsin avları ile birlikte
Kendi kafasına gözümün önünde sıksın ayrılırım
Çakal kayımpederi aradan çıkarmanın keskin yolu :))))
Teklif kabul etmem, sevgilim eğer ayrılmak istersede saygı duyarım
Sorunun kendisinde olduğunu kabul ederse 😂😂
Ben inatçı bir insanım 😂 bana böyle bir teklif sunulsa inadına bırakmam😂😂
100 trilyon dolar teklife ancak okey olurum 1 kuruş altı kabul edilemez tabi bu şartıma okey diyecek bir kayınpeder daha bulamadım...
Birkaç milyon dolar fena olmazdı 😅
Sevgilimin babası cinsiyet değiştireceğine söz verirse ayrılırım 😂
Duygularım satılık değil. Sadakatle bağlı olduğum kişiyi bırakmam asla. Bazı şeylerin değer olmalı. Sevgi değerli bir duygudur.
10 milyon dolar verirse neden olmasın dsfkfdksj
ahah :D :D hey maşallah
Hiç bir şey al oğlunu da başına çal 😂
ahah :D hıhhh hiç dimi
Oğlunun ciğerini😬
İyi bir miktar milyonları duyayım yeter
Ayy bana böyle şeyler olmasın ya. 🥲
Edilen teklife göre düşünebilirim😅
Yat kat araba bankada para :))))
@Musasönmezoğlu havada karada tamam derdim.
Ona üstüne çocuğu bile döversin sen :)
@Musasönmezoğlu şiddet benlik değil🙂
Yav iki budaklı meşe odunu ile vur sırtına aklı başına gelir :)
Sevgilimin e okul fotoğrafı :D
Hiç bir şey gerçekten sevmek başka bir şey
Para varsa her türlü anlaşma yapılır 😀
100M dolar yeter bana fazlasında gözüm yok
Acıklı bir konuşma yaparsa ayrılırım 🙂
Yüklü bir para verirse ayrılrıım anında
Aşkım satın alınamaz
10m tlye okeyim ben
Fazla da şey etmemek lazım dimi :))
Sevgili mi 😂
bn birakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?