Güven ile ilgisi yok bunun, iki tane şırfıntı karşisinda dans edecek bizimki de mest olacak isterse o an iki üç saatliğine hetero olsun kabul edilebilemez :d
Hayır kendine güvenen kadın kocasına huzur veren kısıtlamayan özgüveni yeride kadının kocası dışarıda dansöz arayışına da başka arayışlara da girmez konu bu
@syyhmdr öyle sonuçta aldatmak isteyen her türlü aldatır bunun önüne geçemeyiz yani yolunu saparsa kendi kaybeder hayata çok erkek var sorun değil ve seviyorum onu aşk kadınıyım ama aldatmak istiyorsa zaten önünde duramam içinde olanı yapar ve bitter
@MadamNesli ben aşığım emin ol çok da fedakarim ellimden gelen her şeyi yapıyorum ödemeler faturalar felan filan fazla detaya girmek istemiyorum bakmayan erkek yalan der bakmayan erkek yok tabiki yanimizda bakmalari yanlış sayılır ama emin ol bakmıyorum diyen adam bile bakar onun önüne geçemezsin bu demek değil bakti seni aldati gozunumu kapatsın yolda bizde yakışıklı erkek görünce az da olsa bakıyoruz yalana gerek yok
Evet tamda bunu anlatmak istemiştim aldatmak isteyene ne yapsan da gözü başkasında olur. Ama birde aldatmak istemeyenin hayatını s. k3rsen kıskançlıkla kisitlayarak işte o da şöyle der çok kadın var
@syyhmdr kısıtlayan insan kendine güveni yoktur bu kadar ezik olmamak lazım kendine güveni olması lazım bir insanın kaçarsa kaçsın gidiyorsa gitsin baskasina dışarda kilerde seninkini mi bekliyor gelsede alsak diye 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben çağırmam
Güven ile ilgisi yok bunun, iki tane şırfıntı karşisinda dans edecek bizimki de mest olacak isterse o an iki üç saatliğine hetero olsun kabul edilebilemez :d
Tepkim nasıl olur.. parti parti olmaktan çıkar onun için eğlencesi biter.. kabul edeceğim durum değil bu
Bunu yapacak kadın varsa evlenirim ama yapmaz 😅
Ortada eşim diye bir şey kalmaz, parçalarını tekrar birleştirirseniz orası ayrı..
Ne yapıyorsa yapsın bana ne ben kendimi seviyorum ve guveniyorum
Aradığım yorum yeminle. Kendine güvenen kocasını rahat bırakan kadının eşi bence sadakatli olur kardeşim değilse tabi
Neyine güvenecek kocasının? Gözlerine mi? Benim kocam çağırdı ama bakmaz mı diyecek?
Hayır kendine güvenen kadın kocasına huzur veren kısıtlamayan özgüveni yeride kadının kocası dışarıda dansöz arayışına da başka arayışlara da girmez konu bu
Boş vermişliğin adını öz güven koymayın ya. Kadınlar birini gerçekten sever aşık olursa başka birine bakmasını bile istemez.
İşte tam da kaçırdığınız nokta bu. Başka birine bakmayacak adamı darlaya darlaya kısıtlaya kısıtlaya başka birilerini arar hale getiriyorsunuz
@syyhmdr öyle sonuçta aldatmak isteyen her türlü aldatır bunun önüne geçemeyiz yani yolunu saparsa kendi kaybeder hayata çok erkek var sorun değil ve seviyorum onu aşk kadınıyım ama aldatmak istiyorsa zaten önünde duramam içinde olanı yapar ve bitter
@MadamNesli ben aşığım emin ol çok da fedakarim ellimden gelen her şeyi yapıyorum ödemeler faturalar felan filan fazla detaya girmek istemiyorum bakmayan erkek yalan der bakmayan erkek yok tabiki yanimizda bakmalari yanlış sayılır ama emin ol bakmıyorum diyen adam bile bakar onun önüne geçemezsin bu demek değil bakti seni aldati gozunumu kapatsın yolda bizde yakışıklı erkek görünce az da olsa bakıyoruz yalana gerek yok
Evet tamda bunu anlatmak istemiştim aldatmak isteyene ne yapsan da gözü başkasında olur. Ama birde aldatmak istemeyenin hayatını s. k3rsen kıskançlıkla kisitlayarak işte o da şöyle der çok kadın var
@syyhmdr kısıtlayan insan kendine güveni yoktur bu kadar ezik olmamak lazım kendine güveni olması lazım bir insanın kaçarsa kaçsın gidiyorsa gitsin baskasina dışarda kilerde seninkini mi bekliyor gelsede alsak diye 😁
Kendine güvenen kadın kısıtlamaz i anlatmaya çalışıyorum bende 🤣
@syyhmdr aynen
Ne haliniz varsa görün
Benim bi suçum yok
Evliler bosaninca yapıyor bunu artık
Ayrılınca kim kimi bağlar
Mutluluktan 😂
Veda etmen için henüz çoook erken aşkım derim
Bencede çok şık bi hareket olmaz
Biz iki adam çağırıp son bekar günümüz diye vakit geçirsek oynasak ne kadar tepki alırız bir de normal buluyorlar bunu
Ben normal demedim sadece sorarım ben
Benim kız beni boğar
Üstüme sela okur
Olması gereken
Seni çok seviyorum meleğim
Tek o var benim için
Hanımcılık en iyisi
Sence seni çok seviyorum
Aşkımı burada ilan ediyorum.
Ay yüzlüm
Niye bu soruda
Özür dilerim hatam oldu