Yani soğuyorum. Flört etmiyorum. Herkese karşı aynı davranacaksa bana davrandığının ne önemi var sonuçta? Her ilgi hoşuna gidiyorsa falan.

Yani soğuyorum. Flört etmiyorum. Herkese karşı aynı davranacaksa bana davrandığının ne önemi var sonuçta? Her ilgi hoşuna gidiyorsa falan.
Çağımızda kadınların yüzde doksanı gayrı resmi olarak çok eşlilik yaşadığı için sosyal medyada 2-3 cinsel partner olarak 3-4 flört ettiği kişi olarak da 4-5 erkeği aynı anda idare ediyorlar. Bunu herkes bildiği halde bazıları midesinin sağlamlığına güvenip iletişimi sürdürüyor. Özetle bu devirde en iyisi yalnızlık...
Hayır bu seni sorunlu biri yapmaz. Herkese karşı samimiyse bana uzak kalsın düşüncesindesin anladığım kadarıyla. Özel olmayı istemek kötü bir şey veya saçma bir şey değil. Hatta bana çok mantıklı gelen bir şey.
Dimiii. Bu kendine saygı demek aynı zamanda bence.
Sanıyoruz ki sadece bize karşı öyle sadece o kelimeleri bize karşı kullanıyor sonra bir bakıyoruz kiiiii kör olsaydım da görmeseydim diyoruz hahaha 😂😂 anında soğuma geliyor zaten. Bende öyleyim yani yalnız değilsin 🙌🏻
Kendine haksızlık etme bence. Hissettiğin duygular oldukça normal. Herkesin sınırları ve hassasiyetleri farklı. Sen de diğerleri gibi özel hissetmek istiyorsun ve bunda yanlış bir şey yok. Eğer biri herkese aynı şekilde davranıyorsa, bu seni rahatsız ediyorsa, o kişi doğru kişi olmayabilir. Anlayış ve karşılıklı saygı çok önemli. Seninle aynı değerleri paylaşan birini bulmak önemli. Acele etme ve kendine güven 💖✨
Haklısın aşko
Cevap
4Cevap
Bence karşı cinsle fazla muhatap olan biriyle konuşmak da konuşmamak da sorun sayılmaz, kişinin kendi tercihidir ama herkesle aynı şekilde samimi olan biriyle flört etmek tabii ki mantıklı değil. Flört bulmak öz saygımızdan daha değerli olmamalı. 🫀
Hayır sorun sende değil bendeeğ ahsh
Olması gereken bu zaten herkesle yüz göz olanla niye flört edesin, ben öyle gelin istemem ghosiğ
Öyle gelin getirmem merak etme skdlkdlf
Cıvık cıvık hareketler
Fazla samimiyet ben de sevmiyorm
Noluyorz yani hayrdr
Sende sorun yok bende senin gibi düşünüyorum. Tam tersi olsa onlarda bizim gibi düşünür
Basit sevmiyoruz ya sjıd
Bana göre sorun sende değil, o kişilerde. Bende aynı şekilde senin gibiyim. Haklı olan sensin kendinde sorun arama :)
Abiş çen doğru olanı yapıyorşun sorun onlarda 🔮🍀🦄🦄
Sorun karşı cinste zaten herkesle samimiyet kuran kişiden bir halt olmaz salla gitsin.
Sorun sende değil, karşı tarafta. Hayatında biri varken karşı cins arkadaş olamaz.
Flört olarak bakamıyorum desen daha doğru olurdu. Konuş yine sıkıntı olmaz onun da tercihi o.
Sende değil bence insanin sevdiğine karsi farklı ilgili davranmasi lazim herkese soylenen sozleri sana soylerse sizin aranizda bi anlam kalmaz
Normal olan o zaten..
Normal olan biziz bence
Doğru olanı yapıyorsun sorun yok bunda
Basit insanlar gibi geliyor normaldir
Değil,
Bende aynı şekil
haklisin
Bende sevmem
Kafana göre
Ettirme de zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?