Uzak mesafeyse normal insan görmek ister o gün sevdiğini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bence gayet normal özlüyor görmek istiyor ben de aynı şekilde öyleyim
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bazısı normal falan değil diyor ama zaten normal resim istiyor 5 ayda 2 defa görüştük yüz yüze askeriye de olduğu için ozlemekten dolayıdir diye düşünüyorum bende ama bazıları aklımı karıştırdı
Cevap sahibi
1 yıl
Sen bilirsin herkesin düşüncesine saygım var ama ben kendim tecrübelerimi de söylüyorum özlemekten yani başka neyden dolayı olacak ki düşün bakalım neyden dolayı olabilir
Soran
1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama yorumlarda bazıları başka şeyler diyor zaten cinsellik olsa ben o konuda çizgimi çektim flörtken
Cevap sahibi
1 yıl
Konuyu cinselliğe getirenlerin yorumlarına dikkate alma derim
Soran
1 yıl
Haklısınız zaten cinsellik olsa niyeti anlardım başta da çizgimi çektim bu konuda
Cevap sahibi
1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bizde istiyoruz gönder nolacak ama çok aşırı kaçma bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Anormal mi.. yakınında değil yanında değil seni görmek istemesi kadar doğal bir şey var mı sence?
Uzak mesafeyse normal insan görmek ister o gün sevdiğini
Bence gayet normal özlüyor görmek istiyor ben de aynı şekilde öyleyim
Bazısı normal falan değil diyor ama zaten normal resim istiyor 5 ayda 2 defa görüştük yüz yüze askeriye de olduğu için ozlemekten dolayıdir diye düşünüyorum bende ama bazıları aklımı karıştırdı
Sen bilirsin herkesin düşüncesine saygım var ama ben kendim tecrübelerimi de söylüyorum özlemekten yani başka neyden dolayı olacak ki düşün bakalım neyden dolayı olabilir
Bende öyle düşünüyorum ama yorumlarda bazıları başka şeyler diyor zaten cinsellik olsa ben o konuda çizgimi çektim flörtken
Konuyu cinselliğe getirenlerin yorumlarına dikkate alma derim
Haklısınız zaten cinsellik olsa niyeti anlardım başta da çizgimi çektim bu konuda
Aynen öyle
Bizde istiyoruz gönder nolacak ama çok aşırı kaçma bence
Ben sıkılırdim ya çekilmez öyle kişiler
Bende istediğim zaman atıyorum istemezsem sıkıntı yapmıyor
O zaman sorun değil ama sürekli istenmesi saçma sen istesen istediğin zaman atarsin zaten
Orası öyle tabi ki ben rahatsız olduğumu söylesem her gün istemez büyük ihtimalle
Bence dee
Sadece yüzünün fotosu mu boydan falan mı?
Yüzümün
Seni kontrol ediyor da olabilir. Günlük ne giydin misali. Kıskanma olayı falan.
Öyle birisi değil kıyafetime karışmaz
Bilmiyorum ben tahminimi soyledim. Direk soyleyemeyip bu sekilde yollara başvuran bir sürü erkek var.
2 yıllık arkadaşımdı kendisi sevgili olmadan önce nasıl biri olduğunu biliyorum karakter olarak
Iliski gecmisinizi bilmedigim icin fikrimi soyleidm sadece. Sorun yok o zaman. Özlüyor ya da arzuluyordur diyelim.
Bazıları cinsellik için diyor ama 5 ayda 2 defa görüştük yüz yüze mesleğinden dolayı
Sonucta insan. Cinsellige de ihtiyacı var senin de olduğu gibi. Sen de bir şekilde gidermiyormusun bu ihtiyacını...
Normal ister bende isterim
değil
Neden 5 ayda 2 defa görüştük yüz yüze
özlüyordur
Bu gayet normal
Normal
Normal
Normal
Bilemedim ki
Normal bence
değil bence :d
Ne fotoğrafı istiyor