Ayrılık yaşadıktan sonra fotoğrafları mesajları hemen silebiliyor musunuz? ben yapamıyorum da…
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
silerim tabi ki de evet
Nasıl ayrıldığınıza bağlı. benim eski sevgilim aldattı o yüzden hepsini sildim engelledim. yoksa silmezdim silemezdim.
Eskisi gibi hissetmiyorum dedi ne kavga vardı ne de gürültü çok ani oldu benim için peşinden koşmadım soğukkanlı karşıladım ama yine de alışamadım silemedim hiçbir şeyi
kalsın bence. Kavga etmeden ayrılmışsınız. Saygı var herşeyden önce.
Elbet bir gün sileceğim ama kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum kıyamıyorum şu an bize ayrı olsak da…
Hemen olmuyor sonra siliyorsun hayatına kimseyi alamıyorsun sildiğine de attığına da pişman oluyorsun...
Açıp bakmıyorum ama silemiyorum da kendimi hazır hissetmiyorum yokluyor arada öyle çok kötü ya 🥹
Maalesef öyle, yine de şöyle düşünmek lazım hiçbir acı kalıcı değil, kader birleştirmiyorsa elbet o acı da bir gün geçer...
Elbette bunda da bir hayır vardır diyorum zaten nasipte varsa bir şekilde yollar kesişiyor insanlarla
Öyle haklısın, bazen büyük şehir küçücük, küçük şehirde kocaman oluyor. O yüzden hayırlısı buymuş diyip geçmek lazım... Gönül ferman dinlemiyor ama.
Ne kadar kırılsa da yine de sevmek istiyor işte umarım bundan sonra değer bilecek insanlarla karşılaşırım
O da doğru. O belki unutup yeni duraklara yol alıyor ama sen takılıp kalıyorsun, senin varlığından haberi bile kalmıyor ama sen o diye diye bitiyorsun. Zor iş... Umarım herkes karşılaşır, hayatta en güzel şey sevip sevilmekken zindan etmememiz lazım.
Elbette öyle üzülen hep en çok seven taraf oluyor zaten hayatıma devam etmeye çalışıyorum ilk zamanlardaki kadar değilim elbette birine güvenip yeniden sevmek de zor bir sonraki ziyan olmaz inşallah 🥲
Güzel tarafından bak, ben öyle yapmaya çalışıyorum en azından, daha deneyimli daha bilgili olacaksın, onda sıkıntı olan şeylere belki yenisinde o kadar takılmayacaksın, güven zor evet ama imkansız da değil, herkesin bi nasibi var, sabretmek lazım...
Teşekkür ederim nasibimiz güzelliklerle çiçeklerle dolsun 🥹🌸🌸
Ben teşekkür ederim vakit ayırdığın için, inşallah öyle olur efenim.
Numarayi engelliyorum siliyorum üstüne hattimi degistiriyorum
Benimki de senin gibi sebepten ayrılmıştı, 1 ay sonra sildim
Çok koyuyor insana ya benim de 1 buçuk ay falan oldu işte yakındır silmem 🥲
Ne kadarlik iliskiydi peki
5 ay olmuştu dolu dolu 5 ay hiçbir problem de yoktu bir de ben hep yarı yolda bırakıldım böyle çok iyisin senin kusurun yok falan diye diye gittiler…
İyi bari çok uzun değilmiş , böylelerini boşvermek lazım illa doğru kişi çıkacak karşımıza
Umarım çıkar birini sevmek tekrar güvenmek hiç kolay değil bir de ben aile kurup anne olmak istiyorum işim daha zor 🥹
Seviştiysen de sıkılmış olabilir hevesini almış olabilir bence
25 yaşında mısın
Peşimden koşup ideal erkeği o kadar iyi oynuyorlar ki onlar da birilerinin hevesi olur umarım evet 25 yaşındayım
Güven duygumuzu zamanımızı alıyorlar cidden ne beddua etsen az ya
İstemeye gelen yok mu talibin filan?
Evet zaten insan giden zamana duygularına üzülüyor ya daha çok
Etrafımda çok fazla erkek var ama artık kimsenin aile kurmakta gözü yok ne istediklerini bilmiyorlar olmuyor yani diğer türlü söyleyenler de hep akraba oluyor ben de akraba istemiyorum
Maalesef kimse kimseye güvenmiyor ya da sorumluluk almak istemiyor, duygu aşk kalmamış hep başka şeyler düşünüyorlar
Çok yakın akraba değilse düşün istersen
Bu arada nerde yaşıyorsun
Nasıl güvenelim ki allah aşkına şöyle şeyler yaşadıktan sonra tam olacak diyoruz ortada kalıyoruz
Çok yakın değiller ama sıcak bakamıyorum ya pek aynı doğrultuda olmuyoruz onlarla yaşam tarzı vs
Ankaradayım
Aynı sehirde değiliz yoksa yürüyecektim be😅
Buradan kimseyle tanışmıyorum zaten boş ver kdjdjddj
Maalesef yavaş davranacaz mecbur artık
Niye illa yüz yüze mı olmalı ya zjsjsdjdk
Burası öyle bi platform değil ya kddjjdjd anonimm
Ee burada iyi insan yok mu yani hiç zjzsksk
Tanışırım konusurusun yüz yüze de buluşursun ne var ki zjsjsk
Vardır illaki de uzak mesafe nööö kaldıramaz bu bünye kdjdjdd
Kaç günde bir buluşma hanımefendi xjsjsks
Buluşulmalı yazacaktım ya hssjsj
Hala şansını deniyor kdjddjdjdd