Bir anda her şeyi silip atman için ne olması gerekir?

#DeliMavi
2 KASIM 2022
Bir anda her şeyi silip atman için ne olması gerekir?

#DeliMavi
2 KASIM 2022
Bir anda silinmez.. Kalır, ruhta kalır, kalpte kalır, kafada kalır, kulaklarda sesi kalır, hayatında izi kalır.. Bazen insan yapılan bir hareketten dolayı bunu yapmaya mecbur kalır.. Silip atamazsın ama kesip atmak zorunda kalırsın.. Keyifli günler..
Güzel anlattın ve ayni fikirdeyim bazen öyle olur.
Teşekkür ederim.. :)
Olaya, kişiye, zamana, benim ruh halime göre değişir ama genel olarak birlikte bir şeyler paylaştığım insanları ne yaşarsak yaşayalım bir anda silemem. Nefret bile etsem illa ki aklıma gelir özlerim ya da acaba mı derim. He zaten samimi olmadığım olmasa da olur insanları sildiğimi kendi bile anlamaz o ayrı.
Her şey bir anda silinip atılmıyor. İnsan bazı şeyleri kolay elde edemiyor. Büyük bir emek sarf ediyorsun. Bu gerek işin olsun, gerek ilişkin olsun. Düşünsene aylarını yıllarını veriyorsun ama bir anlık öfke ile bunu yok ediyorsun. Oldukça gereksiz bir davranış bana göre.
Cevap
26Cevap
Hayır, kolay silip atabilen biri değilim. Hayatıma birini dahil etmek zaten zor geliyor bana, benimsediğim alıştığım insanı silmek bana ağır gelir. İmkansız mı? Değil..
Evet kolay siliyorum
Pire için çok yorgan yakmıştım sonrasında bunun ne kadar bana zarar verdiğini gördüm. Bir anda silip atıyordum ani kararlar veriyordum. Güzel bir çalışma ile neden böyle yaptığımı bulduk ve çözüme ulaştım. Şimdi daha sakin ve düşünerek karar verip uyguluyorum
Evet, bu konuda oldukça maharetli sayılırım. Ben prensipli bir insanım ve herkes gibi kırmızı çizgilerim var. Karşımdaki kişi, kırmızı çizgilerimi bildiği hâlde onlardan birini ihlal ederse cezasını keser ve onu bir daha affetmemek üzere hayatımdan çıkarırım..
Çok sabırlıyımdır. Saygımı ve nezaketimi asla bozmam. Ancak birini karşıma alırsam, o iş ne ise bitmiştir demektir. Ancak iffetime tek laf atanı, asla affetmem ve anında silerim. Hassas noktamdır.
Sebebi güçlüyse evet.. O hassas noktaya gelirse iş, babamı tanımam..
Kolay kolay silip atmam. Bir hata yapılmışsa, geniş düşünerek, bardağın dolu tarafını görmeye çalışır, hatayı mazur görürüm. Ancak bardağın dolu tarafı yoksa, işte o zaman siler atarım.
Bardak dolduğu zaman, her şey bir anda biter.
Aşırı anlayışlı insanlar her şeyi biriktirir ve hiç beklemediğiniz bir anda silip atarlar. Nereden biliyorsun diye sormayın 😄
Evet yaparım.
Benim mantığımın, gururumun önüne geçen herşeyi siler atarım.
Hayatımda hiç yer almamış hale gelir.
Yengeç şeysi işte : )
Bir şeyden gerçekten sıkıldıysam veya o şeyin beni yıprattığını fark edersem durup düşünmem bile makas gibi keserim.
Öyle bir anda silip atamam, üzerinde düşünürüm, kolay değil benim için bitirmek
Silmem gerekiyorsa her şey ve herkes hiç olmamış gibi olur.
Bana uymuyorsa silerim. Bu yaşımdan sonra stres yaşamak istemiyorum.
her şey değil. Ama bir anda silip attığım çok şey olmuştur, oluyor, olacak.
Kolay kolay yapmam öyle ama birikir en ufak şeyde silerim
Bir son, bir netice, bir varış göremediğimde vazgeçerim.
Öncesinde bir gözlem yaparım, yalanı gördüm mü siler atarım umrumda olmaz.
16 senelik evliliği bir günde noktaladım damla gözyaşı dökmedim
iyiyim bu konuda
O anki ruh halime bağlı ama normalde anında çizik atıp silerim birisi yanlış yaparsa
Açıkçası silip atmadan önce yürütebilmek için çok çabalarım. Olmuyorsa olmuyordur..😊😊
evet bi anda silerim bazen silmeye bile uğraşmam yırtar atarım
bir şey olmasına gerek yok silesim gelmişse silerim
Evet benim için çok kolaydır. En ufak harekette insanları silebilirim
Soğumam lazım, güvenim, inancım, ona ait olan iyi şeylerin kaybolmuş olması lazım.
Duruma göre değişiklik gösterebilir ama genel olarak hayır...
Bazı şeyler hemen silinmiyor maalesef. Zamanla sindire sindire 😂
Umrumda olmaz , ne gemi bırakırım ne ambar ne liman
Her şey öyle kolayca silinip atılır mı gözüne seveyim.
Pire için yorgan yakmışlığım var
Atamam ben duygusalım.
Olaya ve duruma bağlı
Bunu yapmayı seviyorum
Benim için en değer verdiğim şeyi saniyesinde çöpe atmak çok kolaydır. Direkt silip atarım yeter ki elime bir sebep versin
Sinirle silip atiyorum sonra geri vites de olabilir
Hep yaptığım leu
Bende bittiyse zerre umrumda olmaz silip atarım.
Guvenim bittiyse aninda silip atiyorum
Emeklerimi bi cirpida silmem once mucadele ederim
Tamamen karşımdakinin bende yeriyle ilgili
Çok sinirli olmam gerekir
Gözümden düşerse silip atıyorum.
İşte o tam olarak benim
Ayıptır söylemesi ama anasinibilesikerim
Evet, öyleyim
Keşke yapabilsem
Evet bunu çok iyi yaparım
Kafam atarsa evet
Atarım