Selam KS ahalisi! Dinlemek derken sözünü dinlemekten bahsetmiyorum, kadın erkeğe bir şeyler anlattığında onu can kulağıyla dinlemekten bahsediyorum.. Bence sağlıklı iletişimin temeli dinlemeyi bilmekten geçer. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Dinlemek derken sözünü dinlemekten bahsetmiyorum, kadın erkeğe bir şeyler anlattığında onu can kulağıyla dinlemekten bahsediyorum.. Bence sağlıklı iletişimin temeli dinlemeyi bilmekten geçer. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu iki taraf içinde geçerli bence, yani eğer karşı taraf bana bir şey anlatıyorsa bana değer verdiği içindir 1-2 saat birşeyle ilgilenmesem de olur aynı şeyi ondan beklerim, dinlemek için dinlemesin yani gerçekten önem verdiği ve anlamak için dinlesin diğer türlü bir anlamı kalmaz zaten, erkekler genelde 10dk sonra beyinlerini durduruyor bir kısmı zaten ve bunu farketmedigimizi falan düşünüyorlar. Ama kesinlikle tek taraflı olacak iş değil
Hayır, sanmıyorum. Dinlemek de ilişkide her durum gibi belirli bir dengede ve düzende olmalı. Tek tarafın dinlemesi ile masal dünyasına geçiş olmaz. Artı bambaşka emekler de gerekli ilişkinin sağlıklı ilerlemesi adına. Ki verilmesi gereken tüm o emekler sevginin, saygının beraberinde gelir zaten ilişkinin tüm zorlukları ile birlikte. Önemli olan o zorlukları bilikte çözmeye gönlü var mı, nasıl çözmeye çalışıyor kısmıdır. Durum böyle olduğunda oluşacak olan masalın peri masallarından daha kıymetli olacağına inanırım ancak.
İkizler burcuyum
Sizin burcunuz nedir?
Burçlara pek hakim olmamakla birlikte ay burcum kova olduğundan sanıyorum ki ben de iyi anlaşırım burcunuz ile.
Evet, zekaya çok önem veririm. Bana göre iletişimi, yaklaşımları, bakış açısını fazlasıyla etkiler.
Olabilir elbette, belirttiğim gibi maalesef burçlar hakkında detaylı bir bilgim olmadığı için fazla yorum yapmam doğru olmaz sanıyorum.
Ben teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
😄🙏
Erkekler kadınları gerçekten dinlese, aşklar daha derin, anlayış dolu ve uyumlu olabilir. Ancak, her ilişkinin peri masalı gibi olması, sadece dinlemekle değil, karşılıklı saygı, sevgi ve empatiyle mümkün olur. Dinlemek önemli bir adım olsa da, gerçek mutluluğun anahtarı, her iki tarafın da birbirini anlaması ve desteklemesinde yatar.
Yaşım doğru değil ama yaşıma göre olgun olduğumu söylerler 🙂
Teşekkürler
Evet güzel soru. Dinlemekle. duymanın ayrımını bilmek önemli. Kadın dert anlattığında çoğu zaman çozum üreten adan değil, can kulağıyla dinleyen adam ister karşısında..
Cevap
12Cevap
Bence olabilir evet.. ben de hanımcıyım mesela benim için aşık olduğum kadının düşünceleri ve fikirleri mutlu olması huzurlu olması her zaman için daha önemlidir.
Kadının duygusallığı, erkeğin mantığı dünyayı yönetiyor. Merhamet olmadan insanı ilişkiler yönetilemezken, mantık olmadan otorite elde edilemez. Ayarı kaçırmaktan kaynaklı bu gerginlik.
Elbette. Dünya denge üzerine yaratılmıştır.
Asla olmaz Dünyada hiçbir gelişme olmaz insanlık bir adım il asla ilerleyemez hatta hatta dünyayı en hızlı şekilde cehenneme götürürler çünkü mantık onlar da yok
Çok taliyorum buna gerçekten de gece gün you tube ta bunu izlemiştim senin için tekrar bukudum 😅😅
Ama çokta doğuru söylüyor
https://www.youtube.com/embed/m_CrsiykZCgOlmaz.
Herzaman iyi dinleyiciyimdir. Hertürlü detayada önem veririm. Hiçbir hayrını görmedim.
Tek kadını dinlemeyle olacak iş değil. Kadını dinlemeyenler dinleyenleren daha çok değer görüyor ayrıca😅
Sanmıyorum çünkü her insan peri masallarındaki gibi masum değil
Kesinlikle peri masalı gibi olur. Dinlemek şart.
sanmıyorum. her iki tarafın birbirini dinlemesi gerekiyor
Hepsi değil ama bir çoğu. Çevremde de çok örnek var. Akıllı erkek maalesef az. Erkekler kadınları dinlese hem zengin olur hem de mutlu
Kulağın ile dinlemiceksin kalbin, gönlün ile dinle kulaktan dinlersen bi taraftan girer diğer taraftan çıkar.
Kadın sadece para ister ilgi romantizm yalan dolan
Olur bence ama, olmayacak duaya amin demek gibi buda
Sadece dinlemek de yetmez
Dinlemesi yetmez anlaması lazım sorun orda😀😀
Hayır ben biraz dengesizim bizim yine peri masalı aşkımız olmazdı
Ne alaka kadınlar sürekli Kendini haklı bulur kendini kadına erdiren erkek aldatılmayada hazır olsun
İş sadece iletişimde bitmiyor ki öyle olsun
Kendimize köşe değil eş arıyoruz...
Olmaz.
O masalların çoğunun yazarı erkek zaten.
köle sahibe olur
bir şeyler anlatan olsa dinlerdim abi keşke
Olur da nerde o günler...
aynen
Yine olmazdı..
Bu tek bir tarafın yapması ile olacak iş değil..
Yine laf çarpmadan duramadın.. 😅
Olmaz mı tadından yenmez
Hayır. kgsinlara asla guvenilmez
Dinlemiyorsa zaten büyük sorun var demektir
Hayır
Olur ya.
Olur
Hayır olmaz
Dinlemek önemli değilki anlamıyo onlar ah ahhh
Olabilir
Mutlu sonsuz
Olabilir