Bir flört ya da sevgililik ilişkisi içinde davranışların ve karakterlerin birbirine zıt olması çekici bir etki mi yaratır yoksa itici mi?
#reda
#reda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zıt kutuplar çeker ama fazlası beraberinde anlaşmazlık, tartışma getirir. Ben ilişkilerimde daha çok huzur, sakinlik arayan biriyim. Kaos sevmiyorum. Yapı olarak da sakin biriyim o yüzden de bana zıt biri olsun istemem.
Ben yüzde doksan sekizlik benzerlikten, yüzde ikilik te tadı tuzu, baharatı dozunda zıtlıktan hoşlanırım.. Benzerliğin gücüne inanırım ve tatlı zıtlaşmalar da dozunda mükemmel olur 😃
İter.
Beni itiyor
Belli bir evreden sonra evet itiyor pembe diziler gibi olmuyor bazı tecrübelerden sonra
İnsan kafa dengiyle anlaşır. Aynı dili konuşamadığım biriyle ben ne konuşup anlaşabileyim.
Yakışır kankim 😅
Teşekkür ederim
Cevap
23Cevap
Merhaba,
Beni iter, çekmez, canları cehenneme! 😅
Ben zıt insanların elinde sonunda ayrılacaklarını düşünüyorum.. insan en çok kendisine benzeyen insanla anlaşabilir elbette
Çok fazla zıtlık olan iki karakter arasında pek çekicilik olacağını zannetmiyorum
Belli başlı konularda minimal zıtlıklar çekici gelebilir ama anlık olarak. Ben benimle senkron şekilde ilerleyen durumlardan ve kişilerden keyif alırım. Ne benden hızlı ne de yavaş kalmalı.
Bence bazı durumlarda çekiyor çünkü kendi gibi olsa belki sıkıcı gelir ama ondan farklı olduğu için ilgisini çekebilir siyah beyaz gibi zıt ama birlikte güzel kombin
Çok fazla uyum kötü olur, biraz zıtlık olursa kadının daha çok hoşuna gider. Kadınlar öyle çok uyum sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla ara sıra kaos, kavga ters çıkmasını istiyorlar
Görüntüye ve etkiléşime bağlı bu. Birbirlerine yakışıyorlarsa ve iki tarafta anlayışlıysa çeker.
Çok zıt olunca ters etki yapıyo bende ama farklılılar merak uyandırdığı için flört ederken heyecan verici olur
mıknatıs olayı gibi ikiside artı ya da eksi ise iter yani aynı huylrara sahiplerse birbirlerini iter ters olanlar çeker
Zıtlık iter. Ters düşüyosun çünkü. Farklılık ise tamamlayıcılığa sebep oluyosa biri diğerine katkı sağlıyosa yani, çeker.
Karakter olarak zıt yani bir uyumsuzluk varsa kesinlikle iter
Bi süre sonra iter, çekiyorsa bi taraf alttan aldığı içindir
Yok öyle bişey iter insanı neticede ortak yönler insanın hoşuna gider
Bazen çeker bazen iter duruma göre değişir.
Bazen oluyor bazen olmuyor. Olduğunda hoş görünse de hiçbir zaman mutlu sonla bitmiyor.
Bazen hem çekici, bazen de çok itici. Bu hava durumu ruh hali hiç belli olmuyor.
Zıtlıkların hangi konuda durumda olduğuna göre değişir bence
Bana göre itiyor
Benzerlik olması daha iyi bence
İlk başlarda çekici gelebilir ama sonra sorun olur.
Garip bir kimya, çeker de iter de tam olarak bilmek zor.
İtici etkisi olur. Çekilmez, anlaşılmaz o insanlarla.
Çok itici oluyor, sadece heves olarak bir kalıcılık oluyor
Çok zıtsa beni iter
beni iter soğutur
Bana tamamen zıt birini istemem şahsen.
Kafa uyumu aşırı önemli
İnanmam. Zıt olduğum birisiyle olamam.
beni itiyor kafa uyumu olmasi lazim
Zıtlıklar çekim yasasına bağlanır.
bu sayede sıkılma olmaz bence
beni itiyor yaaa çekemem hiç
Bence çekiyor garip bi şekilde 🤔🤔
Çeker ama zamanla iter