Gecen sene apartmanimiza tasinan kiracilarin oğlu var. Gecen sene biz tatildeyken coktan tasinmislar. Dondugumuzde kapida biriyle karsilastim. Cok tatli, tam benlik, fiziksel olarak kriterlerime fazlasiyla uyan, hayalimdekine yakin sayilacak bir erkek duruyordu karsimda. Kapıyı acti, tuttu bana. Heyecandan zar zor tesekkur edebilmistim.
llk karsilasmadan sonra daha tanismadan birkac defa daha karsilastik. Apartmana ayni anda girdik falan. 2. karsilasmada bir cesaret o yukari cikarken burada mi oturuyorsunuz demistim evet, yeni tasindik demisti. Oyle tanismistik. Dünyalar benim olmustu😊
Sonra annem hosgeldine gitti. Bende gittim. Normalde komsulara gitmem😅 ama o gun yoktu evde karsilasamadik. Kadin 1 oglum,1 kizim var falan diye tanistik oyle. Oglan dis hekimligi okuyor.1 yıldır komsum ve platonigim kendisine.
Ama acilamiyorum. Bana istek falan da atti. Cok samimi degiliz ama mesafeli de degiliz. Ben ise 2 yillik mezunum. Kpss falan calisirken yapamadigim sorulari ona atıyorum. Zaten o da yardimci olurum demisti.
Beni begeniyor mu bilmiyorum. Bazen annemle onlara gittigimizde o da oluyor. Ona baktigimda bakislarini kaçırıyor bazen. Bazen de bakislarini kacirmadan gülümsüyor ama yanimizda cok durmuyor. Kadinlar arasinda cok durmuyor olabilir belki.
Ne yapacagim bilmiyorum. Acilmak istiyorum cesaret geliyor sonra ya begenmiyorsa diyorum. Sinifinda ne kizlar vardir, hemde meslektasi diyorum.
Dis hekimi beni ne yapsin diyorum. Meslek bolum dolayisiyla da cesaret edemiyorum. Ya iliskisi olan kadinin da statusune falan onem veriyorsa diye dusunuyorum. Yoksa ilk adimi atardim, cekinmem normalde boyle seylerde. Ne yapacagim bilmiyorum.
Bu sekilde cok yoruldum. Pencereden eve gelisine ya da denk gelirse gidisine falan bakiyorum. Annem anlamasın diye bazen misafirlige gormeye de gidemiyorum. Annem sen misafirlik sevmezsin der diye.
Mesajla bir kere kahve teklif ettim. Kahve icmeye çıktık. Dahasina cesaret edemedim. Bir kerede aksam ben biraz yuruyecegimde eslik eder misin. Bu saatte yalniz yurumeyeyim demistim. Gelmisti.
Simdi de tatile gittiler. Bildiginiz kiskaniyorum. orada ne kizlar vardir, yaz aski yapar mi ya da orada biriyle tanisir hoslanir diye odum kopuyor.
Of ne yapayım ben ya? Acilayim mi, acilmayayim mi? Meslegi de kafama takiyorum. Denk degiliz gibi geliyor bu konuda. Erkekler cok onemsiyor mu kizin meslegini falan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer