Bunlara kalmaya gitmiştim, ananaesi vardı, mutfakta falan sürekli evham yapıyor sürekli endişeli davranıyor bakışlariyla deliyor falan sevgilime de yapıyor aynısını bende çok ellemedim. Kavun kestim içindeki çekirdekler döküldü ben katı formda hayal etmiştim öyle olacağını tahmin etmedim garip bir bakış attı anane bende içeri gittim, madem beğenmiyorsan kendin yap diye. bir şey de demedim bu arada siz yapın kusura bakmayın döktüm biraz dedim içeri gittim. Neymiş efendim ben saygısizmisim, hemen pes ediyormuşum. Git o zaman dedim yani ya beğendiğin elemanlar bul. Hoşuna gidecek tiplerle beraber ol. Çok umrumda sanki. Konuşmalar aşağıda. Ben mi haksizim?
Sürekli benden şikayet edip duran bir sevgilim var, ne yapmam lazım?
Karşındaki sonuçta yaşlı bir kadın alttan alıp görmezden gelebilirdin ki bir şey de dememiş bence kendi kendine evham yapmışsın. Sevgilinin söylemleri oldukça yapıcı ve olgun vermen gereken karşılık bu olmamaliydi bence.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kadına saygısızlık yapmadım zaten ben. Kötü davranmadım, laf etmedim neden edeyim yaşlı kadın. Sevgilim getirdi kesiyordum, ayağa kalktı falan endişeli endişeli baktı kestim ama normalde katı olması gerekirken içi farklı bir kavundu demek ki döküldü. Ananesi de kötü bir şekilde baktı, bende siz yapın döktüm biraz kusura bakmayın diyip içeri gittim saygısızlık yapmadım kimseye.
Tamam sen kendince haklısın ama bakışlarından rahatsız olup bu şekilde davranman onlara saygısızlık gibi gelmiş olabilir çünkü sonuçta onlar eski nesil eski düşüncelere sahipler yapman gereken devam kesip önlerine koymakti. Olan olmuş artık da sen bu adamı seviyorsan çekmeyin falan başkasını bul. falan doğru söylemler değil daha yapıcı olmak daha doğru olurdu bence