Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Bakması önemli değil bakıyor da ne oluyor onu kapan kapmıs :) Ayrıca seni de seviyormus yani yada onun ki bir alıskanlıkta olabilir ama senin yanında bir bayana DİKKATLİ bir sekilde bakması güzel bir sey değil. Baktığı an yanında bir daha olduğunda gözlerinin icine sinirli bir sekilde uzunca bak olmadı mı? Sende abartmadan onun yanında bir adama dikkatli bak bakalım nasıl oluyor hesabı. Ama sakın abartma yoksa suclu duruma sen düsersin.
06 Yorumla
Soran+1 yılcanım zaten ben normal bır bakısa kızmıyorum kı bak buna bıle kızmıyorum uzuluyorum uzun uzun bakıyor dıkkatlı sekılde bu cok ayıp yanı. Ben yapsam olay cıkar canım bana bakan adamların bıle ceremesını ben cekıyorum bana catıyor. Bana zor kavustu bıde bunu yapmaması lazım en azından yanımda sevdıgım var demesı lazım bende cok sevıyorum zaten o yuzden duzeltmek ıstıyorum ya yoksa hıc ugrasırmıydım
Soran+1 yılyaptım bunu .. güldü bakmıyorum kızım dedi .. yarası olan gocunur mısalı canım ..
Soran+1 yılaylarca ayrı kaldım ondan canım bende bunu anlamıyorum ya hala mı korkmuyor acaba
En İyi Cevaplar
+1 yılsende aynısını yap ve inkar et bakalım noluyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız da ıste baskası bana baktıgında bıle benle kavga edıyor. Yapmayı cok dusundum ama nedense yapamıyorum yapıcam dıyorum o anda kafamı cevırıyorum. Çok sinirli olması benı caydırıyor sanırım
- +1 yıl
sinirli olabilir ama yeri gelince sizinde sinirlenebileceğinizi öğrenmeli
- +1 yıl
ya da şunu yapabilirsiniz bir ortamda biri size baktığında sinirlendiği zaman ben fark etmedim ama bakmaları normal bu çevredeki en güzel kadın benim deyin kendinize olan güveninizi gördüğünde etrafa bakmaya korkar diye düşünüyorum.sizin yalnız başınıza güzel olmanız değil kendinize güvendiğinizi ve sizi kaybetme riskinide hissetmeli.
Soran+1 yılumarım onu bir şekilde düzeltebilirim bakalım :(
- +1 yıl
eğer sizi çok üzüyorsa yol yakınken dönün sizi daha çok üzmeden.
valla öküzün trene baktıgı gıbı bakıyosa uzun uzun bu adam senı sevmemıs kardes. yanı kendımden ornek vereyım ben yanımdakı kızı cıdden sevıyorsam asla başka yere bakmam bu ımkansız ve anlamsız olur benım ıcın..bu adamın sevgısınden suphe duydum sen bakma senı aglaya sızlaya elde ettıgıne
01 Yorumla
Soran+1 yılYani çok zorluk yasadı benım için halada bunun sıkıntısını yasıyor ama evet uzun uzun bakıyor bende bunu anlamıyorum üzülüyorum
"Sende onun yanında başka bi adama bak bakalım nasıl oluyor" diyen insanlar. Farzetki sevgiliniz sizi aldattı. O zaman sizde ona ders vermek amacı ile, gidipte başka bi adamın f*hişesi mi olucaksınız? Lütfen şu cahilce fikirlerinizle genç arkadaşımızında aklına kötü şeyler sokmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben zaten bunu içsel olarak bır turlu yapamadım baksamda adamı begendıgımden bakmam illalalah ettıgımden bakarım ha adam ha durvar yanı ama o kadar kıskanckı hıc ugrasmak ıstemıyorum inanın içimdende gelmıyor boyle durumlar ama üzülen benim
- +1 yıl
Bakınca ne olucak? Seni anlayacağını mı sanıyorsun? Anlayan bir insan zaten kendisini karşısındakinin yerine koyar yine anlar. Eğer sen bakarsan, evet o sadece kıskanır ama sen iç muhasebende hep kişiliğini kaybetmiş olursun. İyi olmadığını görüyorsan, ayrıl. Neden kendini alçaltıyosunki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
aynı durum bendede var.kafası mübarek 360 derece dönen kamera gibi. sürekli ayar çeksem de uzun uzun bakmasada bakıyor.hatta bi kere önümzde yürüyen şortlu bi kadının bacaklarına baktıgını gördüm.bakışlarını takip ettim yanii..bişey demedim çünkü yine inkar edicekti ..
02 Yorumla
Soran+1 yılvaybe yalnız degılmısım. Pekı kızmıyor musun hıc yada üzülmüyor musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılsende bak.. tanıdık geldi falan de.. bazende bakmıyorum canım sen öyle sanıyorsun de.. o da anlar hatasını..
12 Yorumla
Soran+1 yılah ah ben safın tekıyım ben ondan cekındıgım ıcın hıc yapamadım cok sinirli kıskanc
- +1 yıl
sende o baktığında abart bağırma derecesine çıkar..
+1 yılsende erkeklere bak bakalım o da normal karşılıyıcakmı bukadar basit iyneyi kendine çuval dızını başkasına demişler
120 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapmaya kalkıyorum ama yapamıyorum cunku bana bakan bırı yuzunden bıle benımle tartısıyor bunu yasamamak ıcın bakmıyorum sanırım ama oda utanmıyor mu anlamıyorum düzeltmem lazım
- +1 yıl
umarım düzelir bakdın düzelmiyo yol yakından geri dön sözü at öyle bı adamla bır ömür boyu şüpe içinde yaşayabilicekmisin derim
Soran+1 yılİşte o söz olana kadar biz neler çektik bilmiyorum ki şüpheden ziyade ne istediğini bilmiyorum
- +1 yıl
ya aslında ne istediği blellide burda yazamam ne diyimkişimdı
Soran+1 yılöyle deme de ne dersen de .. ne diyim
- +1 yıl
bak biz sadece sneın yansıttığın kadarına yorum yapabiliriz ne sevgilini neden ilişkinizi bilmıyoruzkı ne de huyunu suyunu bilirim ben genel yorum yapıyorum olabilir dedim sadece illede böle düşünüyo demedim
Soran+1 yılyo yo ben sana kızmadım zaten üzüldüm insanız yani olabilir :|
- +1 yıl
bak bir erkeğinde edeplisi makbuldur eğerki temiz namuslu kız bulup sözlendiysen ve o kız ozamana kadar bitek sneın için kendını saklamışsa erkekde edepli olucak sana saygılı olucak en önemlisi akınıza sevginize saygılı olucak önüne bakıcak atmaca gibi etrafı süzmüyücek av arar gibi dahada bişey demiyicem sneın sevgilinin edebi yok alınma ama öleee
Soran+1 yılçok dogru söyluyorsun edep herkes içinde güzeldir . Bir söz duymuştum çok begenmiştim .. Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır .. Umarım düzeltiriz bu durumu inşaALLAH ..
- +1 yıl
kulağını sağlam çekmessen düzelmez emın ol nasılmı çekicen bıdaha bıyerde iken sneın yanında başka kıza bakdığı an çıkar parmağındakı yüzüğü kalk masadan peşine koşduğundada deki nezaman edepli olmayı öğrenirsen ozaman tak tekrar gerı bu yüzüğü bana de
Soran+1 yıl:) aylardır ayrıydım ondan cok acısını yasadı bunun yüzüğüde çıkarmıştım zaten :) bende bunu anlamıyorum ya ya korkmuyor yada basite alıyor birşeyden çok emin onu sevdıgımden ama bırakıp gıdebıldıgımıde cok ıyı bılıyor bende çözemedim bunu işte
- +1 yıl
kusura bakma ama ozaman aptallık sende ya şidmı yuva bozan tip olmak istemem ama okı sallamıyo yüzüğü çıkartmanı sen niye gururunu bukadar ayaklar altına alıyosun ya neyse ben daha fazla yorım yapmıyım en iyisimi ya cekicen böle bir donjuanı yada sallıyıcan başından adam gıbı senı hak edeni, bulucan derim ben
Soran+1 yılyahu o aylardır yalvarıyor yasadıklarını halını gördum dıye ınandım zaten yoksa aylarca yüzüne bakmadım sesımı bıle duyurmadım tek kelıme yazmadım bıle zor ısı hala zor aılem ona tepkılı zaten ama işte o iç yakan duygu varya ondan işte yıllardır aynı aşk mıdır nedir o işte benimkisi
- +1 yıl
sendekı bağlılık ama karşındakı hak etmiyene bir bağlılık sendekı gercek sevgi hak etmeyene verilen sevgi sendekı alışkanlık aşırı af etme anaçlık duygusu ve fazlası sendekı daha bişey dememe gerek varmı
Soran+1 yılanladım haklısın .. oturup düşünücem bır ıkı çözüm denıycem olursa mutlu olurum ama basaramazsam zaten bı yerde bı acık verır buda yazık eder ya neyse umarım ıyı olur bakalım
- +1 yıl
sen onun için deyil kendın için iyi olanı iste ya bu hayat sana bikere sunulur ve seçimlerinle yaşarsın hayatı allah akılda vermış fikirde bile bile yanmak nedir sence
Soran+1 yılya kardeşim çok temiz kalpli birisin inanki içten yazdıgını çok iyi anlıyorum çok teşekkür ederim zaten onun için çektiklerim ve yaptıgım fedakarlıkları duysan heralde bu halinle ekrandan çıkar iyice bi kızarsın. Tamam ben değil o düzeltsin birşey demiyorum beni istiyorsa o başarsın çok saol teşekkür ederim beni sevdiğinden bi şüphem yok çok şükür bu arada ben yazıyorum yazdıkca sen yoruluyorsun hakkını helal et ya
- +1 yıl
ya nedemek panpa lafı bile olmaz rica ederim helal yaaa da bölesine namuslu kızlara bunu yapıyolarda kaşarlar el üstünde tutuluyoya ona ayar oluyorum işte
Soran+1 yılçok saol :)
Onu bende çözemiyorum zaten tesadufen bırınden dınlemıstım,bir kız var bu kız bır erkegı sevgılısınden ayırıyo senle olcam evlencem sevıyorum dıye cocuk ayrılıyo kızı arıyo kızın tepkiler aynen şöyle, ne arıcam o salagı ya banane dıyo cocuk hala bu kıza yalvarıyo bu kızında hayatına gıren cıkan bellı degıl- +1 yıl
:)))
+1 yılerkekler hep inkar eder.o yüzden sende başka erkeklere bak o kızlara bakınca.eğer sana kızmaya kalkarsa sende onun gibi inkar et
17 Yorumla
Soran+1 yılBunu denemedım bile çünkü çok kıskanc baskası bana bakınca bıle benımle kavga edıyor :(
- +1 yıl
kısasa kısas davranmak zorundasın yoksa bu böyle tepene biner senin iyice.çekilmez bi hal alır zaman geçtikçe.seni anlamasını istiyorsan ona kendini anlat.bi insan diğerini nasıl anlar? onun yaşadığını yaşayarak.ona sende olan durumu yaşatmazsan anlamaz.
Soran+1 yılhaklısınız da ıste bir aylıgına baska sehre gıttı yanıma gelınce yamaya calıscam bunu
- +1 yıl
benim böyle bi sevgilim olsa bir aylığına başka bi şehre gitse içime illaki kurt düşerdi ve kendimi yer yer bitirirdim açıkçası.sende de oluyo mu bilmiyorum ama cidden psikolojşini çok etkiler bu durum
Soran+1 yılvalla sevgısıne bakıyorum bıde yaptıgı harekete aklım allak bullak oluyor bılmıyorum kı
- +1 yıl
onu yokluğunla terbiye et hiç biri işe yaramazsa
senın soledıgın tipi gözümün onune getirmeye calısıyorum bı haya edıyorum tam bı okuz cıkıyo karsıma. kusura bakma. aglaya sızlaya kavustugubı kıza bır erkek boyle yapmaz.istesede yapamaz yanı seninkı bır öküz diyorum. bıde metro ıstasyonuna fılan gıt bı bak bakalım trenlerede aynı uzun uzun bakıyor mu
00 Yorumlaokuduklarımdan çıkardığım sonuç elinde bağlı bi pitbull var bıraksan herkese saldıracak yaptığı çok terbiyesizce ilişkinizi gözden geçirmelisin..
11 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır beraberiz ıste ve hala aılemı tam manasıyla dugune ıkna edemıyor ben bır sure ayrıldım ondan acısını yasadı sımdı hala bu sekılde olması çok üzücü
+1 yılKız arkadaşım benide bu konuda illallah ettirdi. Bakmıyoruz aslında bakıyoruz ama ordan Kamil'de geçse Kezban'da geçse bakıyoruz bu bizim göz banyosu yaptığımız anlamına gelmezki sıradan bakışlar aşın şunları.
03 Yorumla
Soran+1 yılyukarı tam manasıyla okursanız ben bakmayan bır kısıye ıftıra atmıyorum. Ben sevdıgım adamıda bu konuda kırmıyorum o benı kırıyor. Daha önce hiçbir erkekte bu hali görmedim. İnsan herkese bakar ama herkesi gözleriyle süzüm süzüm süzmez değil mi
- +1 yıl
Sen bakma hiç hoş bişey değil daha farklı cezalandırabilirsin. senden istediği şeylerde kısıtlamalara giderek yada her bozuşmada bu konuyu açarak pişman edebilirsin.
Soran+1 yılyapıcı olmaya calısıyorum zaten ben bakamıyorum baskasına baksamda duvardan farkı olmaz benım ıcın aylarca ayrı kaldım ondan cok zorlugunu yasadı ama bu durum üzüyor beni zoruma gidende onun bunu çok basite alması
+1 yılyapabileceğin bir şey yok.onda huy haline gelmiş olabilir.
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama onları o an düşündüğünü düşünmek beni üzüyor. Bunu düzeltmek istiyorum olmaması gereken birşey çünkü. Böyle gitmesi çok şeyi bozabilir bunu istemem ..
- +1 yıl
düzeltemezsin ki.anca razı olabilirsin.bu giderek artacaktır hatta
Soran+1 yılciddi misin ? nasıl artacaktır neden peki ?
- +1 yıl
ciddiyim tabi.neden artacağına gelirsek..sen belli bir süre sonra gerçekten rahatsız olacaksın bu durumdan ve ona tepki göstereceksin .bu durumda o davranışı daha da sık tekrarlayacak.
Soran+1 yıliyi ama benim tepki göztermem bunu azaltması gerekmez mi biz yıllardır bırlıkteyız bunu neden artırsın ki
- +1 yıl
tepki de göstersen sonuç olarak aşırı bir ilgi gösteriyorsun.bu durumda davranışı ödüllendiriyorsun demektir.ödüllendirilen davranış daha sık ortaya çıkar.sana bu elbiseyi giymeyeceksin diye bağırsam,ilk fırsatta o kıyafeti giymeyi planlarsın.bunu gibi düşün.
Soran+1 yılo zaman kesin bende bi terlik var o kadar kıskanckı onun sinirini yasamamak için yapmıyorum. Mesela normal bir bluz var üzerimde ona bide kapa oranı kapa buranı der çok saçma gelir bana ama ondan başkasıda umurumda değildir bişey demem. Ama inanki çok kıskanc kendisinde oldumu abartma ya der bende olsa sorguya çeker
- +1 yıl
olabilir.bizi ilgilendiren bu sevmediğin davranıştan nasıl kurtulacağımızdan ziyade,nasıl daha az tekrarlanacağını bulmak.bunun tek yolu bunu yaptığı zaman ondan ilgini tamamen çekmek ve başka bir şeye odaklanmak.bunu yaparsan daha azalır bu davranışı
Soran+1 yılEvet haklısın zıttını yapmak yani . Çok dogru ya kızarsam bu hoşuna gidebilir yada tetikleyebilir ama onu üzen benim ilgisizliğim olursa aklı karısabilir. Bu fikri deniycem evet işe yarama ihtimali var belki bu durum onu bu davranıstan sogutabılır belli olmaz .. Zaten basaramazsam daha ne yapayım kac tane kız vardır benım gıbı bılmıyorum bana cok kızıyor cevremdekıler umarım mahcup etmez benı dıyorum ne dıyım ama fıkır ıcın cok tesekkur ederım
- +1 yıl
bu işe yarayacaktır.tepki vereceğine bunu yap.göreceksin belli bir süre sonra anlıycak bu ilgisizliği ve kaynağını araştırmaya başlıcak.işte o zaman bu davranışı yapmamak senin değil onun isteği olacak.iyi geceler.
Soran+1 yıltekrar teşekkür ederim sanada iyi geceler çok saol ..
sen yapma sakın .. oda yapsın bırak onemseme ki bozulsun
10 Yorumla
+1 yılbu ikinci güncellemeden sonra sana tek diyeceğim. AYRIL .
07 Yorumla
Soran+1 yılah canım aylarca ayrı kaldım ondan ailem bile sildi onu bak aklı basına gelır dedım ama bu konuyu düzeltememiş olan kişiyle ilgili sıkıntı ihtimalini düşünüyorum
- +1 yıl
bence bi psikoloğa danış derim bu konuda ne yapabileceğine dair.bu durumun kaynağına inip sevgilinin bu davranışını frenleyebilir belkide
Soran+1 yılEvet bu fikir güzel düşündüm ama para lazım ben öğrenciyim .. İmkanım olursa ama düşünüyorum bunu çok teşekkür ederim ..
- +1 yıl
sevgilin destek çıksın.sonuçta onun için gideceksin.rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Soran+1 yılEvet bunu onunla konusucam destekleyecegını sanmıyorum benı aklını karıstırır deyıp cıkar ısın ıcınden ama yınede konusucam denıycem bunu tekrar çok saol :)
- +1 yıl
aklını karıştırcağından korkmuyo gözünü açmasından korkuyo :)) eğer kabul etmiceğini düşünüyosan başka bi bahaneyle götürürsün ilk :)
Soran+1 yılgelmez ama deniyelim bakalım yazarım sonucu buraya bakalım
+1 yılBenimkide bakıyor arada ama bakıyorumda görmüyorum diyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüldürdün beni bu halimle oda ayrı bir durummuş :) onunki bakmak değildir heralde ya denk gelmekdir :)
- +1 yıl
Valla bakıyor ilişkimizin ilk başlarında bayağı bakıyordu ama eski alışkanlıklar demekle yetiniyordum şimdi baktığında gözlerini oymaktan beter ediyorum. Ama ben buldum çözümü o dışarıda bakıyor bende gördüğüm yakışıklı erkekleri söylüyorum ona TVde vs.. Pot kırmış gibi yapıyorum "bu adamda cok yakışıklı beehh" diyorum. Ters ters bakıyor sen dışarıda bakıyorsun ben zararsız bir şey yapıyorum tvden hiç değilse diyorum lafı koyuyorum :)
ne takıyorsun, sende bak.. görsün nasıl oluyormuş:) bi insana bişeyi yaşatmadan anlatamazsın..
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız aslında belkıde dogrusu bu yapamadım ama yapmam lazımdı :(
Soran+1 yılovv bide böyle dicem :D bari inkar edeyim yahu :)
+1 yılSeni seven adam bir başkasına bakar mı?yol ver gitsin
08 Yorumla
Soran+1 yılinsan sevince bakamıyorki daha yeni kavustuk ayrılmıstım cok zaman yalvardı barıstım sevıyorum hemde cok ama anlasın ıstedım aylarca sesımı bıle duyamadı bende bu durumu anlamıyorum ıste sen varken banane baskasından dıyo ama görsenız anlardınız
- +1 yıl
Cidden yoluna bak bir ömür bunu çekemezsin
Soran+1 yılkız: (derin bir iç çekerek ekrana boş boş bakar) ne diyim ?
Ben oyuncuyumda ancak böyle acıklayabıldım- +1 yıl
Çekebilirim dersen buyur yak başını birgün hasta olup ölür gidersin bu dertten oda rahata erer
Soran+1 yılALLAH korusun yahu inanmayacaksın belkı ama onun ıcın cok buyuk bır fılm projesı bıle reddettım yok yok haklısın ben degıl o caba göstermeli beni istiyorsa basarsın yoksa ben nıye üzüyorum kendimi ya .. Çok haklısın o düzeltsin
- +1 yıl
Uğraşmaz ki o adam değil yol ver
Soran+1 yılbiraz garip bir söyleme tarzı olucak ama sen çok zeki bir kızsın ..
bakalım uğraşacak mı bekleyeceğiz- +1 yıl
Zeki olduğumu nerden çıkardın?:-)uğraşır senin için ama trene bakmaktan vazgeçmez:-D
+1 yılve bunla hala sözlüsün maşallah sana be
01 Yorumla
Soran+1 yıluff çok üzüldüm ya bu şekilde yazılır mı :( ama ben bu ınsandan ayrıldım aylarca anlasın aklı basına gelsın dıye daha yenı yenıden kavustuk dıyım yanı yapmadım değil çok sıkıntısınıda yaşadı bunun sesimi dahi duyurmadım şimdi haline tavrına inandım barıstım. ama bunu farkedınce üzülüyorum düzeltmek istedim size sordum
+1 yılsinek bala konar degil mi? ne yapak kizim, yaratilisimiz boyle...
01 Yorumla
Soran+1 yılAylarca yalvarıp ağladıgı kızın yanında yapması pek bır anormal olsa gerek. Helel hele ailesinin bir türlü vermediği zor ulastıgı bır kızsam hım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat