Sözlüm başkalarına çok fazla bakıyor ama inkar ediyor fikir verir misiniz?

Arkadaşlar sözlümle birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimizle olmak için çok zorluk çektik. Onun daha önce çok yalnışı oldu ama pişmanlıgını yaşadı uzun zaman çekti.

Fakat bir konu beni çok üzüyor. Beni çok çok begendıgını bılıyorum ama yanımdayken çokca farkedıyorum bakmadıgı yere kız gelınce süzüyor. Bakmak bır yana uzun uzun bakıyor. Soruyorum neden her gecen kıza bakıyorsun yada bakmadıgın bır yere kız gelınce hemen dönüp bakıyorsun bırde bunu benle konusurken yapman benı uzuyor dıyorum. İnkar ediyor yemin ederek ben bakmıyor diyor. Ama bu kadarı tesadüf olmaz ki. Ona kızmıyorum sadece üzülüyorum bu durumu düzeltmek istiyorum. Bana ne yapmam gerektiği konusunda fikir verebilir misiniz ? Dikkat çeken bir bayanım burda bir sıkıntı yok. Ama bu konuda ne yapmalıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu sıradan bır bakıs degıl yol boyu baktıgı ınsan bılıyorum ben hemde onu yolcu edıyordum baska yere aglıyordum basım omuzuna yaslı oturuyordum. Ama o ben aglarken baska bır kızı ıkı defa gectı kız yol bıtımıne kadar süzdü ta önümüzden baslayarak süzdü hemde onu bile inkar etti. Şimdi bir aylıgına başka şehirde. Gelince ALLAH'ın izniyle bende yapmaya çalışcam aynı şeyi bilmiyorum :(
Sözlüm başkalarına çok fazla bakıyor ama inkar ediyor fikir verir misiniz?
Cevapla