Laubali mi sizce?

Arkadaşlar eşim memur olarak çalışıyor ve akşam eşimin kadın iş arkadaşlarıyla buluştuk. Bir tane kız var 3 ay önce sanırım atanmış, ismini falan hep duyuyordum da tanışmak bugüne nasip oldu. Neyse, sohbet muhabbet ettik kücük bir bebeğim var bebeğimi falan sevdi iyi bir kızdı hoşuma gitti sohbeti yani. Sonra bir ara bana siz kaç yaşındasınız diye sordu bende 27 dedim, hmm Ali hoca sizden birkaç yaş büyük o zaman dedi. Bende yoo hayır 1 yaş büyük benden dedim. Nasıl yani 33 yaşında değil mi, bugün bana öyle dedi aa çok şaşırdım dedi. Bende bozuntuya vermedim güldüm sana şaka yapmış herhalde dedim. Sonra eşim beni almaya geldi eşime de dedim kıza böyle böyle demişsin diye, eşim de aa gerçekten mi inanmış mı ona yaa öylesine dedim sonra kaçlısın diye sorunca bende işte 95liyim dedim oradan hesaplaması gerekirdi zaten kurumdaki diğer herkes güldü şaka yaptığımı anladı kız anlamamış herhalde dedi. Neyse bende kızmamış gibi yaptım ama bir kurulmadım değil. Haksız mıyım ya? Ne gereği var yani evli barklısın sen yani… Eşimin böyle şakacı konuşkan bir kişiliği var ama yine de rahatsız oldum işte. O an sinir olsam da eşime belli etmedim kıskandığımı görmesin bir yerleri kalkar diye. Ama hala sinirim geçmedi haksız mıyım ya?

Laubali mi sizce?