Arkdslar kuzenim (kız) sürekli benim dış görünüşümü yargılıyor yani baya uzun zamandır fotolarımı gosteritorum beğenmiyor mesela ya da dışarı cıktığımda beni şurda çek dediğim zaman da çekmiyor of falan diyo bugun akşam yemeğe gittik arkadaslarla falan ortamda durduk yere dedi ki senin burnun bi büyümüş falan dedi konuyla alakalı bir şey yokken. Benim hassas noktamın burnum olduğunu biliyor ve sürekli çirkin olduğumu yüzüme soyluyo burnunu yaptır saçını değiştir olgun davran cocuk gibisin gyinişi değiştir gibi benden 3 yas küçük birde sizce neden boyle yapıyor kıskanıor gibi nasıl daha cok onu kudurtabilirim 🙄
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana da aynısını kuzenim yapmıştı. Özgüvenim yerlerdeydi, ne tipim vardı ne sosyal hayatım. Ve o da bunu bile bile bana karşı kullanıyordu. “Ay senin de hiç arkadaşın yok hiç sıkılmıyor musun?” Veya “niye hiç fotoğraf çektirmiyorsun çirkin olduğun için mi?” Derdi hep. Böyle inceden inceden saplardı haspam. Öncelikle şunu bil. O kız seni beğenmiyor, kendine yakıştırmıyor. Şimdiki nesil yanında gezdirdiği kişinin güzel olmasını ister. Ve yanında olduğun için seni değiştirmeye çalışıyor, seni “onun yanına yakışan güzel kuzen” kılıfına sokmaya çalışıyor. Bunun için bu kadar uğraşmasının sebebi de çok bariz; çünkü başka kimsesi yok. Düşünsene sen bir insanı yanına yakıştırmasan, sürekli ona laf etsen vs o kişiyle yan yana olmak ister misin? Yoo. Ama gidecek başka kimsen yoksa o istemediğin kişiye bile katlanırsın. Kuzenin yalnızlık çekiyor bunu ona karşı kullan. Kendini ezdirme o nasıl seni saygı noktandan vuruyorsa sen de onu vur hiç acıma. Benim kuzenimle aram bozuldu çünkü kendimi erdirmekten bıkmıştım. O da bana senin yazdığın gibi davranıyordu ben de bir gün onu zayıf noktasından vurdum, sonra yine vurdum, ve yine. Özgüvenim de beraberinde geldi. İnan bana zamanında seni aşağılayan insanı aynı şekilde cevap verdiğini ve sana hissettirdiklerini hissettirince öyle bir özgüvenim geliyor ki “Ben bu sümsük için mi bu kadar üzülmüşüm eee ben de aynısı yapabiliyormuşum keşke daha önce böyle davransaydım kendimi bu kadar ezdirmeseydim” diyorsun. Bu arada kuzeninin zayıf noktasını bulmak sana kaldı her şey olabilir benim kuzenimin ki yalnızlıktı ve bence seninkininde öyle. Aynı zamanda fiziğini de geliştir, bakın yap güzelleş eğer yüzünü beğenmiyorsan. Kendini geliştir, entelektüel olarakta geliş, kitap oku. Giyim tarzını da değiştir beğenmiyorsan. Bunlar zaman alacaktır ama ilk adımı at ve kendine inan. O zaman gör bak bir zamanlar dalga geçtiği kızın ondan kat kat daha iyisi olduğunu görünce nasıl da g. öt gibi kalacak.
Çok teşekkür ederim ben kendimi beğeniyordum kimse de en yakınlarım bile bana giyinişi saçını değiştir bir şey demedi çok bakımlı ve gercektn süslüyüm sadece o oyle davranıyor ondan baska bana kötüsn şoylesin. Böylesin diyen yok o bilerek yapıyor yani kıskandığı için yapıyor bunu mesela ben çirkinleşiyim istiyor sacım güzel kahkül kullanıyorum cok yakıştırdı herkes ama diyor ki ay uzak bu sana olmadı falan bana yakışmayan şeyleri yaptırtmaya çalışıyor bana kıyafet olsun saç olsun hangis yakışmıyorsa onu yapmamı istiyor
Heee o zaman kesin kıskanıyor. Seni çirkin yapacak ki o senin yanında güzel dursun pacoz. Çok beğeniyorsa kendisi alsın kendisi giysin kendisi yapsın onun üzerinde görelim. Aman vallahi hiç uğraşma bu tür insanlar insanın ruhunu emer. Ondan uzaklaş soğuk soğuk davran ve fikrini sakın sorma, fikrini söylerse de aldırış etme. Fikrinin bir değerinin olmadığını iyice anlasın o zaman susar. Bu kız sana nazarda değdirir bak dikkat et.
yaz bana kudurtak onu :-D
Özgüvenin nasıl
Çok düşük zaten düşük olduğu için bana böyle yapıyor gibi
Kıskanıyor seni , net
Kişiliğini ve yansıttığınız karakterinizi inceleyelim mi
Yani cok zayıfsın kilo al diyor yani sürekli birde biri benim dış görünüşüne bir şey dediği zaman bana olumsuz kotu yani ne bilim bir şey olursa hoşuna gidiyo gülüyo
O nasıl olucak
Bekliyorum vaktiniz varsa
Onun nasıl toplumdaki konumu
Özgüvenli o
İncrlryrlim