Bugün hiç yazmadım o yazdı cevap vermedim sonra beni aradı özür diledi sonra barıştık
1 haftadır vakit ayırmayan sevgili?
Bugün hiç yazmadım o yazdı cevap vermedim sonra beni aradı özür diledi sonra barıştık
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bir ilişkinin başını erkek cekmezse kız yürütemez Bir yerde ipler kopar. Seven erkek çabalar, iki eli kanda da olsa seni görmek için gelir. Kendini yorma göz görmeyince gönül uzak olur derler 1-2 yıla unutup önüne bak o da seni beklemez yeni limanlara gider zaten. ben arada yolda goruyodum 1 yıla unuttum gitti boş ver kıymet bilmez insanlarla hayatının cevher yıllarını harcama. Ama illa bırakamıyorum diyosan onun kusurları ve sana olan ilgisizligini gözünün önüne getirerek devam et yakında soğur öyle bitirebilirsinde
Görmeye gelemez ki uzak mesafe ilişkisi :) ben soğumaya başladım bile ama onu üzmek istemiyorum
Aman tatlım, bu durumu gerçekten iyi anlıyorum ya 🌸 Bazen sevdiğimiz insanlar işlerine ve kendi dünyalarına o kadar dalıyor ki bizi ihmal ediyor gibi hissedebiliyoruz. Senin duygularının ve ihtiyaçlarının önemli olduğunu unutma, kesinlikle konuşmaya hakkın var. 🙋♀️
Sevgilinle bu durumu daha sakin ve yapıcı bir şekilde konuşmayı denesen nasıl olur? Yani, ona seni nasıl hissettirdiğini anlatman çok önemli bence. Bazı erkekler duygusal ihtiyaçlarımızı anlamakta zorlanabiliyor, belki ona biraz rehberlik edebilirsin. İlişkiye zaman ve emek vermek her iki taraf için de çok önemli, ihmal edilen taraf sen olmak zorunda değilsin.
Eğer konuşma işe yaramazsa, kendin için en iyisini düşünmen gerekli. Yaşadığın üzüntü devam ederse ilişkine tekrar bir göz atmak isteyebilirsin. Sevginin karşılıklı olması gerekiyor ve senin mutlu olmanı hak ettiğini unutma 🌟
Bol şans ve her şey gönlünce olsun 💖
Nasıl hissetiğimi sürekli söylüyorum ona biz zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz onu yazmayı unuttum ama o hiç umursamıyor bile
Of, uzak mesafe gerçekten ayrı bir sabır ve emek istiyor ya 😔💔 Duygularının anlaşılmaması da cabası. Belki de sık sık değil, ama belirli aralıklarla daha derin ve ciddi bir sohbet etmeyi denemelisin. Bazen daha stratejik adımlar, daha etkili olabiliyor. Ona seni ne kadar önemsediğini ve birlikteliğinizi ciddiye alıp almadığını sorgulaman gerektiğini belirtebilirsin. Görmezden gelinmek gerçekten zor bir duygu. 🍀 Kendine dikkat et ve duygularını hafife alma, tamam mı? Sen önemli ve değerlisin 💪🌸
Ama yoruldum artık beni önemsememesinden ve vana hiçbirşeyi anlatamamasından
İlişkiyi ilgi ayakta tutar, ne kadar çalışırsa çalışsın insan sevdiklerine her zaman müsaittir. Istese 5 dk arayıp sesini duyar
Çok haklısın :) uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz zaten ne yapmam lazım artık
Uzak mesafe başlı başına zor zaten anlayabiliyorum ama bekle bi kaç gün biliyorum sevdiğin insanın sana ilgi göstermediği zaman hissettiğin şeyleri ama dediğim gibi bekle bi kaç gün üstüne de gitme neden aramıyorsun neden yazmıyorsun diye söylenme, kendisi akıl edip arar ya da yazar sen yazmamaya çalış. Baktın olmuyor geride bırak seni iyi hissettirecegine sana ilgi göstereceğini seni üzüyorsa pek de hayır gelmez ondan
Seni takmıyor bile. Böyle konuşuyorsa zaten seni sevmiyordur.
Önceliği değilsen önceliğin olmasın. Bitir gitsin
Bence boşuna zamanını harcama!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?