- 30 gü
Valla aklın varsa ayrıl bu tarz erkekler evlilikte asla mutluluk vermiyor bencil oluyorlar sadece kendi hayatını yaşayan biri sana ne verebilir ki.. paylaşım yoksa mutlulukta olmuyor. Bizzat yaşadım sonuda ihanetle bitiyor zaten.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, bazen erkekler kendi hobilerine ve arkadaşlarına da zaman ayırmak isteyebiliyorlar. 🎮 Belki de dengenin peşindedir. Ona biraz alan tanıyıp, neler olup bittiğini anlamaya çalış derim. Bu, seninle ilgisini kaybettiği anlamına gelmez. ❤️🔥 Özgür hissetmek herkes için önemli sonuçta! 🥰
02 Yorumla- Yeni 1 ay
Herşeyede iyi yaklaşma lan yapay zeka seni
- Yeni 30 gü
Mfıeşpejtğwödnfşend rkekejeksmpskdls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- m30 gü
Merhaba,
Bana göre boş insan! 😅00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)30 gü
Şu erkeklere olan kısıtlamanızı bırakın artık ondan kacıyo senden böyle ben varım hayatında kimseyle gorusemezsın der gibi unutma onun bir hayatı var seninde var sanki nikahlı kocan mı bırak gitsin harama bulaşıp durmayın artık haramda mutluluk aranmaz mutluluk insana haram olur unutmayalım bunu ve zaten gerçekten istese sevse senı oyalamak yerine basar nikahı evlenmek istiyorum der seninle çünkü vakit kaybediyorsunuz böyle yaparak yas gecıyo yas sonra ayrılma suresi onu nasıl unutucam derken yok başkasını bulayım derken yas olmus 30 yapmayın bunu kendinize bu kadar kendinize zarar vermeyin hayatınıza bakın hayat 1 erkekten ibaret degil o gider başkası gelir dünya da erkek mı yok baktın senı onemsemıyo bırak gitsin senin onu düşündüğün kadar senı zerre onemsemıyo zaten cunku seninle butun duyguları yaşayıp doymuş tatmin olmus oluyor gerçekten herkese tavsiyemdir bir erkek İcin kendinizi ona adamayın sonuçta yabancı İnsan tanıyamazsınız kim olduğunu ıcını bilemezsiniz ayrılın bırak gitsin net.
10 Yorumla - 30 gü
Böyle sorular sorarken ayrıntı vermediginiz için sizin iliiskinize özel tespitler yapilmasi zor. Kaç senelik ya da aylık bir ilişki. Yaşlar nedir? Reel bir iliskimi? Bu sorun hepmi vardı? İlişki icindemi degişmeye başladı? İletişim kurmak için genelde ilk arayan.. yazan... özleyen.. yazan arayan.. merak eden.. görüşmek isteyen ve bunu talep eden kim. Bu konuda bir denge var mı? Yoksa hep bir taraf ağırlıklı mi gdiyor m
10 Yorumla - 1 ay
Ne istediğini bilmem ama emin ol istediği şey sen değilsin •
Bunu onunla ciddi bi şekilde konuş rahatsız olduğunu (•) böyle düşündüğün ve böyle devam ederse yollarınızı ayırmak zorunda kalacağnızı konuş
Ciddiyetini asla bozma tan yana iseniz bi buluşma ayarla bunları söyle ve lafız uzatmadan masadan kalk
Uzak mesafe iseniz müsade iste ve telefonu birqz vakit geçtikten sonra (bi kaç saat olabilir) onun aramasını bekle sakın arama21 Yorumla Cok az zaman ayiriyordan kastin ne mesela. Kisiye gore degisik. Bos calismayan biriyse 2 gunde bir gorusmek isteyebilirsin 10 dk 20 dk 1 saat 2 saat benim icin farketmez ama. Mesela senin beklentin her gun 2-3 saat gorusmek olabilir o da ozlemek istiyor ve 2 gunde bir bazen 1 saat bazen ayakustu 10-15 dk bazen 2-3 saat goreyimm kafasinda olabilir. He eger bombossa ve her gun arkadaslariyla gorusup seninle hic gorusmuyorsa o tabi problem ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkek istiyordur, demek mi kadınlar ona göre değil 😂
05 Yorumla- Soran30 gü
Gay mi yani 😂
- Soran30 gü
Yok yok değil
- Soran30 gü
Bilemiyorum artikkk
- 30 gü
Hayatında birini istemediği kesin arkadaşlarıyla yaşasın
10 Yorumla - 30 gü
Aşka değil arkadaşlığa daha çok ihtiyaç duyuyordur.
00 Yorumla Sadece arkadaşları ile arasındaki bağı kopartamıyorda olabilir
00 Yorumla- 30 gü
Önce onu bir uyar eğer baktın düzelmez hep aynı şekil gider ayrıl o zaman
00 Yorumla - 1 ay
İlgilenmiyor, zaman ayirmıyor neyini anlamadın? Değer vermiyorum diyor sana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sevgili yarın, öbürsü gün gider. Lakin arkadaşlık bu ihtimalde düşük seviyede.
02 Yorumla- 1 ay
Arkadaşınla evelememessin öyle değilmi
takılıyodur net vaktini iyi değerlendirmiyor sana yeterli zamanını ayırmıyor ya da zamanını sana göre yaratmıyorsa sıkıntı gitsin arkadaşlarının koynuna yalllaahhhh
00 Yorumla- 30 gü
Arkadaşlarıyla vakit geçirmek. Bu çok açık değil mi?:)
10 Yorumla Terkedilmek ve dayak istiyor olabilir opsiyonel sjjs
11 YorumlaMacera arıyordur. Bu gibi insanları hiçbir türlü çözemedim...
10 Yorumla- 30 gü
Kendi topuğuna sıkıyor nolacak
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)30 gü
Seni istemiyordur, benim eski sevgilim de öyleydi bitirdim ilişkiyi. Şimdi de o zaman ayırdığı arkadaşıyla evliliğe gidiyorlar 😄 (kız arkadaşı tabii ki)
00 Yorumla - 30 gü
Arkadaş önemli olsaydı Allah Adem'in yanında Havva'yı değil arkadaşı yaratırdı
00 Yorumla - 30 gü
Sevilmeyi hak etmeyen biri ve sana değer vermiyorum demenin ikinci anlatım şekli oluyor
00 Yorumla - s1 ay
Ayrılmak istiyordur
11 Yorumla- Soran1 ay
Yeni olduk
- 30 gü
Sevgili istemediği kesin
20 Yorumla - 30 gü
Ayrılmak istiyordur. Arkadaşlarıyla yaşasın aşkını
10 Yorumla Onlarla daha kaliteli zaman geçiriyordur. 😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. seni istemiyor sanki o net gibi 🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Belasını. 😀😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. arkadaslarini daha cok onemsiyodur iste
00 Yorumla- 30 gü
Sevgilisini istemediği kesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İlgilenmiyordur takilmalik görüyordur
00 Yorumla- 30 gü
Kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır.
00 Yorumla - s30 gü
Terk edilmek istiyordur
00 Yorumla - 30 gü
arkadaşıyla sevgili olmak 🤷
00 Yorumla - 30 gü
Kapının önüne konmak istiyor 😅
00 Yorumla - 30 gü
sevgilisini istemiyordur
00 Yorumla - 30 gü
K*çına tekme istiyordur
01 Yorumla- 30 gü
Kıymet bilmiyor * işte
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Bende öyleyim... Daha rahattır🤷♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yetti artık yetti diodur
00 Yorumla- 1 ay
Çok bunalmamak özgür olmak
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bende aynısını yaşıyorum şu an da böyle devam ederse ayrılacağım
08 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Neymiş
- Cevap sahibi1 ay
O kadar değil
- Cevap sahibi1 ay
Haklısın belki de
- Cevap sahibi1 ay
Hayır
- 1 ay
Çok ciddiye almıyodur ilişkiyi
00 Yorumla - 30 gü
Sevgilisini istemiyor
00 Yorumla - 30 gü
Ebesinin a**** istiyordur sanirsam
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)30 gü
Seninle de zaman geçirmeli bence
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)30 gü
Arkadaşları ile görüşmek istiyordur.
00 Yorumla - 30 gü
Terk et
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. kafa dinlemek
10 YorumlaÖncəliyi sən diyilsən boş ver gitsin
16 Yorumla- 30 gü
Hemen Az dedim ya bayılıyorum şu şiveye 🇦🇿
- 30 gü
Mən səni takib ederim bâlam
- 30 gü
Ne bileyim dizilerde falan genelde her cümlenin sonuna balam koyuyorlar kötü bir şey mi balam ay balam
- 30 gü
Dayak istiyor asalak şey
11 Yorumla- 30 gü
Bebek gibi eşim var bahane diğerlerinden
- 30 gü
Ayrılmak istiyordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Eğlence istiyor gibi
00 Yorumla- 30 gü
Selam bebek çakal ben hola
00 Yorumla - 30 gü
Huzur
00 Yorumla Onun kini gördün mü hiç