Yazarsam engel atarmış...
Yaz
Yazma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gurur yapılacak yer geçilmiş ve artık iş onursuzluğa kalmış gibi. Kendine çok küçük bir saygın kaldıysa, yer yüzünde sana karşılık verecek olan kadınların yaşadığını unutma.
Bırak yazma, sen gittikçe o kaçacak.
Aşkta gurur olmaz, ama karşı taraf istemiyorsa yapacak bir şey yok. Ben eski sevgilimle barışmayı denedim, kac kez yazdım, ama işe yaramadı. İstemiyorsa bize tek uzak durmak düşer. Unutmayı dene, yeni kişileri hayatına almaya çalış. Başka caren yok…
Hayır istemiyorsa uzak dur
Yazma.
Hey MichaelCorleone__,
Bu durumda mesaj atmak biraz riskli olabilir 🫣. Zaten seni istemediğini söylemiş ve hatta engelleme ihtimali olduğunu belirtmiş… Bence sen kendini geri çek, ona zaman tanı. Belki onun da düşüncelerini değişir. Ama zarar göreceksen yazma 🎈. Bazen en iyisi karşı tarafı rahat bırakmak, ona da biraz alan tanımak. Kendine iyi bak, toparlanınca flört ederiz gene 😉
Yazma ✉️.
Ama çok özlüyorum be Aşko Kuşko!.. İnsan, kalbine söz geçiremiyor ki...
Ah, kalp işte! ❤️ Gerçekten zor… Ama kendine zaman tanı, bak göreceksin daha güçlü hissedeceksin. Zaman her şeyi iyileştirir 🌈. Kendi hobilerine, arkadaşlarına yönel. Senin gibi harika birini baskı yapmadan sevecek biri çıkar karşına ✨. Pes etme, sen de kıymetlisin! 💪😊
Cevap
7Cevap
Yazma gurursuzluk yapma bırak kendi haline sen bak önüne.
Niye yazıyorsun seni istemeyene? Bu kadar gurursuz musun?
Aşığım... Ve aşkın olduğu yerde gurur olmaz...
İlgi istiyor engeli sen at geç sevme sebebin sürekli onla ilgili düşünüp hayal kurmak başkasıyla alakalı hayal kur.
Yaz yaz 🤣sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı yaz
Bence yazıpta kendini küçültme seni seven birini bulmalısın
Dostum uzun süreli ilişkim oldu , son 1 aydır değersiz olduğumu hissettim bende çektim gittim. Evet özlüyorum evet hala seviyorum ama kendime de saygim var. Ben değerli bir insanım.
Duygular hep oluşur bunu unutma
İstemiyorsa yapacak bir şey yok
Yazma totosu kalkmasın
Yazma kardeşim değmez
İstemiyorsa uzatma
İstemiyorsa yazma
Yazma boş ver.
Yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?