Selaams,
Genelde evlilik teklifi yapıldıktan sonra aileleri işin içine katarlarmış ama ben çoktan söyledim. Dayanamadım :D
Siz hiç böyle bir şey yaptınız mı? Sizi isteyeni ailenize bildirdiniz mi¿

Selaams,
Genelde evlilik teklifi yapıldıktan sonra aileleri işin içine katarlarmış ama ben çoktan söyledim. Dayanamadım :D
Siz hiç böyle bir şey yaptınız mı? Sizi isteyeni ailenize bildirdiniz mi¿

Haha 🤣 ya nerde o günler biz annemize böyle bir şey söyleseydik , ya da ben şu çocuğu seviyorum deseydik varya terliği yerdik 🤣 nerde eskiden anneyle bile böyle şeylerin konuşulması ayıptı simdiki gençler gibi rahat değildik biz hep bir mesafe saygı vardı
Nooğ en son birisini söylediğim zaman gidip abime söylemişti abimde tıp tıp bana bakmıştı şimdi ben annemi tehdit ediyorum sevdiği adamla evlenememis kendisi PAKsokccisoqasls
Cevap
7Cevap
Anneme hiç böyle bir şey söylemedim, sevdiğim biri var demişimdir en fazla, belki göstermişimdir de.. Höööüüüffff Last ya 😒
Gülme bii. 😏
Benim sevdiceğim olmadı.. annem de yok zaten yani konuşmam onla hiç bir konu da.
Birini sevdiğimi falan söyledim ama bu kadar net değildi 🤣🤣🤣
Dedim evet 🤣Anne bana onu iste, onu çok seviyorum dedim. Kafayı yedi iyice diyip kızdı mfnfj Şakasına dedim ama sinir oldu.
Annem o fakir dedi. Jfjfj Bizim aileye uygun değil dedi. Yinede sevdik be 🤣
Böyle bir şeyi babama desem utançtan yere girerim skdjdkfi ama çok eğlenceli duruyor
Yok kanka bir emanet var onu alıp gelecem ben dedim 😂
Hayırdır lan dur bari sen uyuz olma 😂
Sırayla gelin lan şebeke misiniz ya siz 😂
Arıyorum şimdi wpdan?
Valla helal olsun sana😄 Allah tamamıni erdirsin amin 🙏
😂 yiaa kesinlikle söylerim özellikle babama bunu beğendim bizim olsun mu derim oda okeyler🥰😂
Yok demedim 😅 karşılıklı sevgi olduktan sonra ben alırım.
Ben kaçırcam prosedüre gerek yok. 😅
Aklına sokmuş olmayayım plss 😅
Ne kadar tatlısınız. Annenizle iletişiminiz ne kadar güzel. Allah yolunuzu açık etsin.
Kızla aranızda ciddi bişey var mı, yokken paylaştıysan kızın hoşuna gitmeyebilir
İyi bari
Bu mesajları annenin yazması imkansız benimki whatsappa girerken zorlanıyor daha😂
Ne analar varmış be 😂
Yok, ben direkt pilava kaşık dikiyorum genelde 🤣🤣
Benim aile'm biler bilmez ayırmaya çalıştılar, başardılar da
Ciddi olmadan önce sevgilimi öğrenir annem. Ciddi olunca babam öğrenir
Demedim ama diyecem
😅😅😅yok olmadı
Demedim doğal olarak.
Henüz evlilik teklifi falan almadım.
Onun gibi bir şey söylemişimdir😂
Demedim ciddi düşünmüyorum
Anneme söylemiş olabilirim 😅
Usta sen ne ara sevgili yaptın ya KSDJSNSNSJS