Sızce ıkınızıde sevıyorum, benım ıçın değerlısınız, demesı gerekmez mıydı? (3.5 yıllık ılışkımız var)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya bir git bir anneyle kendini nasıl kıyaslıyon. Sen 3.5 senelik onlasın ama o 3.5 sene her gece onun üstünü örtmedin o hastalandığında baş ucunda uyumadım vs vs şuraya 3.5 sene yazıp çok büyük zamanmıl gibi gösterişe girme dostum. O anne bir erkeğin ilk meleği ilk sevdası ilk göz parıltısı ilk gülüşü. Bir sevgili hiç bir zaman bir anneyle aynı sevgide sevilmez.
Bir gün sevgilini doğurmayı dene bakalım...9 ay karnında taşı sıkıntısıyla kederiyle...
Daha bir de onu o yaşa getir..
Sonra fikrin ne yönde olur görürüz...
Türk erkeği için anası kutsaldır...
Tutupta ben mi annen mi diye sorar ima edersen..
Cevap bellidir...
Sen dese yalan olduğu çok belli...
İkinizin başı derde girse önce annesine koşar..
laf arasında kendısı dedı
Bende annemı çok sevıyorum. Ama onun ıçın gerekırse aılemı karşıma alırım. Ama o almaz ışte
Bende annemi ve babamı sevgilimden çok seviyorum bunda ne gibi bir sorun olabilir ki? Bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor. Belli ki onun için de öyle. Benim için aile bir yana sevdiğim erkek bir yana ve diğer kişiler arkadaşlarım vs başka bir yana.
Pekı aılen sevgılını ıstemese ayrılır mıydın?
Öncelikli olarak orta yolu bulmaya çalışırdım. Neden istemiyorlar, geçerli sebepleri var mı, düzeltebilir miyim diye sorgulardım. Tüm bunlara rağmen yine de istemiyorlarsa evet bunu düşünebilirdim
Burdakı bır çok uyeye gore, duzgun cevapladığın ıçın teşekkurler.. EIG senın olucak
Rica ederim fakat düzgün cevap vermememi gerektiren bir şey olmadı 😊 mutlu geceler 🌸
Sevgilinin de senin gibi 25-29 yaş aralığında olduğunu varsayarak diyorum ki O kadın da onun 25/29 senedir annesi.
3.5 sene bunun yanında devede kulak. Ayrıca seni sevmiyorum dememil annemi sendrn çok seviyorum demiş :)
Ikimizde 23 yasindayiz
Cevap
8Cevap
Annesi gibi karnında mı taşıdın altını mı temizledin hastayken başında mı sabahladın? Hiç bir anneyle kendini bir tutma
Anneler her zaman en kıymetlidir. Kadın erkek fark etmez bu her koşulda böyledir.
👏👏👏
Anne ile sevgili kıyaslanamaz bence anne her türlü daha önemli. En basiti hastanenin koridorunda benim için endişelenen sevgilim değil annemdi
Şahsen sevgilim bana o cümleyi kursa üzülmem çünkü anne ya kimseyle eşit şekilde sevilmez hep bir tık üsttür anne
Erkek olsam sizin gibi kezolarla 5 dk geçirmem. Ulan annesi o annesi sen kimsin?
Sen 3.5 yillik sevgilisiysen o da kaç yıllık annesi sen kimsin seninle annesini eşit sevcek am* cahili
ama zaten anne daha çok sevilmez mi
Tabıkı ama sankı annesı benı ıstemese, sırf o uzulmesın dıye ayrılacakmış gıbı bır hıss oluştu, o cumleden sonra
Gayet normal bir şey anayla el kızı oğlu bir mi 😂😂
Anne bu anne boru mu? Hangi kız anneden daha değerli olabilir ki
Annem tabiki. Yıllarca baksın beni büyütsün. Bende onu annemle eş tutayım
Bence o seni rahatça kırmış
Önce annesi sonra sen
Seni mi sevecekti? Heralde Annesini sevecek. Sen kimsin ki?
Sonuşta yıllara dayalı bır ılışkı.
Evlensen pekı?
Bu kadar eksı haksız olduğunu gostermıştır
Gayet normal
Pardonda sen kimsin dydhshxhjc
Kendini anne ile kıyaslamak nasıl bir saçmalık.
Annen nasıl biri
Benım annem mı
pardon ya erkek arkadaşın senin anneni senden daha çok seviyor diye okudum ahahah :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar