Yardım edecek var mı?

İş yerinde biri var, aramız iyidir. Kız tesettürlü, güzel ve zarif. Seviyorum da eskiden beri, yakınız. Uzun zamandır eşi ile sorunları vardı ve bu süreçte iyi kötü her şeyine ben koştum. Yanında oldum. Eşi ile uzun zamandır doğru düzgün görüşmüyorlardı. Bizim de son zamanlarda aramızda Bi çekim olmaya başlamıştı. İkimizde farkındaydık. Buna rağmen konuşmaya görüşmeye devam ettik. Ağlamak istediğinde mutsuz olduğunda sarılıyorduk, konuşuyorduk. İş yerinde zor olduğu için dışarıda buluşalım oturalım Bi gün dedik. Kahvelerimizi aldık başbaşa konuşamaya gittik. Ferah bir yerde, kahveleri içerken dertleştik. Buraya kadar her şey normal. Çıktık arabadan biraz hava aldık sonra sarıldı biraz daha dolaştık arabaya gelince tekrar sarıldı ama bu sefer uzun sürdü ayrılmadı. Nefesinin sıcağını kalbinin atışını hissettim. Hadi gidelim dedim biraz omzunda yatabilir miyim dedi. Arka koltukta müzik dinlerken oturduk öyle, teşekkürler iyi ki varsınlar sonrası yanağındaki gözyaşını sildim ve öptüm yanağını. İşte bu fitili ateşledi. Yanağını alnını elini yüzünü öptüm. O da öptü ve deli gibi öpüşmeye başladık. Öpüşürken her yerini elledim ve artık baştan çıktık soydum aldım kucağıma en sonunda da olan oldu. Pişman mıyım asla değilim. Onun da pişman olduğunu sanmıyorum. Bugün hiç konuşmadık ve görüşmedik. Bunun burada kalacağını da sanmıyorum ama kız evli. Bundan sonra nenyapacam nasıl davranacam? O ne istiyordur sizceDüşünmekten kafayı yiycem.
Yardım edecek var mı?