- 1 ay
Aşırı mantıksız bir düşünce 😀
İhanet nedir?
Bir insanın bir başkasını aldatması, kandırması, hayal kırıklığına uğratması gibi örnekler verebiliriz değil mi?
Örnekle pekiştirelim.
Osman, Merve diye bir kızı sevmiş ona güvenmiş! Osman kızları bile çağırmamış şimdiki Osmanlar gibi 😀
Merve, nefsinin arzularına yenik düşerek aldatmış, kandırmış, kuduruk bir kız😀
Garibim Osman'ın bu durumda ne gibi travması olabilir!
Yanlışı yapan, yaptığı yanlıştan dolayı utanmıyorsa, unutup geçiyorsa aldatılan manyak mı bunu kendine dert etsin!
İhanete uğrayanlar, içindeki olumsuz duyguları uğurlamazlarsa uğurlayacakları tek şey ruhsal sağlıkları olur...
02 Yorumla- 1 ay
@gizoşşş33 aynen nefret zaten insanın en büyük düşmanıdır. Şu an nefret ettim nefret edenlerden😀
En İyi Cevaplar
- m1 ay
Merhaba,
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizlik!
Canları cehenneme ihanet edenlerin, lanet olası pislikler! 😅
Unutmak diye bir şey yoktur, alışırız sadece ve zamanla hiçbir şey ifade etmez!
Her hata bir tecrübedir...02 Yorumla- Soran1 ay
Merhaba. Teşekkür ederim dikkate alacağım..💐
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler
Mutlu akşamlar dilerim 🌸 Hoşçakalın
- 1 ay
İhanet düşmanından gelmez lafını benimsediğim zaman atlattım acısını. Bir insanı hayatına alıyorsan onun bir gün ihanet edebileceği gerçeğini de almış oluyorsun. Bu gerçekliğin farkında olmak acı duymamana sebep oluyor ihanet gerçekleştiğinde
233 Yorumla- Soran1 ay
🥹🥹🥹
- 1 ay
Bu arada ufak bi detayı unuttum. İhanet edenlerin bazı kemiklerini kırmış olmam da içime su serpen şeylerden birisiydi bu yüzden bu da çok yardımcı oldu atlatmamda
- Soran1 ay
Benim öyle bir şansım olmadı maalesef
- 1 ay
Niye ki öldü mü yoksa?
- Soran1 ay
10 yıllık sevgilimdi son bir yıldır nişanlıymış iki aydır da evliymiş nişanı benden aldığı borç ile yapmış hepsini tesadüfen gördüm öğrenince ağladı inkar etti aile zoru vs.. ben de öğrenince ona üzülüp ağlamaktan istediğim tepkiyi veremedim.. acıdım. Şimdi de bünyemi kin sardı. Ama beddua etmekten başka napabilirim onu da etmiyorum gerçi
- 1 ay
Yani haytta hala. Öyleyse her zaman bir şansın vardır demek bu 😁 Yardıma ihtiyacın olursa büyük bir zevkle yardım ederim 👉🏻👈🏻
- Soran1 ay
Elime bir şey geçmez Allah’a havale 😞🥲
- 1 ay
İntikamın tadını almamış olan insanların ağzında geveleyip durduğu bir cümle bu senin söylediğin. İhanet eden birisini paramparça etmek nasıl bir his bilir misin? Trafikte ailenle birlikte olduğun arabaya sataşan, sürekli taciz eden diğer bir araç sürücüsünü abi çektirip ağlatacak kadar dövdüğünde aldığın zevkle hemen hemen aynı eşit hissi veriyor insana. Denemelisin bence
- Soran1 ay
Bunu yapamam eşini de aldattı benimle iletişime geçti sürekli. Onun huzuru kaçmasın eşi huzursuz olmasın diye eşine bile diyemedim.. bana çok uzak şeyler belki aptal dersin belki de enayi.. ama senin hikayeni de merak ettim
- 1 ay
Aptallık veya enayilik demem. İyi kalplilik derim ama kendini bu iyi kalpliliğin erdemine kaptırma kör olursun sadece. Benim hikayem o kadar da eşsiz falan değil. Bi kız vardı. Biz bununla bir sürü anı biriktirdir, gezdik, eğlendik hatta birlikte de olduk. Ben buna pahalı hediyeler aldım, marka ayakkabılar elbiseler, iPhone, iPad vs. Sonra bir gün gelip bana birisiyle görüştüğünü itiraf etti. Kekonun teki. Ailesinin gözünde ama namus abidesi bu. Bu keko çocuk bana atar gider yaptı diye dövdüm, kızı da hayatını yerle bir ederek çökerticem. Büyük ihtimalle intihara bile meyleder ama o benim sorunum değil. Ben benim olan için tüm dünyayı karşıma alabilecek bir insanım ama benim olan canımı yakarsa onun tüm dünyasını elinden alırım
- Soran1 ay
Cesaretin etkileyici.. tüm özellikler sendeymiş neden gitti anlamadım.. peki kızı hala seviyor musun🥲
- 1 ay
Aramızda 7 yaş fark vardı. O 20 ben 27. Buna ihtimal verdim başta ama yanımdayken hiç sorun ediyor gibi durmuyordu. Görünüşümden dolayı olabilir belki. Ortalama tipte birisiyim çünkü. Ama görünüşe de önem vermediğini söylerdi hep. Açıkçası neden gittiğini bilmiyorum. Hiç sormadım da. Zaman kaybı olurdu. Ona karşı sevgi falan da kalmadı içimde. Tiksinti duyuyorum bildiğin
- 1 ay
Aklıma geldi de benden korktuğunu söylemişti. Sanırım sebep bu
- Soran1 ay
Korku hissi kalması için bir sebep olmalıydı ben korktuğum için gidemedim ve 10 sene takılı kaldım. Ama o ihanet etti. Üzüldüğüm şey giden yıllarım kalitesiz geçen yıllarım. ‘Kendini iyi kalpliliğin erdemine kaptırma” seni hiç tanımıyorum ama bu sözünü hiç unutmayacağım
- 1 ay
Yani biraz zaman kaybı gibi olmuş ama en azından kurtulmuşsun. Faydası olacaksa buna inandır kendini. Kal sağlıcakla
- Soran1 ay
Ona zarar verme olur mu? Bu sözüm de senin kulağında çınlar umarım. Sağlıcakla💐 yorumların için teşekkür ederim
- 1 ay
Ben senin kadar iyi kalpli birisi değilim 🙂 Yine de tavsiye için sağol
- Soran1 ay
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
- 1 ay
İçin rahat edecekse intihara meyledecek olursa durdururum onu. O da bu güzel sohbetin hatrına 😊
- Soran1 ay
Çok incesin 🙃 tatmin olmadım tabikii. Sohbet çok güzel elbette ama hep bi korku ile hemcinsimi düşüneceğim, haksız gözükse de
- Soran1 ay
Derdimi unuttum 🤪
- 1 ay
İyi kalpliliğin erdemine kapılıyorsun yine 😄 Senin sorunun değil. Bu yüzden görmezden gel. Onun iradesine bağlı her şey. Zayıflık gösterirse tüm dünyası elinden kayar gider ama güçlü bir duruş sergilerse, o zaman bu durumdan sıyrılabilir
- 1 ay
Derdini unutturabildiysem ne mutlu bana. Daha iyi hissediyorsundur umarım 😄
- Soran1 ay
Daha iyiyim 😅 işin şakası. Konuşsak sabah kadar gider. Mesela şu son mesajdaki gizemleri o kadar merak ediyorum ki.. neyse 🙃🙃 ben iyi kalpli değilim herhalde, sen kötü olabilir misin 🤪
- 1 ay
Melek gibi bir insanım ya bence 😂
- 1 ay
Zamanın varsa konuşmak için, ben seve seve zaman ayırırım
- Soran1 ay
Olabilirr
- 1 ay
Hepimizi korkuttun şu an. Bu kadar kin sana zarar verir. Kendine konduramamiş olabilirsim ama ihanet edilen sadece sen değilsin bu yorumun altında ihanete uğrayan bir sürü kişi de görebilirsin. Neden sen kin besleyerek ona zarar vermeyi düşünüyorsun. Zaten karma diye bir şey var emin olabilirsin. Gün gelir o da ihanete uğrar veya başka kötü şeyler yaşar. Hakkını helal etme sadece bu dünya yok. Bazı şeylerin hesabı öteki dünyaya kalmalı. İntihar etmesine neden olacak şeyler bellidir sana nude fotolar attı ise onlarla mi tehdit edeceksin? Yaş itibariyle de küçükmüş 20 li yaşlarda ki buna meyili olur. Çok yanlış davranıyorsun. Bu aslında hâlâ onu unutamadığını gösterir en büyük erdemlik umursamamaktir. İşte o zaman bir yerlere ulaşıyorsun. İntikam kişiye çok zarar verir. Ben de aldatıldım ve çok mutsuz olmasını diledim hatta ihanete uğramama rağmen iletişimi bir süre kesmedim ama şunu fark ettim kin nefret besleyerek onu hâlâ içinde yaşatıyorsun. İşin gücün varsa hobilerine vakit ayır gez eğlen dolaş. Yeni birileri girer ve bazen hayırlısı olan olur. Evlendiğinde sana ihanet etmesindense şimdi etti ve hayatından çıkardın. kesinllikle kıza zarar verme. Tehdit veya sair herhangi yollarla. zaten cezasını bulur merak etme.
- Soran1 ay
Konuştum kızlar. Ufak çaplı manipülasyonlar korktuğumuz gibi değil rahat olabiliriz 🙃
- Soran1 ay
Yaramı deşme 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, ihanet zor ya... Ama senin bu durumu atlatabileceğinden şüphem yok. Önce kendine zaman ver, duygularının içine gömülme. En iyi ilaç zaman ve kendine yatırım yapmak. Hobilerine dön, arkadaşlarınla vakit geçir, kendini ihmal etme. Hepimiz güçlü birer savaşçıyız, unutma 💪. Baştan çıkartıcı birine dönüş, ihanet eden pişman olsun! 😏✨ Unutmak zordur ama imkansız değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aldatan kendini aldatır. Ben karmaya inanıyorum, beni başka birisi için aldatan insan; gün gelir bir başkası için aldatılır. Aldatılma hissi dayanılmaz geldiğinde bu sözleri hatırla, kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş...
10 Yorumlaatlatmaya çalışıyorum, zorlu süreç. Ve maalesef ki özgüveni düşürüyor her ne kadar dış görünüşünle alakalı dışardan pozitif şeyler duysan da. Kendinde kusur aramaya başlıyorsun ama bir süre sonra bazı şeyleri farkına varıyorsun bunun güzellikle alakalı olmadığını.. ve sen nasıl davransa da aldatmak isteyen bir şekilde yolunu bulup aldatıyor. Bir sonraki ilişkilerde güven kaybı yaşıyorsun o da nasıl çözülür bilemiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 kere yaşadım bomboş bir şeydi midem bulandığı için umursamadım
10 Yorumlaben de aldatıldığımı bugün öğrendim ve şunu demeliyim şu an ağlayıp sızlasan özgüvenini kırsan bile ilerde daha çok mutlu olacaksın çünkü neyi düşünürsen düşün sonuç=aldattı o beni salla demekle geçecek ve bu sayede çok daha hızlı unutup önüne bakacaksın emin ol şu an yaşadığın duyguların en dibine kadar yaşıyorum ama beni en çok avutan şey karaktersiz birisinin bunları yaptığı ve bu sayede karakterli birisini tanımam için fırsat doğduğu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. "Kimse birbiri için yaratılmadı, birini seviyorum diye o da beni sevmek zorunda değil.
Birinin beni sevmemesi sevilmeyecek gibi olduğum anlamına gelmiyor." şlak ezberleyin00 YorumlaMerhaba, ihanet asla unutulmaz, bazı şartlar gereği ilişkiye devam etmek zorunda hissedersin kendini, yoksa asla unutmaz ve affetmezsin
03 Yorumla- Soran1 ay
🥹teşekkürler
- Soran1 ay
Sevgilim ama olay farklı bir yorumda bahsettim orada görünür mü bilmiyorum sitede yeniyim basit bir ihanet değil
- Gizli Üye(25-29)1 ay
İhaneti dert edecek biri değilim acımı ilk günlerde yaşarım belki insanız sonuçta ama bu üzüm sürmez. İhanet eden düşünsün.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 2 defa yaşadım
Kişileri ve anları unutuyosun ama o travma kalıyor.
Sevdiğin adama, o güvenilir adama bile güvenilmez muamelesi yapıyorsun.. yani hep bi izi kalıyor.00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Çok kolay. Çünkü bana ihanet eden biri için neden kendimi üzeyim? Aksine kendimi daha çok sevip kendimi mutlu edecek şeyleri yaptım. Gerçekten düşününce sizi başkasına değişen biri için üzülmeye değer mi sizce? Tabii ki hayır😄
01 Yorumla- 1 ay
Kaç yaşındasın
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Henüz yeni. Gizli instagram açmış kızlarla takipleşmiş mesajlara bakmadım. Ben onu seviyorken o bunu yaptı. Fazlası varsa da bilmek istemiyorum. Nasıl düzelirim onu da bilmiyorum şu an.
01 Yorumla- Soran1 ay
Ona çöp muamelesi yapıp kendin için bir şeyler yaparak aşabilirsin. 🥹🙏
- 1 ay
2 sene psikolojik tedavi gördüm. Antidepresanlar kullandım 😊 zordu ama geçti
00 Yorumla - 1 ay
Yeni yalan bir sarmaldan çıktım
Biz yapsak erkekler suçlu olur00 Yorumla Atlatmaya yorum yapamam ama unutmak icin balik yemeyi birak az b12 düşsün ya da güclü bi karakter ol ihanet viz gelsin tiris gitsin
10 YorumlaKimseyi gözünde büyütmezsen hayal kırıklığına uğramazsın
10 Yorumla- s1 ay
Unutulmuyor ama geçiyor.
20 Yorumla Unutulmuyo maalesef. Karşındaki ne kadar pişman olursa olsun o yaranın izi geçmiyo ileride ki hayatında da karşına etkileri çıkıyo.
00 YorumlaHer şey daha güzel olacak. Az kaldı.
10 Yorumla- 29 gü
En yakın arkadaşıyla çıkarak 🤔
00 Yorumla - u1 ay
Zamanla her şey geçiyor.
00 Yorumla - 1 ay
ihanet edeni hayatımdan çıkararak
00 Yorumla - 1 ay
hiç ihanete uğramadım
00 Yorumla - 1 ay
Kim ihanet etti
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Zamanla acısı azalıyor. Umursamaz oluyorsun.
00 Yorumla- 1 ay
Onu parçalarına bölerek unuttum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 23,6b cevap paylaştı. İhanet, kadından olur Samuel
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hala sevgili misin aslında asıl olay bu
07 Yorumla- Soran1 ay
10 senelik sevgilim lise üniversite beraberdik. Benleyken nişan yapmış bir ay oldu evlendiğine denk geldim nasıl olur aklım almıyor nişanı benim paramla yapmış aile zoru vesaire ağladı gelenek vs.. yani sevgili değilim ama aşık da değilim ihanet acısı zorluyor
- Cevap sahibi1 ay
Oha 10 sene ha bir de vay arkadaş. Buna cidden bir şey denmez
- Soran1 ay
9 buçuk sene kadardı. Hala ulaşmaya çalışıp bildiğin gibi evlilik değil demeleri falan hattım değişti inan adresimden ulaşmaya çalışıyor anlamadım garip.. sever mi o kızı kızında suçu yok beddua da edemiyorum kalakaldım
- Cevap sahibi1 ay
Vallahi bilemiyorum gerçekten zor ve iğrenç bir durum. Bu çocuğa da ne denir ki cidden karakteri buymuş işte
- Soran1 ay
Ben de şok içerisindeyim. Tesadüfen görmesem hala benimle de devam edecekti
- Cevap sahibi1 ay
Karakter meselesi mi diyeyim artık ne diyeyim bilmiyorum
- Soran1 ay
🤷🥹
- 1 ay
Zamanla
10 Yorumla - 1 ay
Yoluma devam ettim.
10 Yorumla - 1 ay
Aldatan kendini aldatır
10 Yorumla - 1 ay
Merhabalar. Atlatamadım, teşekkürler.
10 Yorumla - 1 ay
Unutani gormedim
10 Yorumla - 1 ay
Unutukmaz
10 Yorumla - 1 ay
Unutulmuyor zamanla aşılıyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Umarım 🤲
- 1 ay
Uyu mümkün olur
01 Yorumla- Soran1 ay
🙏🥹
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. unutmadim
02 Yorumla- Soran1 ay
🤲🥹
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Unutmadım ki
03 Yorumla- Soran1 ay
:(🥹🥹🤲🤲
- Soran1 ay
Zor durum çok zor hem de
- 1 ay
Ondan ayrılıp asıl sevmeyi bilene şans vererek
00 Yorumla - 1 ay
Sakın unutmayın ve altlatmayın
00 Yorumla - 1 ay
İhanetler unutulmaz
00 Yorumla - 1 ay
Çok mu ihanete ugradiniz
00 Yorumla - 1 ay
Unutmadım ama acı vermeyeli yıllar oluyor
013 Yorumla- 1 ay
@poyrazdefnee neden acı vermiypr
- 1 ay
şu an başka bir acım var zaten
- 1 ay
Hayırdır :(
- 1 ay
Sevdiğim adam beni terk etti
- 1 ay
Yaaa daha kaç yaşındasın bunlar gelip geçecek canım iyi olmamış bile diyeceksin
- 1 ay
Ben ona aşıktım aşık
- 1 ay
Ahahaha bizde zamanında kimlere aşıktık ahajaj inan çok takma sen ;)
- 1 ay
Biz evlenmeyi düşünüyorduk
- 1 ay
Yaşıyor 18 ne evliliği daha üni olmadan
- 1 ay
Onun yaşı 38 çalışıcaktım derslere kazanıcaktım tıp istiyorum aile evinde çalışacağıma kendi evimizde çalışacaktık
- 1 ay
Sanırım kimsenin umrunda değilim
- 1 ay
Sanırım öylesin ;)
- 1 ay
Ne diyorsun sen ya
- 1 ay
Keyfine bak diyerek
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
unutulmaz da işşte
00 Yorumla Sen nasıl unuttun
06 Yorumla- Soran1 ay