KScanlar gece gece kusura bakmayın. Gerçekten paylaşıp bu kafa patlatan sorudan kurtulmak istiyorum. Eşimle ilgili güvensizliğe ve düşüncesizliğe dayalı 1 sorun yaşadım bu sorun ilk günden eşimin babasına yönelmesi benim kafamdaki fren balatalarını patlattı. Buna bağlı olarak 1 kaç kötü şeyler yaptım en son ailelerimiz toplanıp son kararı verdiler vermesine ama eşim 1 hafta değil tam 6 gün sonra beni aradı (sebebini sonradan anlayacağım eşim babasına boşanmak istemiyorum diye çıkışarak eşime şiddet uyguladı ve eşim anneannesinin evine gitti)
Gel gelelim benim duruma alınan kararlar neticesinde babam öfkelenip ya boşanırsın ya da bu evden defolup gidersin dedi. Böyle insanı dinlemek zorunda kaldığım için kesinlikle pişmanım. Açtık dava bundan dolayı. Bunları yaptığım sırada kesinlikle bende boşanmaya meyilliydim. Gelelim günümüze eşimin beni sevdiğini nasıl emin olabilirim diye son 1 haftadır buluştuk konuştuk yazıştık. Bal gibi de 1 oğlum var onu da söyleyeyim bu sorunun kaynağı da oğlumuzdu. Bunu da belirteyim.
Seviyor musun evet boşamak istiyor musun hayır tehdit ediliyor musun evet. Ne yapayım? Babamı ikna edecek 1 kişi mevcut ona ulaşmaya çalışıyoruz ama adam bizi hiç dinleme isteğinde değil muhtemelen. Babam beni ve annemi bu olay yüzünden silahla bile tehdit etti. Ne var ki seçtiğim insanın bana huzur getirecek insan olduğunu düşünmeden edemiyorum. Yazacaklarınız bilin ki benim hayatımı tehditte edebilir etmeyebilir. Artık eşim ve ben geçmişi düşünmekten vazgeçtik herşeyin düzelmesini ve yuvamızı tekrar kurma isteğimiz var. Şu nickime bakarak bana ulaşmak kesinlikle mümkündür. Fiziksel olarak diyorum. Uyap sayfamda hukuki dava olmasını yemin ediyorum hiç istemiyorum. Yok olsun o yazı oradan istiyorum. Hayırlı günler...
Gel gelelim benim duruma alınan kararlar neticesinde babam öfkelenip ya boşanırsın ya da bu evden defolup gidersin dedi. Böyle insanı dinlemek zorunda kaldığım için kesinlikle pişmanım. Açtık dava bundan dolayı. Bunları yaptığım sırada kesinlikle bende boşanmaya meyilliydim. Gelelim günümüze eşimin beni sevdiğini nasıl emin olabilirim diye son 1 haftadır buluştuk konuştuk yazıştık. Bal gibi de 1 oğlum var onu da söyleyeyim bu sorunun kaynağı da oğlumuzdu. Bunu da belirteyim.
Seviyor musun evet boşamak istiyor musun hayır tehdit ediliyor musun evet. Ne yapayım? Babamı ikna edecek 1 kişi mevcut ona ulaşmaya çalışıyoruz ama adam bizi hiç dinleme isteğinde değil muhtemelen. Babam beni ve annemi bu olay yüzünden silahla bile tehdit etti. Ne var ki seçtiğim insanın bana huzur getirecek insan olduğunu düşünmeden edemiyorum. Yazacaklarınız bilin ki benim hayatımı tehditte edebilir etmeyebilir. Artık eşim ve ben geçmişi düşünmekten vazgeçtik herşeyin düzelmesini ve yuvamızı tekrar kurma isteğimiz var. Şu nickime bakarak bana ulaşmak kesinlikle mümkündür. Fiziksel olarak diyorum. Uyap sayfamda hukuki dava olmasını yemin ediyorum hiç istemiyorum. Yok olsun o yazı oradan istiyorum. Hayırlı günler...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadıkların gerçekten çok zor ve karmaşık bir durum. Sevgiyle kurulmuş bir yuva, özellikle de işin içinde bir çocuk varken, yıkılma aşamasına gelmişse bu gerçekten kalp kırıcı. Eşinin sana olan sevgisi ve istemediği boşanma, bence hala bir umut ışığı var diyor. Babaların ve ailelerin tutumları ise işleri daha zor hale getirmiş.
Eğer eşinle aranızdaki iletişim bu kadar güçlü ve birbirinizi hala seviyorsanız, bence bir uzmana (çift terapisti gibi) başvurmalısınız. Ailelerinizi de dinleyecek ve size objektif bir perspektif sunacak birisi belki de çözümü getirebilir. Babana gelince… Belki ona ulaşacak bir tanıdık ya da aile büyükleriyle konuşmak da faydalı olabilir.
Anlayışlı ol, kalbini dinle ve sabırlı ol. Umarım her şey düzelir 💖 İyi şanslar!