Ama boşanmak ta kalbe eziyet... nasıl geçer bu acı
Severken boşanmak ve atlatmak?
Ama boşanmak ta kalbe eziyet... nasıl geçer bu acı
Hakkında öncelikle hayırlısı olsun, bende daha yeni boşandım, ilk zamanlar çok zordu yani sevgiyi boş verdim fakat alışkanlıklardan vazgeçmek biraz zordu.. saygı sevgi yoksa o ev boş ve soğuktur zaten, gerçekten allah yardım etsin, ben kolay atlattım bir kaç kişiden nazaran çünkü kendime olan saygımı kazandım, sonuçta onunda mutlu olmaya hakkı var dedim ve aynısını kendimede diledim. İyi veyahut kötü zaman ola bilir ama artık tükenmişiz ve olmuyorsa birbirimize zarar vereceğimiz yere ayrılmak güzeldi, ben hiç birşeyimi almadım o eve ait, montumu bile hemen değiştirdim hiç birşeyi görmek bilmek istemedim ve sornadan sornaya toparlandım cevrede cok önemli Anne baba Kardeşlern varsa onların desteği ile toparlanmak mümkün tabikide. Benim avukatım bana demişti ki, bir kere boşanmayı düşündüysen bunu elbette yerine getireceksin biz kararı 2017 aldık ama daha bu sene boşandık, yani iki üç dört şans vermek yerine saygılı kalıp ayrılmak en iyisi. Allah yardımcın olsun, konuşmak istersen özelden yaza bilirsin. Allaha emanet
Güzel yorumun için çok teşekkürler insanlar o kadar kötü akıldan uzakki. Birdaha asla mutlu olmayacaksın pişman olacaksın dul olduğun için erkekler sana farklı amaçla gelecek, yok evli kız arkadaşların kocalarını senden korumak için seninle görüşmicek ailen sana kötü davrancak bin pişman olacaksın vs. Yani buna arkadaşı kedi köpek gibi yaşamak yerine insan olalım dedik diye ölmedik ya ! Bu ne sığ bir bakış sığ bir zihniyet ve resmen depresyona teşvik. İnsan bu kadar kötü Düşünsede söylemez yani
Ya illaki atlatacaksın keşke bende bırakabilsem şu an çocuğum küçük mesela birde eskiden tamam kötü şeyler yaptı ama belli gelecek iyi olabilir gibi su an iyiyiz ama gelecek unutulmuyo keşke diyorum bırakılabilsem hayatıma devam etsem
Çocukta yapmamışken, en az hasarla boşanmayı düşünüyorum
Çocuk yapmadıysan direk bitir bak ben şimdi mecbur gibi bişeyim
Ve İnan ki bu normal bişey boşanmak ayrılmak herkes unutulur seni çok sevseydi sana ayak uydurur sana katlanırdı veya yanlış şeyler yapmazdı asla pişman olma
Hep p*rno izliyor :(( bana sevgisi ilgisi zaten yok. Annesinin evine gitmek dışında benimle sokağa çıktığı yok kendi gezer kendi eğlenir motor aldı arkadaşarı ailes herkesle gitti gezdi ben motora alındıktan 20 gün sonra bindim oda yine meşhur sevgisi annesinin evine gitmek içindi sadece .
Ya eski heyecan kalmıyor o dediğini malesef bende yapiyorm çünkü yapılan şeylerden dolayı haz almıyorum ama onada bunu belli etmiyorum en sağlıklısı sizin için o ne demek 20gün sonra binmek seni benimsememiş
p*rno mu izliyorsun yani
Ne oldu sonuç aradan 1 yıl geçmiş, bende severek bosandim ama bisanmayı ben istemedim eşim istedi, ikimizinde hayatinda tat yok bizimkini kaynana yıktı eşimde ona uydu ben yinede atlattim ama onu özlüyorum hayatımın merkezinden bir türlü çıkmıyor ve çoçugumuzda var , o da hayatından memnun degil ama gururundanda ödün vermiyor
Yuvayı dişi kuş yapar. Yani sen kendi ellerinle kendi yuvanı yıkıyorsun. Boşuna dememişler bir insanın kendine verdiği zararı bir başka insan veremezmiş.
Yuva nedir bey efendi? 4 duvar arasında kavga gürültü anlaşmazlık saygısızlık ilgisizlik küslük mü? Bu ortama çocuk doğurup heba etmek mi? O kadar sabit ve boşsunuz ki 4 duvara giren 2 kişi kedi köpek gibi de olsa aman kalsın insan gibi yaşamak yerine köpek gibi çeksinler. Mantık bu. Şaka gibi
Sende hem ucuz olsun, hemde kaptan köşkünde seyahat etmek istiyorsun. O zaman korkma ve üzülme. Kediysen kediliğini, köpeksende köpekliğini bilip kuyruğunu kıstırıp çıkıp gideceksin.
Cevap
7Cevap
Boşantıktan sonra hiç birsey iyi gitmiycek dul damgasıyla insanların bakış acısı degişecek erkekler yogunlaşıp kullanıma hazır bir arac olarak görücek en yakın bayan arkadaşların senden kopucak evli olanlar cünkü kocalarına güvenemiycekler eşin gelecek hep aklına onu daha cok sevgigini anlıycan tartıştıgınız konular saçmaymış diyee düşünüp pişmanlık duyucan piskolojik dagılcan hayatın zorlulugu omuzlarına cökecek ailen bile eskisi kadar yakın olmuycak
Ben şükür ki bu sığ zihniyetli ortamlarda değilim. Tahsilim, iş ortamım yaşadığım çevre ve ailem sığ değil. Türkiyenin her yeri henüz Arabistan olmadı şükür. Dedikleriniz aklımın ucundan bile geçmedi geçmezde. Ben olayın sadece unutma, sevgiyi bitirebilme noktasındayım
Boşanmak = Ölmek değildir.
Güzel 6 ay sonra benim yazdıklarımı bir bir yaşıycan ve umarım beni anmış alıca biri bana bunlar yazöıştı diye sana başarılar
Üzülürüm özlerim o Allahın emri. Ama boşandım diye ölmedim. Sizin düşünceniz nedir anlamıyorum. İnatla ve ısrarla yürümeyen evliliği sürdürmek nasıl bir bencillik? Doğacak çocuğun suçu ne? Ülkeye yeni depresyon hastası üretmeye gerek yok. Annem babam 16 sene kavga etti. Ve 16. Senenin sonunda hastanelik şiddet gördü annem ve boşandı. ÖLMEDİ- ÖLMEDİK! Dul kaldı ve aranmadı, kimseye aldırmadı, çalıştı 2 çocuğu üniversite okuttu, sonra 3ümüz İstanbul'da evimizi aldık. Annem şu an benden bin kat iyi mutlu. Lütfen biraz ilim kültür öğrenin ve çağa uyum sağlayın. Kavganın şiddetin sefaletin ortasına peydah peydah çocuk doğurmayı değil, aklın yolunu tercih edin
Naptı sununu gercegen öerak ettim seni dövüyormü ölümle mi tehdit edip evekapatıyormu yoksa seni satmaya falanmı lalktı ya da kendi ailesini cadı laynana falan baskısı var aldattımı üstüne başkakarı ı getirdi alkolik kumarbazmı valış ayan adamınteki karı calıştırıp parasını yiyen düzen bazmı yoksa yatalak hasta bakımı cekilmez birimi ne bukadar noşanma ya iten ne folort döneminde evlilik kararında heriey güzel degilmiydi zorlamı evledin yoksa
Bey efendi, ANLAŞAMIYORUZ. hani olur ya anlaşamamak. İlla köpek muamelesi görmeye gerek yok boşanmak için. O istiyor ben istiyorum boşanıyoruz nedir yani? Toplum gerici diye nefretle yaşayıp çocuk çocuk yapıp heba mı edelim. İyi akşamlar
İyi akiamlar allah yolunuzu acık mutlu huzurlu etsin by
bence devam etmeye çalışmayın olmuyorsa olmuyordur o sevgiden çok alışkanlıktır, mutlu değilsen bitir bu gençliğini de mutsuz bir ilişki için yıpratma
boşanmak kalbe eziyet değil en geç 1 yıl sonra kuş gibi hafiflersin
Gerçekten bu ülkenin insanından nefret ediyorum ya boşanıyorum sanki ölüyorum bir yorumlar var hayatım bitiyor sanki hâlâ bu çağda bu ülkede arabistan kafası nedir ya. Yok dul olcak mışım artık erkekler beni kullanacakmış, asla iyi olmayacak mışım ailem bile bana kötü olacakmış pişman olacak mışım evli kız arkadaşlarım kocalarını ayartırım diye benimle arasını açacak mış bu insan belki çocuk büyütüyor kendi gibi...
Dostum alt tarafı 80-90 yıl kadar yaşayıp öleceğiz sonra bitiyor.. Bu hayattan keyif almaya bak insanları umursama, iki kişinin de zevk aldığı yakınlaşmayı, seksi bir tarafın kullanılması sanan ve her şeyi kadına yükleyen dingil zihniyet bunlar. Umursama, onlar umursandıkları kadar varlar ve mutsuz olduğun saygı görmediğin bir ilişkiyi sürdürme asla düzelmez daha da kötüye gider birkaç yılını daha heba etmiş olursun. Alta da biri yazmış yuvayı dişi kuş yapar, biz kuş muyuz necefli maşrapa seni. yamuk sklerine dişi kuş arıyorlar:DD
Bitirmemeye çalış. Ama bitecekse de kafanda tamamen bitir
Bu tür derin acılar maalesef bitmez ama zamanla acısı hafifler.
sevmek en son sırada yer alır öncelik saygı güven bunlar yok ise sevmişim neyime fayda neden
Henüz atlatamadım bende senin gibi yeniyim daha boşanmadık aynı durumdayız
Anlaşmazlık mı sebep
Valla çok ii anlaşıyorduk ta ki annem bir kaç günlüğüne bize gelene dek annemi kuskandı
O zaman ben intihar edeyim 1 sene kaynana kayınpeder görümce ve yiğen ile yaşadım
Ve eşim ailesi arkadaşları için bana rest çekti çekiyor
Valla tebrik ederim benim 12 yıllık bir ilişkim vardı 1 yıllık evliyiz annem babamla kavga etti bir kaç günlüğüne benim yanıma geldi yok gitsin yok bilmem ne şok oldum 2 gün katlanamadı anneme kavga ettik annem gitti bende babasının evine bıraktım bitti kesinlikle bitti şimdi ağlıyor yok bilmem barışmak istiyor ama gerçek yüzünü gördüm affedemem
Ben de yaptıklarıma karşılık mükafat alamadım aksine daha çok arka planda kaldım daha az önemsendim. E karşında herkesi seven adam sana taş duvar olunca soğuyorsun.. sonuç bu
Cinsel hayatınız nasıldı
Haliyle kötü. Mutsuzken aksi mümkün mü
Aynen gerçekten de dediğin gibi oluyor şu an hayatta cinsel birlikteliğim olmaz olamaz ama sizin için öyle değil aslında çok kötü bir durum yaşanmadı aranızda yatak da mutlu Etsen kurtarılmaz mı
Ben obje değilim. Kimseyi de sırf onun zevki için mutlu edemem. Ekilen biçilir
Yaş kaç peki
Bende bunu yaşadım sadece onu hatırlatacak anılardan uzak dur 4 yıl sonra unutabildim unutursun zaman lazım hakkında hayırlısı olsun canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
4 yıl mı... :(
Sonuçta severek ayrılıyorsun hiç onunla iletişime geçme
Eşiniz peki o da mı severek ayrıldı sizden
Tanıdığım var.
Bence ayrilmamaya calisin
Devam etmeye çalışın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?