En sık duyulanları genelde
- "Sorun sende değil bende."
- "Bu aralar sorunlarım var herkese karşı böyleyim" 😂😂
Bu şekilde saçma ve anlamsız, komik bulduğun bahanelerle biten ilişkin oldu mu?
En sık duyulanları genelde
Bu şekilde saçma ve anlamsız, komik bulduğun bahanelerle biten ilişkin oldu mu?
Oldu tabiki.. Bu tip cümleleri nerde görsem tanırım. Bu tip cümleleri kuran biri, bilin ki yeni biriyle tanışmıştır ama sizden ayrılmak için yeterli bahanesi yoktur, yani diğer bir deyişle ona hiç hata yapmamışsınızdır. Hâl böyleyken sevgili denilecek o lanet kişiliğin elinde tek bir seçenek kalmıştır, sizin bütün öfkenizi karşılamayı göze alarak tüm suçu kendi üzerine alıp gitmek.. Sorun sende değil, bende veya sorunlarım var gibi cümleler duyarsanız açıklama bile beklemeden ordan kaçın.. Tavsiyemdir..
Evet çok doğru ben duysam koca bir kahkaha atar yol verirdim valla direkt💚
Olabilir tabiki:))
İlişkilerde ayrılık bahaneleri rehberi diye bir kitap olabilir🤣🤣
Yani ben öyle aklıma geldiği gibi dedim konu etraflı😂
Bir kitap yazsam bende iddialı bir isim bulurdum.☺️
Aşk okulu güzel tembel kısmı biraz mutsuz hissettirebilir 😂
Yani adam ya da kadın derin duygular ya da boşlukta kitaba denk gelse iyice gömdü beni diyebilir😂
Hayır ben ironi olduğunu anladım. Ama toplumda genelde düz bakışlı ben o bakımdan dedim😂😂
İlişkilerimde düz bakarım orada haklısın düz bakmak konusunda derin manalar üzer mottom bu👍🏻😄😄
Çok zor olurum aşık artık olur muyum o da bilinmez😂😂
Vallahi bildin bozulmadı moralim ben kendimde alışığım bu duruma😂
😄😄👍🏻
Kızın birine sınavlarım var çalışmam gerek demiştim. 1 hafta sonra yanımda biriyle gördü çalışmalara hız vermişsin kesin sınavı geçersin demişti 😂😂
"Sorun sende değil bende" işime gelmedi bazı şeyler bitirmek istiyorum da sebep bulamadım diyen erkek kombini 😀
Ahahah aynen öyle.🤣🤣
Biliyorum canım deyip kestirmek en iyisi. Canım yazmak bile uzun kalır onlara🤣
Görüldü at geç tertemiz 🤠
Aynen cevap bile verilmez🤣🤣
Yani 😄😄
Çok teşekkür ederiim🧚♀️
Rica ederim şekerlik🌸🌸
😍💋🌹❤️❣️
❤️❤️😘😘💜
Duyduğum en eğlencelisi bu olabilir 😃
https://www.youtube.com/embed/GFwzy5iKooQAhahah evet bu şarkıyı biliyorum.😂😂
Cevap
11Cevap
Sen daha iyilerine layıksın lafını duymuşluğum var😅
Aaa evet bak bu da bayağı klişe neyse diğerleri de yorumlara kaldın diye yazmadım hepsini😂🤫🤫
Duyduğum en doğru sözdü 😄
Ahaha evet bu iltifat aslında. Evet canım biliyorum zaten ben sana o şansı vermiştim derdim🤣🤣
😅😅
Öhöm, seni hiç kıskanmam ben diyenin kıskançlık sebebiyle pılını pırtını toplayıp gitmesi olabilir.
😂😂👍🏻
Sen çok iyi kalpli bir adamsın vardı.
Biraz ara vermeye ihtiyacım var.
Sana bağlanmaktan korkuyorum (favorim)
Keşke bundan 2 sene sonra karşılaşsaydık
Bunların hepsinin bana göre anlamı olgunlaşmamış bir karakter.
Bağlanma korkusu gerçek ve bazen haklı sebep olabiliyor. Fakat çok derin onun konusu ve sebebi çok👍🏻
Benden daha iyilerine layiksin. Sanırım bunu diyenler babadan oğula/ anneden kıza nesil..
Rica etsem sende bu sorumda yanıtını paylaşır mısın? 😇
Arkadaşımın fakültesinden birisiyle tanışmak için buluştuk, tabi o bayağı istiyordu. Çiçek almış, çikolata almış, yemek yedik, kahve içtik. Çıkışta derslerimize gittik. Beni bırakırken şey dedi "Gördüğüm en soğuk kızlardan başında gelirsin. Ben temas etmediğim bir kızla yapamam." Öyle saçma bir randevuydu.
O sorunlar hiç bitmiyor ya... biz gelene kadar gül gibi hayati, ilişki baslayinca sorunlr başlıyor hayır gideyim bari mutluydun ulan ben mi bozdum jjjhghb
🤣🤣👍🏻
Benim yaşantımın sana sorun olmasını istemem demişliği var birinin. Başta nasıl bir yaşantın olduğunu bilmiyordun sanki şimdi mi aklına geldi😂
Ahahah bahaneye gel🤣🤣
Konuşanlar mıydı o programın adı? Sevgilisi çok iyi davranıyor diye ayrılmış birisi :D köpek gibi mi davranılsın sdfgs
Ahahah iyilikte yaramıyor demek😂😂
Akıl fikir ihsan eylesin yarabbi🙍🏻♀️🤦🏻♀️
Genelde sen daha iyilerine laiksin gibi bahaneler
Evet😂
Zaten biliyorum derdim karşılığında.😂😂
Amcası benim 3 yaş büyük olduğumu öğrenince ayrılmamızı istemişti. 😂
Ahahaah o nece ya😂
Ahaha ne bileyim işte 🤣 amcası ile telefonda konuştuk. Öyle oldu. 😂
Öyle bir ilişkim hiç olmadı canım ve ilişkilerim hep uzun vadelidir
Sadece bazen şartlar istediğimiz gibi olmayabiliyor ve bitirmek zorunda kalabiliyirsun
Anladım kuşum. Evet şartlar tabi başka ama bu bahaneler bayağı komik geliyor.😂
Benimde olmadı bu arada. Duydukça gülmüşümdür hep ama:))
Geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olur derler
Aynen uzak kalmak isteyene bahane çok👍🏻
Kesinlikle öyle gülüm 🌹👍👍
❤️🌼🌼
İliskim bi olsun mişlere mışlara bakarız önemli olanı yok
Daha çok sinir olacaksın bahaneler duyunca :DDd
O zaman şimdilik kalsın 😂
Hayrına evet🤣🤣
Allah razı olsun 😂😂
Ben sana kötü geliyorum zarar veriyorum. (Benim bundan nedense haberim yok 😂)
Ahahahah🤣🤣🤣
Aynen komedi ya🤣🤣
Eski sevgilim video oyunların mı ben mi diye soru sordu. Verdiğim cevaptan sonra terk etmişti.
Muhtemelen video oyunlarını tercih ettin gittiğine göre:D
Daha dünkü kız, gelmiş benim yıllardır sevdiğim hobime beni tercih et diyor; olacak iş değil.
O sevgilide sayılmaz zaten bitmesi iyi olmuş. Aşırı bağımlı değilsen sorun edilecek bir konuda değilki.
O bağımlıydı ama ilgiye. Son zamanlar boğdu beni sonra bu soruyu sordu. 7/24 ilgilen benle diyor.
Çevresinde bir sen varsan yakın olarak ondan öyle davranıyordur muhtemelen geçmişte. Hayırlısı.
Babası annesi ayrıydı ve biraz yalnızlığı vardı. Tamam bende yalnız birisiyim ama bu sanaldaki birisini boğma hakkını vermez neticede. 10 aylık ilişkinin içine etti, ne güzel gidiyordu halbuki.
Ebeveyn etkisi var demek bayağı onun üstünde. Ayrı anne babası olanlar daha cok aile kurmak istekleri olduğundan ilişkilerde darlamak dediğimiz eylemleri gerçekleştirebiliyorlar istemeden de olsa.
Hayır güzel dille de anlattım ama nafile. Her gün görüntülü konuşmak istemesi, uyurken bile seyredeyim diyordu. Tamam sevebilirsin, aşıksındır eyvallahta özel hayatıma da azcık saygı duyaydın. Başlarda böyle değildi. 8. aydan sonra ne olduysa huyu değişti. Sevilmek elbet güzel, değer vermesi falan da ne bilim bu kadarı da fazla abartı gibi geldi. Ben de onu seviyordum gerçekten, kafa dengiydi. Ama bu yaptıkları soğuttu işte. En sonda o soruyu sordu, herhalde bitirmek için bahaneydi.
Uykuda da rahat bırakmalı tabi çok abartmış.
Karadenizliyim diye
Ahahahah😂😂
Sorun sende değil bende, sen daha iyilerine layıksın vs.. artık yemiyoruzz bilginize
Bahanelere sığınarak bitirenin her bahanesi bana komik gelmiştir.. 🤷♀️
Hiç bir sebebp vermemesi 😂😂😂
😂😂😂
'Sen benden daha iyisini hak ediyorsun'. Diyen vardı. 😂
Hahahaha o da deyim ve atasözü gibi ayrılık cümlelerinden😅🤣🤣
Ben dayanamayıp kahkaha atmıştım. Adam yüzüme baka kalmıştı. 😂
En klasik "ailesel sorunlarım var."
Üzerine duvar düşmüş djsmsmsö
😂😂
Hangi birisini sayalım 🤣
Başka bir evren de en güzel halinle dedi
Geçmişim temiz ilişkim olmadı