Selammmlar..
aldatırsın biter, yalan söylersin biter, arkasından iş çevirirsin biter tamamda gözünün üstüne kaşın var, onunla muhabbeti kesmedin, sana iltifat ettiler gibi sebepler yüzünden ilişki mi biter 😅 gülünç.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammmlar..
aldatırsın biter, yalan söylersin biter, arkasından iş çevirirsin biter tamamda gözünün üstüne kaşın var, onunla muhabbeti kesmedin, sana iltifat ettiler gibi sebepler yüzünden ilişki mi biter 😅 gülünç.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Bir tane ex'im aşk acısından hastanede yatıyordu.. Abisi de benle aylar boyunca muhattap olmayıp sonralarda, senin yüzünden çektiğine bak diye fotosunu atmıştı. 5 ay vs yatarken, o dönemde net bi şekilde 'ayrıldık' dememiştim.. Başka birini buldum.. Ona kalırsa "aldattım".. Habersiz komaya giren sevgilini bekleyecek misin yoksa onun dönünce sana beni niye bekledin çoktan unuttum demeyeceği ne malum? 2. seçeneği düşündüm. Yeni sevgilimle evlilik dahi düşünüyorduk. En azından yüzükleri almıştık. Nerden bileyim hortladığında bize bulaşacağını.. Komadaki sevgilim, eşim olacak adamı bulup tehdit etmiş. Ayrılmazsanız şunu bunu yaparım. Evime gelip canıma kast edeceğini vs ya ve şaka gibi o da bana sana zarar gelmesini istemiyorum deyip çat diye beni tek etti. Bu kadar korkak olması.. bi hayal kırıklığıydı
Ohaa ya
Benimkine ilişki bile denmez çok yeniydi iki gün falan.
Aynı senin muhabbete dönmüştü olay.
Çok sevdiğim arkadaşım ile aramda geçen diyaloglar da samimi kelime kullandım diye onunla flört ediyorsun gibi bir cümle kurdu bana.
Gereksiz samimiyet adı da 🤦
Kişiler arasındaki düşünce farklılıklarının en başta ortaya çıkması çok daha iyi.
Boşuna can yanmaz...
aynen öyle. Hayır yani, az çok herkes beni biliyor. Ben buyum. Girdiğim kaba göre az buçuk şekil almaya çalışsam bile, ben arkadaşlarımın sadece “arkadaş” olduğunun bilincindeyim. 32 yaşıma mağarada gelmedim. Bu saçmalığı sadece bu sitede gördüm! Her yorumlaştığıma, emoji attığıma ayılıp bayılmıyorum shsjshs 😅
Tastikledim, onayladım. 😀🌸
Bak sen şeytanın işine 😂
Teşekkürler sosyetic 🌸
Ricalar lotus ✌️
Arada belli bir yaş farkının olması
Arada bir mesafe farkının olması
Benim fazla hareketli enerjik olmam kendisinin daha sakin bir hayat istemesi
Benim göğüslerimin küçük olması kalçalarımın küçük olması
Vs vs o kadar çok saçma sebeplerden dolayı böyle şeyler yaşadım ki
Sektirsin gitsin o zaman
Yaaa kalbimmm💙🥲 sjsjjs gitsin kız sjjxjx
shsjsh ense traşını görelim 😅
Dur saçlarımı çekeyim cjxjjx
Çek 😃
Çektim kenara zjjzjs
Lan senin değil gideninnnn 😅 shsjshsjs
Öhmm. Ensesi açık onun 🤦♀️🤫😅
Tamam işte bakımlı mı bakımsız mı :D yamuk yumuk mu
Gayet bakımlıydı kdjdjd hatta şey ımm kem küm djjdjd hın zun taksim 😂
Offf akıllanmayacak benim yavru kuşum 😃
Hayat bu belli olmaz her an her şey olabiler🎊
♥️🙏
💛💙💛💙
Üstünden çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum
Detayda yazdığına gelirsek ben şu konuda düşüncemi söylerim aşık olduğum kişiye konuştuğun karşı cins kişinin sana karşı yürümesine engel ol bu kadar Ona niye yazdın buna niye mesaj attın vs vs bana göre karşı tarafa güvensizlik duyan ve kafasında kuran kişinin diyeceği laflar
👏👏
Rica ederim ✌️
Cevap
40Cevap
Sevgilimin aşırı kıskanç olması
iliskilerimi ben bitirdim cunku kimseye tahammulum yoktu. Insan bazen sevdigini gercekten asik oldugunu saniyor sonra zamanla gozunun uzerindeki kas bile batiyor. Bende hep oyle oldu. Gulusune gicik oluyorum diye, yuruyusune sinir oluyorum diye, sacini uzatti diye ayrildigim oldu. Bazen gozun acilir ve sevmedigini fark edersin aslinda kizarsin kendine neden sevgili oldum ki diye cunku attigi mesaj bile bunaltir. Tahammul edemezsin sesine, kavgasina, nefes alisina ve bikmissindir. Bazi insanlara bu sacma gelir ama aslinda mesele sevmemektir. Cunku bastaki o cekim wauwww bu gercek ask dedirtiyor insana sonra zamanla oyle olmadigini anlayinca kaciyosun ister istemez. Bir insan birseyleri bahane edip ayriliyorsa pesine dusmemek lazim cunku o sevdigini sanmistir basta ama aslinda sevmiyordur.
Birde şöyle ilişki bitiren erkek modelleri var kendine zamparaligi meslek haline getirmiştir her çıktığına seni seviyorum tek aşkım sensin diye klişe olmuş kelimeleri söyler bir gün biri çıkar gerçekleri yüzüne konuşur kaçacak yeri kalmaz bu kez karşısındakine çamur atmaya başlar ama bilmezlerki güneş balçıkla sıvanmaz hakkında hayırlısı olsun kardeşim sonra üzüleceğine şimdi bir kaç gün üzülürsün ama arada bariz bir kalite farkı vardı hiç şampiyonlar liginde oynayan biri amatör liginden birinle rakip olabilirmi
Bir ilişki içine girmişsen ilişki içinde olduğun insana saygı duyman gerekir. İlişki içinde olduğun insanın hoşlanmadığı birisi ile uyarmasina rağmen muhabbete, konuşmaya devam ediliyorsa bu saygısızlıktır. Sonuçta, bir ilişki varsa işin içinde kıskançlıkta vardır. Bu noktaya dikkat edilmelidir, özellikle bu tarz sitelerde.
Hıhı evet. Siz öyle yaparsınız, özellikle bu sitede
Siz kadınlarda umursamazsınız özellikle bu sitede. Adam sizi uyarır, buna rağmen inadına devam edersiniz.
Neden, çünkü sizi kimse kısıtlayamaz.
Neden, çünkü size kimse şunu yap diyemez.
Eee adama sormazlar mı? İlişki nerde kaldı diye? Saygı nerede kaldı diye?
Kadına karşı saygı nerde kaldı beyfendi! Evet kısıtlayamaz bunun saygısızlıkla alakası ne?
Bu bahsettiğiniz nedenler kısıtlama mı oluyor hanımefendi?
Hem ilişki içinde olacaksınız, hem de sitede erkeklerle güle oynaya sohbet edeceksiniz?
Böyle bir dünya yok.
Bir ilişki varsa kıskançlık mutlaka vardır.
İlişki içinde bulunulan erkek aynı şekilde kadınlarla güle oynaya sohbet ederse, siz de gereken tepkiyi verirsiniz emin olun.
Tek taraflı bakmayın olaylara.
Her zaman ben onun yerinde olsam ne yapardım diye düşünün
Erkeklerle güle oynaya sohbet eden yok. Sitede yorumlaşmaktan daha doğal bir olay göremiyorum. Arkadaşlarımız hariç kimseyle yorumlaştığımızda yok. Buna karışmaya kimsenin hakkı yok.
Ben sizden bahsetmiyorum, genel olarak konuşuyorum.
Ben kendim ve hemcinslerim adına yazıyorum
Ben de kendim değil ama hem cinslerin adına yazıyorum. Erkeklerin yüzde 90 ı bu tarz şeylere karışır. İnşallah karşınıza yüzde 10 luk dilimden birisi çıkar
Çok dikkat çekicisin seninle yapamam. Öz güveni yerlerde olan erkeklerin bakış açısı.
Davul bile dengi dengine diye bir söz var ya , dengini bulmam önemli. Denkten kastımız nedir? Hayata bakış açısı, kültürü, eğitimi, değerleri seninle ne kadar denk ne kadar uyuşuyor bu o kadar önemli ki.
Sadece sevdim diyerek, kadına baskı kuran , kadının başkaları ile olan sohbetinden , giydiği kıyafetten, gülüşünden duruşundan bile ucuz oluğu, oynak olduğu anlamı çıkaran erkeklere bulaşmamakta fayda var. Çünkü sonrasını biliyorsunuz, hani şu sokak ortasında dövülen, sövülen, katledilen kadınlarımız... Şimdi aşk bunun neresinde? Aşk dediğiniz şey saçının teline bile zarar gelsin istememektir, onu incitmekten, kırmaktan korkmak demektir. Bize, yani kadınlara kurulan baskıları aşk zannederek beni kıskanıyor sahipleniyor diyerek kendimizi kandırmayı bırakalım, ki artık canımız yanmasın
Benim için saçma değildi ama aşırı cahil bir kafa yapısı vardı benim dedem bile ondan daha medenice düşünür kıskançlık sebepsiz kavgalar , sürekli geçmişi sorgulamalar falan yani ayrıca ben ne kadar ciddi ciddi konuşsam da beni alaya alır adamdan saymazmis gibi konuşuyordu kaybetme korkusu hiç kalmamıştı yetti artık.
İlişki zor zanaat. Bazı kişiler özgür ruhlu olduğu için, ilişkisi olmadığı zaman ki davranışları sergilemeye kalkınca iş değişiyor. Bence kadın da erkekte ilişki içinde olduğunu bilmeli sınırlı davranışlar sergilemeli. Her iki cinste birbirine saygı duymalı..
Zamanında böyle bilerek yapılan kıskançlıklar yüzünden bitmişti 1 uyardım, 2 uyardım devam etmesi saçma tabi..
1) Canı sıkılıyormuş.. Kardeşim ben senin gönlünün keyfinin oyuncağımıyım.
2) Düzenli bir ilişkiye kendisini hazır hissetmediğini farketmiş..
3) Eski sevgilisini unutamadığını anlamış.
4) Canı artık konuşmak istemiyormuş.
5) Sosyal medyada imalı paylaşımlar da bulunduğu için görmemi istemiyormuş.
Bırak ya bir daha kimseyle iletişim falan kurmayacağım. canım sulak insanlara zaman ayırıyorum, dinliyorum düşünüyorum bir de üstelik. 🤦♂️
Aynı bölümdeki kıza cıkma teklif edim kabul etmedi 5 ay sonra diger kıza teklif ettim Facebook dan onceki kızın fotosunu beyendigim için kız benden ayrıldı ben diger kızı takip etmiyordum ortak arkadasıyla post atmıstı onu beyendim diye dıdısınun dıdısı 1 hafta sürdü😁😁
aseksüelle antiseksüel karışımı bir şey olmasından ötürü bitirdim, ben libidosu yüksek birisiyim öyle olduğunu keşfettiğim an değiştirmeyi denedim ısrarla inat edip mağdur edebiyatıyla durumunu değiştirmek istemediğini görünce bıraktım gitti bu aseksüellerde çok sinsi oluyorlar kişiyi kendilerine bağladıktan sonra açıklama yapıyorlar bırakamayacağım zanneti biraz zorlansamda bıraktım. Ne demek evlensek bile ilişkiye girmeyeceğiz, ruh hastası karı, ben duvarı mı şey edecektim
Beni aradığında duştaydım, yalan söylüyorsun beni aldatıyorsun demişti. 😂😂 Benim gibi minnoş bir insan nasıl aldatabilir ya😶 her an telefona bağlı yaşamıyoruz sonuçta 😑
shsjsh :D sen ne dedin?
ben Misha Marvin hayranıyım, telefonumun duvar kağıdında onun resmi var. Bana o resmi değiştir dedi bende değiştirmedim djjjsjs. Ayrıldık hdjdjdjd
Yuuuuh :D
Bu konuda seninlede 2 kelam etmiştik. Biriyle iki sohbet edince neler deniyor. Seninde başına geldiyse eğer ayrılmak için sadece bahanedir. Hayırlısı olsun ☺️
Evet bahanesini.. 😃
Buluşma günü sabah çok hastaydım egelemiyeceğimi söyledim hadi ordan git seninle işim yok gibisinden bir şeyler söyledi zaten ben o gün gitmesem ondan sonra ki gün gidecektim geçmiş olsun bile demedi keyfi bir durumdu sanki insanlık hali elimde olan bir şey maymuna surat yüz verince bir tarafı kalktı zaten bastım her yerden engel yoluna bile çıkmam
İftira.. ergenlik zamanımda olmuştu ama okadar ağrıma gitti ki asla unutamayacağım (28 yaşındayım). İftirayı atan kişiyi hala bulamadım
Ölmüştür belki 😃
Bencilce bir yorum empati yap o konuşsun muhabbet etsin iltifat alsın bakalım tepkin ne oluyor valla hic boşuna yok ya umursamam deme çok daha azına çıldıran var. Kafan buysa kimseyle olma zaten ortam malı gibi daldan dala atla gönül eğlendir. Gülünç ilişkiler yaşa Ya gerçekten anlamıyorum seven insan kıskanacak tabi kıskanmıyorsa umursamıyorsa sorun var ama kısıtlama oluyor kölelik oluyor e biz kerizmiyiz o zaman önümüze gelenle laubali olalım bişi diyen olursa ama dur ben senin kölenmiyim beni kısıtlayamassın diye savunalım kendimizi Adil olun ADİL ! Bunun cinsiyeti yok aynı şeyi erkekde yapsa yanlış
Ben artık ilişkilerde kafama göre takılıyorum kıskanmam kimseyi ne kıskanıcam 😀
Lan kıskanırsın seviyorsan ama bi kendine dur demeyi bilmelisin. Kıskanılmakta karşılıklı sonuç itibari ile. Ama boğmaya kadar giderse iş sakat
İşte sabır çok önemli ilişkiyi aslında ayakta tutan sabırdır. Çok zıt insanlar bir araya geldiginde kafalar uyuşmuyorsa sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyorsun ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Ben ne zaman bir kişinin üstüne düşeyim seviyorum seni desem hep kaybetmişimdir kıskançlıklarda dahil bu konuya.. bizi itenlerin yanında olmaya çalıştık her zaman ama baktımki uçurumdan aşşağıya atıyor bize katlanamıyorsa konuşmanında bi anlamı kalmıyor
Benim böyle garip rüyalar görmem ve sürekli denize bağımlı yaşamam şiir yazmam ona karşı açık net ve gereğinden fazla değer verdiğimden dolayı bana deli dedi deli muamelesi yaptı en sonunda bitti zaten
Birbirimizden uzakta oturuyoruz diye.
(ikimiz de Avrupa yakasında oturuyorduk)
shsjsjsj 😃😃
Bunu bir ara konuşabiliriz 😄
Bazen hiçbir sebep yokken bile bitiyor ilişkiler.
tuhaf gerçekten :D anlat bana sen
yalan söylerse biter dürüst olmazsa biter, yaşanılan çoğu şeyin bi özürü açıklaması olur ama yalan aldatma hainlik olursa Asla bi ilişkiyi ucunda trilyon dolar olsa Yürütmem
Bakışlarım ile çok şey anlatıyormuşum ve konuşkan değilmişim geveze olmam gerekiyormuş bir de libidomun yüksek olması korkutmuş ikincisini anlarım ama ilki çok saçmaydı😃
Seninki daha saçma olmuş😆
Nerede muhabbet ettiğinde önemli şimdi tabi
2 kez kafam karışık seni üzmek istemem dedi gitti üçüncü sefere gelince de ben önceki iki seferin hıncını alıp ben yol vermiştim...
En son hastanelik oldu ondan sonrada bi haber alamadım...
Doğru düzgün aramayı düşünmüyordu. Arayacağım diyip gidip arkadaşlarıyla buluşup beni ekiyordu canım
Arkadaşın biri sevgilimle daha o zaman dostken dışarı çıktık diye krize girip saçma sapan davranınca yedi tekmeyi 😂😂
her şey çok iyiken sıkıldım dedi nedenini sordum durduk yere dedi bende bi 8nsan durduk yere sıkılmaz bence dedim bana ben sıkılıyorum dedi PSWOWLSW0WLSOSWPLW
Hahaha maaal ya :D
Sen daha iyilerine layıksın.
Ben seni hak etmiyorum.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aklıma geldikçe gülüyorum.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Saçma sapan şeyler genelde olmuyor anlaşamıyoruz sürekli tartışıyoruz ve bitiyor yani şimdilik aklıma bir şey gelmedi bilmiyorum😅
Kitap okumayı sevdiğim için aldatması (yani mazereti bu)🙄
Bugüne kadar tek ilişkim oldu o da evlilik ile sonuçlandı
erkek arkadaşlarımla sık görüşüyor olmam rahatsız ediyormuş
Uzaktasın sevdim ama bağ kuramadım oldu. Gerekçesi buydu belkide haklıydı...
Eve geç saatte metroyla dönüyordum, ama ona arkadasımın babası arabayla bırakıcak demistim. Yalan söylediğim icin ayrıldık ksnrkwnekwj
Ee nolmuş yani? İnanamıyorum 🙄
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D püüüh yazıklar olsun ona ajdshsh
Verilmiş sadakan varmış desene
En son ilişkim karşı tarafın şımarıklığından bitmişti.
Kıskançlığım
Beni başkalarından farklı önemli görmemesi
Saçma değil di bizimkisi, çok ciddi bir sebep ti
Sevgilim ağzından osuruk sesi çıkarıp duruyordu ve ben de ayrıldım
Hiç ilişkim olmadı ki bitsin bence bu saçma
Biz black pillcilerin ilişkileri başlamadan bitiyor zaten. 😊
Saçma sebepleri sevmem. O yüzden saçma canlıların işi saçmalıktır.
İyi bayramlar...
Hiç ilişkim olmadı ki bitsin zaten ilişkisi olup da birbirini seven insanlar ayrılmaz bence
Herkesle muhabbet eden, karsi cinsle gülüşerek muhabbet eden, mesafesini, sınırı , standardi olmayanla , kimin yaninda oldugunu unutanla yol yürünmez. Bagsettiginiz nedenler benim icin oldukca makul cunku bazen biz izin verdigimiz icin olur bazi seyler.
Ergen değiliz. Bu yaşıma mağarada gelmedim ben! Başkalarının aksine. Benim sevenim çoktur, çünkü kimseyi kırmam tanımadan yargılamam. Bana zarar vermeden kimseye zarar vermem. Bu tamamen kişilik meselesi. Ayrılma sebebi biriyle muhabbetim ise ayrılsın gitsin. Kimseye göre şekil alamam ben.
Masaya yatirdigimiz sizin iliskiniz değildi neden kızdınız 😊🤗 sadece size sacma gelen baskasinin. dogrusu demeye calisiyordum ancak oyle yorgunum ki bu sebeple sanirim kendimi eksik ifade ettim.
Bu nedenler kimin gözünden bakarsanız bakın saçma!
Peki, tartisamayacagim.
Muhabbeti kesmedin e bende kavga ederim bir bildiğim hissettiğim vardır... Sevgilim bana söylerse kes şununla muhabbeti ben dinlerim onunda vardır bildiği veys hissettiği
En saçma ama benim için çok önemli olan şey, geçmiş.
Biriyle çok iyi anlaşıyorduk, sohbeti, konuşma tarzı, ilgisi vs. iyiydi. Ama geçmiş ilişkisinde yaşadığı bir iki olay ve alkol içmesi yüzünden ayrıldık.
Benim utangaçlığım ldmwüdösoncğeöfjff
shshs o da iyiymiş
Kendisi sadece arkadaşlarına önem verdiği ve geri kalan hicbir seyin onun için önemli olmadığını anladığım için bitmişti
Uyudum diye kavga etmiştik ajdgajgs
shsjshsj laaan :D koptum
Vay hadsiz :D
Kimine göre saçma değil ama bence en saçma AİLEM İSTEMİYOR veya AİLEM İZİN VERMİYOR.
Ailesiyle evleneceğim abisiyle yatacağım sanki.
Görüşemeyeceğiz ayrılalım.
Niyeymiiş 🙄
O zaman lise 3teydim 1 ay İstanbul'da olmicaktım. Aptal işte canım
Aman iyi ki gitmiş :D
Evet. Şimdi evliyim mutluyum çook şükürrr
Neden bittiğini bilmemem
shsjshs :D yazık lan
Kaleci olan Eski sevgilisine halı sahada 7 gol atıp her seferinde ona öpücük atarak sevinç yapmam
kişinin akıl sağlığının yerinde olmamasından dolayı.
canım ıstemıyor test sürüşü basarılı değil ise aramayıp sormamak mantıklı.
İlk ve tek ilişkim gülümserkene
karşı tarafın takıntilari
Hatırlayacak kadar önem vermediğim için
Hayranı olduğum sanatçıyı kıskandı bitirdi
Saçma değildi , saçma olsaydı ayrılmazdım 🤷♀️😌
Bahaneler çoktur bence
Öyle saçma nedenlerle ilişkimi bitirmedim hiç…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?