Yabancı Kız Hakkında Yardım?

1 Yıldır sürekli iletişimde olduğum Polonyalı bir kız var, ve 1 Yıldır uzaktan mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Benim ve onun daha önce hiç sevgilisi olmadığı için hiç zorluk çekmiyorum ve onu seviyorum. Yaşlarımız 21-20. Ona güven konusunda güveniyorum sürekli kameralı konuşuyor film izliyor, oyun oynuyoruz. 7/24 iletişimdeyiz. Ona Boğaz'ı gösteriyorum. Oda bana şehrini gösteriyordu. 1 Ay sonra İstanbul'a geliyor ve bu durumdan mutluyum fakat.

Kız aşırı derece içine kapanık, ve çok asosyal kimsesi yok, sürekli evdeydi. Mesajlaşırken çok kötü mesajlaşıyor diyecek birşeyi olmuyor genelde hep benim konuşmam gerekiyor. İlk önce konuşmayı başlatan o sonra suskun. Konu bulduğu zaman çok yazabiliyor ancak. Genellikle mesajları hep 2-3-4 dakika sonra atıyor ben ise anında yazıyorum ve haliyle sinirlenip üzülüyorum ve tartışıyoruz.

Şu an kendisi üniversitesinin staj için gönderdiği yerde bir hizmet sektöründe para kazanıyor, kız arkadaşlarıyla beraber, onlarla konuşuyor veya vakit geçiriyor o sıra benlede konuşunca problem oluyor. Ya da benle konuşurken kitap okuyor.. Beni sevdiğine eminim ama mesajlaşmayı benim kadar önemsemiyor. Doğum günüm için bana özel bir video bile yaptı.. Ama böyle mesajlaştığı için sıkılıyorum ondan. Derin konuşmak istiyorum. Kameralı da aynı.

Suçlu hissetiğini ve bunu buluşunca düzeltmek istediğini söylüyor. Ama sanki bir tık ben daha ilgiliymişim gibi geliyor bana. O bir tık daha soğuk... Ne yapmalıyım? Siz 2-3 dakika sonra ve kısa yazan bir kızla böyle iletişimi sürdürebilir misiniz? Derin konuşmak istiyorum.. ama olmuyor.

Yabancı Kız Hakkında Yardım?