Yaşım normalde 23 ama siteye reşit değilken üye olduğum için doğum tarihimi normalden baya büyük girmiştim :d. Sizce 23 yaş evlilik için geç mi? Çevremdekiler hep öyle söylüyor. Ortada bir kaç aday var ama ben daha değerlendirmedim bile bana göre kadının da erkeğin de 25-26ya kadar yolu var.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oldukça gençsiniz. Neden böyle bir düşünceye kapıldınız?
arkadaşlarımın çoğu bu yaşta evlendi + annem genç evlendi ve bana geç kaldın diyor, bir de ailemin maddi durumu iyi o yüzden çalışmama gerek yok iş derdim de olmadığı için boş boş durma evlen diyorlar
Tüm söylediklerinize ve doğu tarafına rağmen ülkede erkeklerin ortalama evlenme yaşı 28 kadınların 25 civarı diye biliyorum. Ortalamanın altındasınız. Ayrıca boş durma evlen nasıl bir zihniyet. İş için deseler tamam diyeceğim de bu ilginç olmuş biraz
torun sevmek istiyorlar anladığım kadarıyla benden büyük çocuk da yok görev bana kaldı akkdsm
Anladığım kadarıyla siz de evliliğe pek karşı değilsiniz. İnce eleyip sık dokumanızı öneriyorum eşinizi seçerken. Maddi durumum da iyi diyorsunuz. Aksi halde yaşanan olayların faturası baya fazla olur muhtemelen
içimden gelirse evlenmek isterim emri vaki olunca hevesim kaçtı bakalım bir süre bekleyeceğim teşekkürler tavsiyelerin için
Söylemek istediğim şeyde oydu. İçinizden gelmeden sadece aileniz istiyor diye evlenmek… pek akıl karı olduğunu düşünmüyorum
Sen ne zaman istersen o dur senin için evlilik yaşı
Hemde cok gec kaldin bu yastan sonra cocukda doguramazsin yazik sana 😭😭
Dalga geçme gerçekten tüm arkadaşlarım 22-23 gibi evlendi annem de 18inde evlenmiş bana geç kaldın diyor hep :d
boş ver onlar derler bende calissam banada evlen derlerdi allahtan calismiyom kimse bir sey demiyor :d
Bence geç değil ama kadınlar icin bilemem
Kadını erkeği yok bence
Kadınlar 30 yasında olunca 20 lik erkekle evlenemezler ama. erkekler 35 yasinda bile 20 25 yasindakilerle evlenebilir nasıl. kadini erkeği yok?
20lik erkekler 35liklerle genelde adam zenginse falan evleniyor, zengin olmayan adam için de 30-35 geç yani.
Cok zsngine gerek yok memur olsun alamayacağı kadın kız yok
Hangi dünyada yaşıyorsun sen, ben en son geleni reddettim ve memurdu :d ülkede memurdan çok ne var
20lik kadınlar* demek istedim
Hala 23 yasindasin 25 olunca havada kaparsın memuru
abi ülkede bir sürü memur var zaten mesleği küçümsemiyorum ama biriyle de sırf memur diye evlenilmez, doktor falansa iş başka
Doktor sana niye baksın doktorla evlenmek varken?
doktor maaşı kadar para getiren kira gelirim var ondandır :d
Neyse kendimi övmek için açmadım soruyu 25 yaşındaki bir kızın 35lik adamla evlenmesi için ya kız çok çirkin adam çok yakışıklı olacak, ya adam zengin kız fakir olacak. diğer türlü zor, senin dediğin istisna olur anca çevrendeki 10 çiftten 1-2si böyledir olsa olsa
Ben sahsen dengime bakarım. Paran çok diye doktorsam yüzüne bakmam 🙂
Ve babanın parasıdır onunla övunuyorsun evlenince 0 kalıyor eline
evlendikten sonra evleri üstüme yapacaklarını tahmin edemedin galiba, ne desem boş
25 yasinda ki kız icin 35 36 37 cok normal yaslar sen nerde yasiyosun?
çevrendeki yeni kuşak çiftlerden kaçında 19 yaş fark var söyle bakalım 30 çift tanıyorsan ancak 5i falan böyledir
Knk evleri asla ustune yapmazlar bunu sen de biliyosun. El oğluna mal bırakırlar mı? Git kocan baksın derler )) o yuzden zengin biriyle evkendirmeye calisirlar
19 yaş değil 10 yaş yazacaktım klavye hatası
Kızlara yaş fark etmez görucu usuluyse. Ben bunu bilirim ))
Senin kriterlerin neler? Kac yas olur en fazla?
Abi sen iyi misin kendi ailemi benden iyi biliyor gibi konuşuyorsun? Eski erkek arkadaşımın çok parası yoktu ona rağmen evlen biz torun sevmek istiyoruz evleri de sana veririz toruna da biz bakarız dediler
Sen şu dediğime cevap ver asıl, çevrendeki yeni kuşak çiftlerin kaçında 10 yaş fark var?
Önce sen şu dediğime bir cevap ver kaç çift tanıyorsun 10 yaş fark olan?
Çevrenden örnek istemedim net bir oran vermeni istedim ama evirip çevirdiğine göre sen de farkındasın ki etraftaki yeni kuşak çiftlerin çoğunda 10 yaş fark yok :d
daha çooook beklersin 🥱
Peki inatçi kız ))
Evliliğin yaşı olmaz kişi ne zaman isterse onun için evlilik yaşı o dur 25 yaşında birine 37 çok en fazla 33 yani olabilir 37 ne 40 yaşına üç yıl kalmış yazık değil mi kıza ailesi bile karşı çıkar artık evlilik yaşı şu bu şeyleri artık geçsek güzel olacak
@tugce082000 katılmıuorum. 35 yaşa 20 25 yasinda ki kızlar rahat kabul ediyor bu devirde
Cebi dolu ise ha birde istista seviyosa bakar ben hiç çevremde ay seviyorum diyip o yaşa bakanı görmedim bakan biri oldu o da paralı biriydi evi falan vardı tatile götürür eder ama yinede anlaşamıyorlar
Ya sana diyorum ki çevrendeki 10 çiftten kaçının 10 yaş farkı var? Şuna bir cevap ver önce. Aksine Twitter'a bak çoğu 20lerinin başındaki kız o yaşta pörsümüş adamı napiyim diyor, ben demiyorum onlar diyor aç bak
10 çiftten 9unun yaşı birbirine yakınsa kalan bir kişi senin dediğin gibi olur ancak onu da genele vuramazsın
Twittir meftunelerine ne bakıyosun? Hepsi paragöz ve statuye bakıyor
Çevrende kaç çift var 10 yaş fark olan adam akıllı bir cevap ver şuna
Çok fazla var ama vermiyorum ((( niye bu kadar merak ediyosun
İnatla savununca adam akıllı bir cevap verebilecek misin merak ettim :d dediğim gibi 10 çift varsa 1-2si böyledir o yüzden genele vurmak saçma.
Knk araya 1 gün girince knulari unutuyorum jsjs
Yorumdan konu butunlüğü sağlanamiyror
Senin gibi 7/24 sitede takılmıyorum bazen cevap vermem uzun sürüyor ne kadar ısrar etsen de mesaj atmayacağım ayrıca
Konu bütünlüğüne gerek yok, dediğim gibi 10 çiftten 1-2si senin anlattığın gibidir genele vurmak saçma bitti gitti
Yok atmazsan atma umudu kestim zaten hshs
Ben tatil yapiyorum 2 hafta burdayim o yuzden guneslenirkem de giriyorum
10 ciftten 5 6 si boyledir ne 1 2 si
puahdjakxkskdsk he aynen yeni kuşak 10 çiftten yarısının arasında 10 yaş fark var aynen, siteden ayrıl da biraz sokağa çık kaç çit arasında 10 yaş fark var incele
Yeni nesil diye bie sey yooook. Paraya bakıyorlar parayaa. Paran varsa statun varsa en guzel en genc kizi alırsin bu kadsr basit denklem neden anlamak istemiyorsun bunu?
Eski kuşaklarda yaş farkı daha çok olduğu için yeni nesil diye belirtiyorum bu bir,
İkincisi sen de tam olarak benim dediğimi diyorsun paran varsa değil 35, 55 yaşında da olsan genç kızla evlenirsin ama senin sandığın gibi 35 yaşındaki memur 20 yaşındaki kızla evlenmiyor, gerçekten zengin olan evleniyor
Hem para statü diyorsun hem de memurları havada kaparlar diyorsun önce kendi yaptığın çelişkiyi bir anla :d
10 da 7 8 i paraya ve statuye bakiyor sen kendini aşk meşk hayalleriyle kandır hayati toz pembe san
abi sen neyi anlamıyorsun inatla? ben sana başta dedim zaten bu işler paraya bakıyor diye sen benim dediklerimi tekrar ediyorsun sadece şu an :d memur olsa bulabilir dedin o doğru değil o yaştaki bir kız 35lik adamla evlenecekse zengin olsun ister memur değil
30 bile erken bana göre
yok be o kadar da değil
istersen geç olmadan evleniriz hahaha
yok ya eşiyle kızlarsoruyordan tanışmış dedirtmem ben kimseye ajdkwkdm
Instagram çökmüştü deriz ekle hhahaha