Hayır. Çünkü evlilik anlamını yitiriyor öyle bir durumda. Aynı evi paylaşacaksak neden evleniyoruz mesela? Evli çiftlerden bir farkın kalmıyor neticede. Her şey vaktinde yaşanmalı. Ne erken, ne de geç.
Evlenmeden aynı evde yaşamak birbirini daha iyi tanımak amacıyla olur. Tam birbirine ısınmadan tanımadan evlenenlerin hali ortada. Tabi Türkiye’de bu iş zor.
İyi hayatımıza giren herkesle aynı eve çıkalım, uymadı,6-7 kişi dolaştıktan sonra iyi birini bulursak yine öyle eve çıktığımız biriyle evlenip çoluk çocuğa karışalım. Benim mide kaldırmadı.
Soruda herkesle dememişim farkındaysan. Evlenmeden önce demişim. Demek ki evlenilecek adam bu diyeceğin kişiyle çıkacaksın eve. Kim flörtüyle aynı eve çıkıyor zaten..
Tamam ben de diyorum ki olur ya uymaz. Sonuçta aynı eve çıkmadan anlayamazmışsın ya. Bir şekilde hayatına giren herkesle ayrıldın diyelim bulana kadar yol geçen hanı mı olacak o ev.
şans bu işler. olmadığı zaman ne yapalım hayata mı küselim? kimse yol geçen hanı olmaz namus bacak arası değil. herkes ilişki yaşıyor olmuyorsa hayatına devam ediyor. ne olmasını istersin ilk kişiyle hemen evlen sonra aa hissiyat yeterli değilmiş tam tanıyamamışım ayrıl..
Çizgiler sınırlar olursa hayata küsmeye gerek kalmaz. İlk kişiyle hemen evlen demek değil bu. Ben uzun ilişkileri olup senelerce her haltı yemiş bir adamın benim çocuğumun babası olmasını istemem. Mide meselesi. Ben takılmam diyorsanız siz öyle yaparsınız.