Sevdiğiniz kadın kilolu olsa bunu takar mısınız.. Siz vücut güzelliğine önem veriyorsunuz ama sevdiğiniz kız kilolu bunu takar mıydınız
Cevabın nedir?
Biriyle konuşuyordum ama sevgili değildik. Çocuğun kilomla ilgili bir problemi yoktu ama benim oluyordu yanına yakışmak istiyordum. Diyete başladım 87 kiloydum boyum 1.68 di. Çocuk tatildeydi 4 ay sonra geldiğinde ben 17 kilo vermiştim sıkı bir diyet ve sporla. Şu an hala diyet yapıyorum hedefim 60 ha çocukla birşey oldu mu olmadı. Ama ben özgüvenimi geri kazandım bence her kilolu insan zayıflamaya özen göstermeli. Zayıfladıktan sonra fiziksel değil kişisel olarakta güzel değişimler oluyor. :)
102 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın, çok teşekkür ederim yorumun için :)
En İyi Cevaplar
Kilolu kızı sevmezler genelde. Emin ol kilolu biriyle çıkıyorlarsa kilodan kastım burada 100 ilişkide daha çok zevk verdiği içindir. zayıf erkekten nefret ederim. Gobeği olacak ( burada kastım 100 kilo değil) iri olcak. Ama kız sevgilim her zaman zayıftı. Bir bayan en fazla 70 olacak. Bazen öyle bir kılo oluyor ki yüz güzelliğini bile kapatıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kilosuyla seksi duruyorsa ne ala (thick girl)
https://i.imgur.com/rg15xm8.jpg
ama aşırı kiloluysa çok zor (obez)
i2.mirror.co.uk/.../...ity-pic-getty-327451805.jpg399 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı ve mantıklı bir yorum olmuş, teşekkürler yorumun için
Soran+1 yılBence %95i böyle düşünüyor, en mantıklı bılduğum yorum.. Onun için eig seçiyorum :)
- +1 yıl
L hayalimdeki balık etli bayan tipini resimde buldum sağolasın :D
- +1 yıl
hayalimdeki kadın değil mi o nereden buldun?
Soran+1 yılbarraquda ;işime gelenimi eig seçmişim? Hayır gerçekten mantıklı bulduğum görüşü eig seçtim.. Zaten sonuçlarda bunu gösteriyor.. Hiçbir zaman erken konuşmamak lazım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen önce kalbine bakıyorum. Gerisi teferruattır.
https://i.hizliresim.com/Yjb742.jpg
https://rsm.haber365.com/H/28_dudak.jpg00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
553Cevap
Güzel soru sormuşsun beğendim umarım sende cevabı beğenirsin.
Eğer erkek seviyorsa hiçbirini takmaz emin ol.
Mesela kendimden örnek verecek olursam takarım açıkcası çünkü dışgörünüş benim için çok önemlidir hani belki iyi kalpli ruhu güzel olabilir ama gel gelelim ki ruhlar alemindede yaşamıyoruz11 Yorumla
Soran+1 yılBir yerde takarsın yani, bnce çoğu erkek takar.. Size hak veriyorum bu konuda
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kiloludan kiloluya fark var..
Kimi kız kiloludur ama dizleri ve bilekleri incedir, poposu küçüktür, vücudu kıvrımlıdır.. "şekilli şişman" dediğimiz tiplerdir.. Öylesi gayet güzel görünür..
Bazıları ise rastgele doldurulmuş çuval gibidir, poposu büyük ve şekilsizdir, bacakları salam gibi dümdüzdür, yani kıvrımlı değildir.12 Yorumla
Soran+1 yılAcı ama gerçek, haklısın kilo her insana yakışmıyor
Hastalik durumlari disinda kilo kimseye yakismiyor. Kimse kimseyi de cekmek zorunda degil. Az nefsimize hakim olacagiz ki bir ton saglik problemi cikiyor. Ilerde evlenince hamile dahi kalamiyor kilolu hanimlar. Birak sevdigin adami kendi vucudumuza bunca eziyeti yasatmaya hakkimiz yok.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet takarim.. kendisini birakip kocakari gibi olmadin.. kendisine ozen gostersin orantili bir vucuda, sahip olsun.. oturup lop lop yemek yemesin.. hem kendisine hem erkegine saygi.. gencecik yasta o kilo ne oyle.. bogazina sahip ciksin.. baliketini anlarim hadi bir nebze de , sonrasi problem.. tabiki yanimda orantili fizigecsahip ve zarif bir kadin gormek isterim.. kiz deigin kivrak hatli ve seksi olur.. harman yivarlagi gibi olmanin alrmi yok..
00 Yorumlayüzü ve kalbi güzelse kilo cok problem olmaz benim icin. bir sekilde kilo verebilir ya da oylede kalabilir. ama cok aşiri bir kilosu olmayacak tabi sporuna özen gösterip yedigine dikkat etmesi lazim sonucta ben fitsem onunda benim gibi olmasi icin elinden geleni yapmasi yeterli. caba gostermesi bile yeterli kilo vermese de olur :D
314 Yorumla- +1 yıl
hakkaten kilolu ya da zayif olmak problem olarak gorulmemeli. sadece nasil ki guzel gorunmek icin makyaj yapiliyor erkekler traş oluyor kilolularda spor yapmali :) benn kilom hep 67-70 arasinda olur. ne yersem yiyim ne kilo alirim ne kilo veririm bir artisini da gormedim eksisini de. yeterki barışik ol vücudunla. aynanin karşisina cirilciplak çıkıp ben buyum ve çok güzelim/yakisikliyim diyorsan (abartmadan) sorun kalmamiş demektir :)
Soran+1 yılDiyemiyorum ve çok takıyorum Acaba nişanlımda takıyormudur, hiç böyle bir imada bulunmadı bana şimdiye kadar.. Ama taksa bile ona hak veriyorum.. Zaten diyetisyene gittim 2 haftada 3 kilo verdim Nisana kadarda vermeliyim verebildiğim kadar artık
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.. Diyetisyene gidiyorum zaten 3 kilo verdim ama piskolojim mahvolmuş durumda Nişanlım her ne kadar beni çok seviyor olsda belki takıyordur, beni kıtrmamak için dile getirmiyordr bu durumu.. Piskolok iyi fikir, gerçekten ihtiyacım var
Soran+1 yıl88 kiloydum şu an 85 kiloyum 2 haftadır diyet yapıyorum, diyetisyene gidiyorum.. Takmakla haklıyım yani.. Nisanda evlenecem çünkü
Soran+1 yılBoyum 1,57..
+1 yılKilolu bir bayanla düzenli ve güzel bir seks hayatı olmaz. Girdiğiniz her ortamda ilk sohbette kilo sohbeti olur. Zamanla eşinizi kilo muhabbetleri her iki tarafıda sıkar. Ayrıca kilo demek ahstalık demektir. Şeker, tansiyon, migren, kalp rahatsılıkları, damar hastalıkları seksin düşmanıdır. Kilolu insanların yüzde 90 ı 40 yaşlarında bu hastalıkları alırlar. Sonrada seks hayatları biter. Hani kırkından sonra azanı teneşir paklar derler ya en büyük nedeni budur. bir taraf hasta oldumu diğer taraf azgınlaşır. buda evliliği bozmaya başlar. Her iki taraf sağlıklı olmalı, spor yapmalı, az yemeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Neden olmasın. Kalp kabul edince göz ses etmezmiş... herşey insanoğluna. Ne varki bunda sonuçta oda bir insan ve hisleri var. Sevmek sevilmek hakkıdır. Hiç kimse kilolu olmak istemez olduysada yapacak birşey yok demektir. Önemli olan dış güzellik değil iç güzelliktir bana göre. Zayıfları seviyoruzda ne oluyor :))
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim hatta evlenmeyi düşündüğüm kız benden bir 10 kilo kadar fazla annem dahi herkes sevgilim kilosu var kilosu dediler ancak kimse onun o kalbindeki saflığı temizliği bilmediği icin laf ediyorlar ilk baslarda bende takiyordum kafama ama bir baktım ki harbinden bu devirdeki en temiz kız O'ymus o yüzden umrumda değil bacım yani önemli olan dışı değil içi ve kalbi :)
40 YorumlaVücud güzelliğine önem veriyosam nasıl kilolu birini sevdim? Asıl soru sevdigin kız kilo aldı olmalıydı. Eğer seviyosam onu kucağımda taşıyabilene kadar sevmeye devam ederim. Taşıyamayacak kadar kilo aldıysa üzgünüm ask da bir yere kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
kilonun ne önemi var ki. kiloluysa spor yapar diyet yapar zayıflar bu çok sıkıntı edilecek bir durum değil. zayıf olsa nolcak kilo almayacağı belli mi? kilo aldı diye boşıcaz mı sanki. benim tanıdığımda var evlendiğinde şişmandı. zayıfladı gayetde çok güzel oldu sporun takviyesiyle.
10 YorumlaHanımefendi kendinizle barışık olun takıntılı olmak yerine uzman yardımı (tiroid testi yaptırıp) alarak ve spor yaparak düzgün degeli beslenmeyle çözüme kavuşabilirsiniz. takıntılı kendiyle barışık olmayan varsa sorunlarla mücadele etmeyen özgüveni olmayan ruh hali bozuk bayanla neden birlikte omak istesinki ama şuda var sakın beğenilecek fazla özellikleriniz yoksa kesinlikle sizden daha güzel görünümlü uzun boylu biri sizi seviyor numarası yaparak sizden faydalanmaya çalışabilir dikkatli olun. Paranoya olmayın ama kendinizi ve onu tartın.
10 Yorumla
+1 yılSu an ki sevgilim normal kiloda. Önceki iki sevgilim de aşırı olmasa da kiloluydu. Karakteri düzgün, kişiliği oturmuş olduktan sonra kilonun önemi yok.
110 Yorumlaher ne kadar takmam deselerde kimse yanında yağlı ve selülitli birini istemez
71 Yorumla
Soran+1 yılAcı ama gerçek ama bn erkeklere hak veriyorum bu konuda..
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Erkek arkadaşımla aynı evi paylaşırken bende tiroit çıktı 30 kilo falan aldım ama deli gibi yemek yiyoduk onda hiçbir sağlık problemi olmadığı taktirde 45 kilo aldı :) biz birbirimizi böylede seviyoruz arada diyet yaptık 2 gün falan ama bize göre değilmiş
40 YorumlaBen vücut güzelliğine çok önem vermem, ben kiloluyum, kilolu bir sevgilim olmasında da hiçbir sakınca yok... o da kabul ederse beraber azmederveririz fazlaları.. önemli olan insanın gönlünün güzel olması anlaşabilmek gerisi hava cıva...
13 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi çok seviyoruz ama benim kilo problemim var, hiç yüzüme vurmadı bunu.. Her fırsatta beni çok sevdiğini söylüyor nişanlım.. Ama takmamsı mümkün değil.. Yani taksada haklı, zaten bende nisana kadar sabretmek zorundayım, diyete devam
- +1 yıl
kuruntu yapıyorsun, bence kesinlikle takmıyordur, insan seviyorsa gerçekten sevdiği kişinin kusurlarını göremez... şöylede birşey var kilo problemi bir kusur değil bence... bende şimdi diete ve spora başladım, seninde yaptığına çok sevindim Allah iradeni bozmasın daim etsin inşallah, şimdiden hayırlı olsun birlikteliğiniz...
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim
Bir erkeği seviyorsam ister gobekli biyikli olsun ister kel olsun ben onu herhaliyle severim kabul ederim , hiç bişeyi engell tanımam.
92 Yorumla- +1 yıl
adamsın
+1 yılaz yesin.. kendine dikkat etsin... erkekler para kazanmak için yırtınırken kadında bir zahmet boğazına hakim olsun.. kimse yağ tulumuyla yatmak istemez. . acı ama gerçek bu..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, evet
+1 yılBen onun kgsuna ya da fizigine kapılmadım. Umrumda bile olmazdı kg alsa bir sekilde verir cünkü o kg ne sevgimi azaltır nede ayrılmak icin sebebim olur. Takarım diyenlerde gercekten askı tatmamıstır. Mantıklı dusunursek zayıf bir kızla evlendın hamile kaldı ve kg aldı bayagı bir ee nolcak simdi cocugunun anasını evlendigin kadından soguyacakmısın yani? nasıl bir zihniyettir bu yav
10 YorumlaSoru çok garip şöyle sorman gerekirdi şişman bir bayanla sevgili olurmuydunuz veya buna benzer şeyler ama "sevdiğiniz kadin kilolu olsa" dersen zaten sevmiş sevmiski yaninda o yüzden sorun olmaz diye dusunuyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın..
Haır takmam aşırıya kaçmadıkça 165 boy olup 85 kilo oldumu tabiki olmaz ama kız dediğin etli butlu olur tuttumu gelicek ben hep dolgun kızlarldan hoşlanmısımdır ve bunu hiç sorun etmiyorum tam tersine etleri okadar güzelki biraz daha kilo alsın diye yediriyorum :D
10 Yorumla
+1 yılSevgi dış görünüşten ziyade ruhen güzellikte önemlidir benim gercekten sevdiğim birisi olsun umrumda olmaz kılosu acık ve net soyluyorum huyları önemli olur benım ıcın benı sevmesı bana deger vermesıne bakarım ama ne yazıkkı tekiz gülmüyor hayat bize
20 YorumlaKilolu ya da değil... Seviyorsan eğer gerçekten.. Bütün samimiyetinle seviyorsan...
Kilonun önemi birşey ifade etmez. Onları ''kilolu'' diye ayrı bir kategoriye koyamazsın...
Kimi kilolu dedikleri kızlar, Vücut ölçüleri fit, bir baktın mı bir daha baktıran kızlardan insanlık olarak iyiyse tabi ki bu nokta da kilonun önemi kalmaz.30 YorumlaAşk kilo ile ölçülemez.
Bazen insan kullandığı ilaçlar yüzünden bile kilo alabiliyor ama asıl aşk zorluklarla mücadele ederken belli oluyor.
Gercekten seven değil kilolu olması yatalak olmasına bile aldırmaz. Aşk güzeldir :)20 YorumlaSevdiğim adam bez kadar ya da aşırı kilolu olmadıpı sürece takmam.
Erkek olsaydım çok yazıf kızlarla işim olmazdı ama çok şişmanlara da bakmazdım.11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı ama ben şişman erkek seviyorum.. Ama bn erkek olsaydım balık etli kadın isterdim
+1 yılKilo vermeye gayret ediyorsa yaparım diyorsa her türlü varım. Yok eğer ben böyle memnunum yapmam yerim derse maalesef.
141 YorumlaKilolu ve bakımlı bir kadınla sevişmenin lezzeti hiçirşeye değişilmez. Unutma ki tarihte lezzet sahibi insanlar, kilolu kadınları tercih ederdi. Marc Anthony yi diyar diyar gezdiren Kleopatra'nın 90 kilo dolaylarında olduğunu unutma. Bunu bil ve inanarak dene,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevdiğim kız da kilolu yemişim kilosunu benim için kişiliği yeter
100 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. kilolu derken? boy kaç kilo kaç?
yatakta en fazla 10 kaplan gücünde oluruz, bir işmakinesi değiliz. seks de futbol gibidir pozisyon zenginliği her zaman önemlidir. aksini iddia edenler bir zahmet halı sahada maç yapmasın sadece penaltı atışlarıyla idare etsin.00 Yorumlagerçek sevgiye ulaşıldıysa kilonun pek önemi yoktur. Lakin görünüşün anlamında olmasa da sağlık olarak çok önemli olduğundan onu rencide etmeyecek şekilde destek olarak kilolarından biraz kurtulmasına yardım ederim. Ama dediğim gibi bu dış görünüşünü beğenip beğenmemek değil de onun sağlığı için.
10 YorumlaŞöyle söyleyeyim, sevdiğim kıza sadece ben bakabileyim diye resmen kilo aldırmıştım kıskançlıktan. E güzeldi. Ve ruhu önemliydi. Ben biliyordum o 400 kilo olsada ruhu aynı ruhtu. Ve ben o ruhu seviyordum. Ondan hiç takmam. (Aldatmasaydı iyiydi tabi)
10 Yorumlaben taktım başıma geldi ve ayrıldık çünkü yapmacıktı daha hiçbirşey yaşamadan bana aşkım diyordu kısaca psikopat gibiydi sen başka kız bulursun diyordu bana işte kafayı yemişti yani ne desem yakışıklı erkek yoktur bakımlı erkek vardır bana göre ama kızların çoğu belki de benim gibi böyle düşünüyor ama kilolu kızlar nefes alsın yeter diyorlar..
00 YorumlaSeviyor isen zaten o klo dan hoşlandığını gösterir sorun bence yanlış.
Kilolu kadınlar size seksi gelirmi? diye sorsaydın bence daha doğru olurdu.
Ben de o zaman balıketi dolgunluğunda ki kadınlardan hoşlandığımı yazardım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Bir kişiyi öyle kabul etmek başka normal birde normalken sonradan boğaz düşkünlüğünden kilo alan başka. Açıkçası son zamanlarda çevreme bakıyorum yeni evli çiflerde ya da uzun ilişkisi olanlarda kadınlarda bir kilo almalar saçları kısa kestirilmiş bu ne yani anlam veremiyorum biraz insan kendine önem vermeli ondan sonra neden o kadına baktın neden aldattın bu tabi erkekler içinde geçerli ayrıca fazla kilo=çirkinliği geçtim fazla kilo=hastalıklar
20 YorumlaKilo bir tercih meselesi olmalı mı ne kadar yanlış. bir kadın hastaysa kilo alabilir hamilelikte kilo alabilir ama bundan rahatsız olmuyosa hiç bir erkek bunu kabul etmek zorunda değil. Özellikle bir oturuşta bir sığırı yiyen bayanlar seviyorsa kabul etmeleri lazım triplerine girmesin. Kilo ne sağlık açısından nede estetik açısından sakıncalı. Bu sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerli.
10 YorumlaBende kiloluyum takmiyorum çünkü diyet yapıyorum hatta bugün Spor salonuna yazıldım ama seven dert etmiyo emin ol
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftadır nişanlıyım.. Nişanlım peşimden çok koştu ve ikna etti beni. Çok seviyorum onu.. Oda bana her fırsatta beni ne kadar çok sevdiğini söyler, ne kadar çok özlediğini.. Bugüne kadar hiç kilolu olduğuma dair imada bulunmadı.. Bilmiyorum gerçekten takmıyor mu.. Ben diyetisyene gidiyorum ve 3 kilo verdim 2 haftada bn çok takıyorum ve nisanda düğünüm olacak
Kim ne derse desin insan sevdiginin az cok goze hitap etmesini ister. Birlikte dolastiginiz arkadas ortaminiza girip ciktiginiz kisinin gorunusunu takarsiniz illaki. Asiri sismanlik zaten baska obez oluyor o, ama hafif kiloluysada kendine bakmali salmamali.
10 Yorumlaben onunn vucudunu değil kalbini severdim bazıları sadece tenin önemli olduğunu sanıyo
100 Yorumlaherkesin aklindaki profl farklidir o profli yakalandign zaman tombulmus zayifmis degismez proflindeki tombullul obezlik olursa tabiki isler farkli olur. en guzel ornkler sosyal programlarda konsup resmnine bakip konusup bulusunca poz ortaya cikinca cin carpmasina donmesi gibi olmasnda 😄
00 Yorumla
+1 yılBikere sisman biriyle cikmistim , keske zayiflasan gayret gostersen derdim icimden, gercekten sarilirken sorun elinden tutarken vasaiee pskojikmen ama kafana takma bunu asmanin tek yolu ne biliyormusun alacaksin sevgilini yanina hergun yarim saat kosun kendinize iyi bir parkur secin hem guzel anilar biriktirirsiniz iliskiniz kuvvetlenir nebilim bazen yorulur cimlerin ustune atarsiniz kendinizi iyi olur hersey spor ask a bile iyi gelir :)
00 YorumlaVücut güzelliğine önem veripte kilolu kızı sevmek bir çelişkidir. Sevdikten sonra kilo almışsa tabi neyden aldığıda önemli. Gözün görmez fazla. Rahatsızdır kullandığı ilaç kilo yapıyodur onu anlarımda yiyip içip yatıp sonra aşkım ben kilo aldım galiba diye çıkmasın karşıma :))
00 YorumlaHatun dediğin biraz etli butlu olacak :)
Elleştinmi elini avcunu dolduracak, ama bazı hanım ablalar var 5 kişilik :D Onlar sakat, kucağına alsan sevişirken nefessizlikten ölürsün :D
En önemlisi sağlık açısından sıkıntılı fazla kilo, spor salonuna kayıt eder beraber koştururduk salonda.00 Yorumla"Sevdiğiniz kadın" diyorsun... Uyanık ol.. :)
Erkek , bir kadını severse ruhlar alemine göçtüğü için, önemsemez...30 YorumlaGerçekten seversem belki takmam, ama bilemedim yinede balık et iyidir bende balık etli hafif iriyim. işte obez kıvamında olmamalı, sarıldığımda sarıp sarmalayabilmeliyim, benden ince olmasını tercih ederim yanımdaki kadının :)
10 Yorumla
+1 yılkarakterinin kilosu degişmedigi sürece vucud kilosu ile ayrım yapmıyorum.
33 Yorumla
Soran+1 yılGayet güzel bir yorum.. Hatta ben bazen bu konu hakkında espri yaparım, zayıflamışsın ama karakter olarak derim :D
- +1 yıl
karakterin kilosu derken karakteri saglam olsun manasında söyledım kilosu degısmedıgı surece dıyerekde karakterının degısmedıgı surece sorun degıl manasında söyledım boyle bır acıklama yaptıgım ıcın şaşırıyorum. gönül gözünü aç bazen okurken empatı kur
+1 yılKafaya takmam neden takayım sadece obezite ise sağlığı için kilo vermesi yönünde telkinde bulunurum.
60 YorumlaBen onu iç güzelliğiyle sevmismimmdir veya hoslanmisim dir eğer bir süre sonra bu kilolar batarsa bana kilo vermesi için yardımcı olurum eğer bencillik edip buna karşi çıkar kismaz sa boğazın 'dan ne yaparım kestiremdim :) ama gençken kilolardan kurtulun tavsiye ilerde sağlık acisi doğum bir bayan için çok yıkıcı olabilir :)
00 YorumlaYiyip içip ikidebir diyet yapicam sunu yiyim yarın baslicam diyip gayret göstermiosa azimsiz bir insandır. Öyle birinide sevicegimi zannetmiyorum. Ama ben sahsen 2 senede 30 kilo verdım, zayıflamam lazım dedım zayıfladım istedim azim gösterdım basardım. Eger sevdıgım kız derse bende zayıflamak ıstıyorum yardımcı ol canımı zesın elımden ne gelıyorsa yaparım. Ama yarın baslıcam askım haftaya baslıcam askım derse o ılıskı bıter.
00 YorumlaKilosuna bağlı ideal kilosndan 4-5 kilo fazla ise sorun olmaz ama ideal kilosu 60 ken o kız 75 ise sorun yaparm ilk başta spor ve diyet yapmasini isterm üşenirim derse birlkte spor yapalm hem eğlenceli olur hemde kilo verrsn derim kabul ederse sıkıntı olmaz ama etmezse büyük sıkıntı
00 Yorumlabazı kilolu kızlar çok çekici ve güzel oluyorlar ben olsam pek takmazdım kilo geçici bişey şonuçta önemli olan kalbi...
20 YorumlaBende kiloluysam sorun yok.. ama ben kilolu sevmem, tutarım kolundan sokarım spor salonuna. Zaten bir kaç ay sonra ay karsısında kendısınde ki değişimleri görünce, kendi bile ınanamaz. kıps
10 YorumlaAslında kilosu cinsellikte lazım olan bişey bu yüzden sanırım çok takmam. Ancak onun psikolojisini olumsuz etkiliyorsa destek olurum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu kadınlar erkeklerin cevapları için ego kasmasın boşuna her erkek aynı değildir herkes kilolu istemez. Zayıf isteyen erkek kilolu birini görmez bile ama adam seni sevdikten sonra kilo alırsan görmezden gelebilir peki ya ne olur gözü dışarıya kayar. Maalesef gerçekler bu.
00 YorumlaHic onemli degil onemli olan gonul guzelligi
ve ben bilirim onu zayiflatmayi12 Yorumla
Soran+1 yılZaten o kız seni gerçekten severse emin ol zayıflar
+1 yılBen kilolu bir kızla cıkmak istemem. Coktıktan sonra kilo alırsa bişey demem takmam da.
Ama spora giderim onla zayıflatır destek olırum sonucta kimse kilolu olmak istemez.
Bu arada ya cok dertlisindir artık dünyada bir umudun kalmamıştır kilo alırsın ya da hic bişeyi takmıyorsundur umursuzsundur kilo alırsın bu benim tezim.00 YorumlaSevgı bu , sevıyorsan ister zayıf ister şişman gözun görmez
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet!!! özellikle de normale dönmek için bir gayreti yoksa ve " Ben kilolarımla mutluyum " modundaysa...
10 YorumlaKadın dediğin kendine dikkat edecek arkadaş. Hasta olana asla asla lafım yok. Ama onun haricinde keyfine yiyip kilo almak bana göre değil. Sevgilimden önce ben rahatsız olurum. Bu yüzden hep dikkat etmişimdir.
10 YorumlaBen şu an bir kızı seviyorum o eğer 100 kiloda olsa :) 150 de olsa bunun bir anlamı yok onu her haliyle seversin zaten sevmek başka bir şey...
10 Yorumla
+1 yılBelki tepki göreceğim ama kilolu bayanlardan fazla hoşlanmam arkadaş olarak sıkıntı yokta aşk yaşıyacaksak maalesef ://
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Sewdigim bir kiz arkadasim kilolu evet ama isin asli aciyip uzuluyorum ona
Ancak hormanal bir sorunu olmayip da kilolu (obez) olan kizlara aciyorum ve isin asli ark bile olmam13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarını kiloya göre mi seçiyorsun?
Soran+1 yılEvleneceğin insanı buna göre belirlesen anlarım ama arkadaşlık ilişkisi daha farklı bnce
- Devamını Gör (546)
Devamını Gör(591)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem