Aşk İlişkileri Herkes melakeyse şeytan olmak koymaz mı? 🤔🤔? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Senin gibi melek varsa ben şeytan olmaya okeyim dediğiniz biri var mı? Güncellemeler1 yıl 😂😂 Herkes melakeyse şeytan olmak koymaz mı? 🤔🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bunlarla cennete gideceğime cehenneme de okeyim diyorum 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl O da var 😂😂 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kim ne b. k yerse yesin umrumda değil 🤭🤭🤭🤭ayrıca sen meleksin bunu göremeyen iblistir🤭🤭🤭 1 7 Yorumla Peripellonis 1 yıl Kendileriyle aynı grupta olamayacağımız için sanırım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ şeytan olduğunu kabullenmek kimsenin işine gelmeyince şeytan sen oluyorsun 😂😂 o senin güzel bakışındandır 🌸🌸 Yorumla Rozes52 1 yıl Naber nasılsın 🤭🤭🤭 bugün daha iyimisin 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Çok iyiyim kötü olmama sebep yok ki 😂😂 senden naber umursuz 😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Nolsun yaa misafir var yine bıktım 😂😂😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yüzünde en sahici gülümsemenle gitmelerini beklemek tek çare bazen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Rozes52 1 yıl Kafa sallıyorum bişeyler anlatıyorlar Yorumla Peripellonis 1 yıl Hatayı orada mı yapıyorsun acaba sallama bi değişiklik olacak mı 🤔 ama dur yaa gudubet olursun vazgeçtim Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. şeytanda bi melek ama melek olarak hangisini vurguladığı önemli 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Vardı, melekliğimden ödün veremeyeceğimi farkettim artık yok 🤷♀️ 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Herkesin melek olduğuna inanmıyorum zaten 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yok kimse için bişeyler olacak değilim 1 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şeytanda bir melek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunlarla cennete gideceğime cehenneme de okeyim diyorum
O da var 😂😂
Kim ne b. k yerse yesin umrumda değil 🤭🤭🤭🤭ayrıca sen meleksin bunu göremeyen iblistir🤭🤭🤭
Kendileriyle aynı grupta olamayacağımız için sanırım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ şeytan olduğunu kabullenmek kimsenin işine gelmeyince şeytan sen oluyorsun 😂😂 o senin güzel bakışındandır 🌸🌸
Naber nasılsın 🤭🤭🤭 bugün daha iyimisin 😂
Çok iyiyim kötü olmama sebep yok ki 😂😂 senden naber umursuz 😂
Nolsun yaa misafir var yine bıktım 😂😂😂
Yüzünde en sahici gülümsemenle gitmelerini beklemek tek çare bazen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kafa sallıyorum bişeyler anlatıyorlar
Hatayı orada mı yapıyorsun acaba sallama bi değişiklik olacak mı 🤔 ama dur yaa gudubet olursun vazgeçtim
şeytanda bi melek ama melek olarak hangisini vurguladığı önemli
Vardı, melekliğimden ödün veremeyeceğimi farkettim artık yok 🤷♀️
Herkesin melek olduğuna inanmıyorum zaten
Yok kimse için bişeyler olacak değilim
Şeytanda bir melek
kime
Yok.