Düşünsenize araplar bu hacdan dinden milyardlar kazandı. Atılan taşları yeniden saftiriklere satıyorlar ve baya iyi kazanıyorlar
Neden insanlar hala bu saçmalığa inanırki?
Düşünsenize araplar bu hacdan dinden milyardlar kazandı. Atılan taşları yeniden saftiriklere satıyorlar ve baya iyi kazanıyorlar
Neden insanlar hala bu saçmalığa inanırki?
O kısım şundan gelir. Hz ibrahim, Hz İsmail'i kurban etmeye götürür iken şeytan İsmail e gelerek vesvese vermeye başlar. Baban seni kurban edecek kaç kurtul vs vs diye Hz İsmail de dayanamaz yerden bir taş alıp şeytana atar sonrasında gözü kör olur ve kör şeytan imgelemesi oradan gelir. Aslında maksat burada o taşlar ile kötülüklerden kaçma arınma niyeti elde edilmiş olur
Ölü birinin mezarına ağaç dikip o ağaca bez bağlayan zihniyet onu da yapar para tuzağı bunlar o taşları parayla satıyorlar hemde çok para canım da ibadet ettiklerini sanıyor
Cevap
11Cevap
bence onların kararı. ama ben yapmazdım
Sorun çok güzel bu konuyu hep tartışırım saçma sapan yapılan bir şey din üstünden para kazanmak amaç 4 dolara alıp atıyorsun sonra aşağıdan toplayıp yine satıyorlar bunun adı dolandırıcılık neye attıklarını bile bilmeyen cahil insanlar
neden hala Islam dusmanlari var ki. Birileri sizin yasamaniza neden izin veriyor. Allah kendisine inanmayan insani yaratti. Sizinde bu Israllilerle beraber ayni cehennemde yanmaniz gerekmiyor mu
İnan o kadar çok saçma şey var ki buna takılmıyorum bile
İtalya da da aşk çeşmesi var herkes para atıyor milyonlarca Euro kazanıyor İtalya sen önce onu açıkla dünyanın her yerinde böyle yerler var
Ama araplarki tam bir çete işi
Ya ya o yūzden arapların gerçek yüzünū gørdüm
Bazı ülkelerde halen daha cennetten arsa satışı var , Arapları hiç sevmem ama bunlar varken taş’a takılmak mantıksız geliyor
Bilgi sahibi olmadığın şeyler için konuşma, sen kendi işine bak
Para harcayarak ibadet yapmam.
Hacca da gitmem şeytan da taşlamam
Cahil olduğundan aklını kullanmadığından kullanır
Mikro insan kafası işte
evden kendi taşımızı getiremiyormuyuz
gittin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?