Ben bu motifi çok seviyorum fatımanın eli anlamına geliyor takılarımı bu motifli alıyorum hep Dün bu kolyeyi takıp gittim erkek arkadaşımın yanına çok kötü kavga ettik aslında kolye fatımanın eli motifi ama içinde göze benzer bişey var bu kolye uğursuzluk getirirmi bana?
Arkadaşlar bu kolyeye şeytan gözü uğursuzluk getirir diyorlar doğru mu?
Aslında 2 inanış var. Tabii ki etkilemek istemem ama Bir tanesi seni kötülükten koruyor olması yani aslında sana bazı şeyleri gösteriyor, bu da demek oluyor ki ilişkiniz hayırlı olmayabilir. Diğeri ise aslında kötü enerjileri çekiyor olmasıymış. Bu da nazar boncuğundan kaynaklı. Aslında bu tür batıl inançlara çok tenezzül etmem, ama enerjiye inanırım, taktığın bir takı, taşıdığın bir eşya… aslında her şeyin bir enerjisi vardır, sen ona ne yüklersen sana onu yansıtır, bunu bilinçsizce yaptığımız zamanlar olur işte sonra da bu gibi olaylar yaşanır. Sana tavsiyem bu kolyen takılıyken ilişkilerini gözlemle, sonra başka bir eşya al avucunun içine güzel enerji yükle bir de onunla dene
Selammmsss evet aynı söylediğin gibi olduğuna inanılır. Bunu üreticisi olan bir sürü arkadaşım var onlar da böyle olduğunu söyler ne nazar boncuğu ne de fatimanın eli figurlerini evlerine arabalarına sokmazlar...