Flörtüme artık görüşmek istemediğimi söyledim, kalbini tekrardan nasıl kazanabilirim?

Merhaba uzun süredir kimseyi hayatımda istemiyordum fakat biri geldi benden hoşlandığını görüşmek istediğini tanımak istediğini söyledi kabul etmedim defalarca farklı yollardan konuşmayı denedi en sonunda tamam tanışalım dedim tanıştık biraz görüştük fakat ben bazı şeylerine çok karıştım en sonunda dayanamadım ve artık görüşmek istemediğimi arkadaş kalmamızın daha doğru olacağını söyledim sonrasında birkaç gün sonra pişman oldum ve geri dönmek istedim biz o konuları güzellikle konuştuk artık konuşmamızın anlamı yok arkadaş kalmamız daha iyi olacak dedi. Sonrasında tamam dedim rahatsız etmek istemem seni görüşürüz kendine iyi bak dedim oda aynı şekilde söyleyip bişey olursa ben hep burdayım diyip konuşmamızı bitirdik Hayatında kimse ona çiçek almamış daha öncesinden toksik bir ilişkisi varmıştı sizce ben bu kızın gönlünü tekrardan nasıl kazanabilirim çiçek göndermeyi düşünüyorum ama hangi çiçeği alsam karar veremedim çiçekleri pek sevmem falan demişti birde not olarak ne yazsam ( 4yaş büyüğüm dediğim insandan )

Güncellemeler
1 yıl
Geri dönmedi. Arkadaş kalmamız daha iyi dedi bende ona düşüncelerimi söyledim ben ilişki yaşamadığım bir kişi ile arkadaş olarak görüşmeyeceğimi kararı ona bıraktığımı nasıl mutlu olacaksa o şekilde olması gerektiğini söyledim sonrasında yazmadım birdaha geçen gün beni gördü ve mesaj attı seni gördüm dedi azıcık konuştuk sonraki gün ben yazdım sonrasında yine aynı şeyler arkadaş olarak görüşmek istediğini söyledi bende gerek yok kendine iyi bak diyip numarasını sildim sosyal medya hesaplarımdan
Güncellemeler
1 yıl
Çıkarttım şimdi bu kızın amacı ne? Kızlar bi akıl verin istemiyorum diyor ama yazıyor veya yazdığımda hiç şey yapmıyor
Flörtüme artık görüşmek istemediğimi söyledim, kalbini tekrardan nasıl kazanabilirim?