Selamss,
Bir ömrün yetmeyeceğini düşündüğüm bir AŞK'a tutulmuşken, bu soruyu sormadan yapamadım. Hayattan aşkı çıkarsak, ne kalır geriye?

Selamss,
Bir ömrün yetmeyeceğini düşündüğüm bir AŞK'a tutulmuşken, bu soruyu sormadan yapamadım. Hayattan aşkı çıkarsak, ne kalır geriye?

Hayat yalnızca aşkla sınırlı değildir. Sosyal ilişkiler, gezmek, yeni şeyler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak, yemekler (aşk karın doyurmuyor😂) sen şu an aşık olduğun için pek gözün başka şeyleri görmüyor, bulutlar üzerinde hissediyorsun kendini normal.
Aşk olmasa daha mantıklı işlerle uğraşırız
IQ'muz yükselir miydi 😂
Düşmezdi 😂
Bana fazla geldi demek ki 🤤😂
Ekmek bandır eski haline döner 😆
Ekmeğnen yicem onu ekmeğnen sjdjdkd
Ye de ne ile yersen ye ! 😃
😁😁
Teşekkür ederim o
Ricaaa
Aile 😏
Tabii, Aşk eski bir yalan olmasaydı 😅
😁😁
Teşekkür ederim 🥳
Sıfır... Ama burada aşkı sadece karşı cinse olan aşk olarak kastedmiyorum... İş, meslek, hobi ya da bir tutkuya da aşık olabilir bence insan... O heyecan ve istek olmasa hayatın anlamı kalmazdı... ya da hayat çok sıkıcı olurdu...
Cevap
7Cevap
Çıkardım bakalım ne kalacak yaşamsal faaliyetlerim sürüyor misal yiyorum içiyorum uyuyorum yürüyorum falan iyi gidiyor şimdilik
Hiç bir şey kalmaz tabi ki de
Geriye yine çok şey kalıyor dünya aşk'tan ibaret değil bence
Yemekler, oyunlar, gezilecek yerler, aile kalır
Hayat aşktan ibaret değil. Ama sen aşık olduğun için bu dediklerim vız gelir tız gider sjmfmemfms
Zeytinyağlı yaprak sarması kalır, pizza kalır, lahmacun, börek, pide, döner, hamburger kalır, baklava, triliçe, dondurma, kahve kalır sdfsdf 😃
😅😅
Mutsuzken daha fazla yemek yemek istiyor insan abi 😅😅
İnsan mutluyken de daha çok yemek yemek istiyor 😅👍
Helal olsun 😃
Her şey olduğu gibi hatta çok daha iyi devam eder.
İnsanlar mala bağlamaz bir kere bu bile yeterli sebep
Aşık olan her canlı yaşar bu durumu 😂
Sağlık kalır , evcil hayvanlarım kalır sigaram ve çayım kalır , ailem kalır , balkondaki çiçeklerim kalır , yegenlerim kalır vss aşk dışında da sahip olduğum bir çok güzellikler ve mutluluklar var çok şükür 🙏🌺😊
Yine bir sürü farklı duygular yaşanır
Reklamı daha çok yapılsada hayatı yaşanılır ve güzel kılan aşk değil sevgidir. Sevginin değeri anlaşılır..
hayatımda aşk mı var hayatım bomboş geçiyor
Aslında bende aşk zaten yok o yüzden, hayatta sadece aşk yoktur. Bir çok şey vardır.
Daha mi güzel olur acaba
Yine baya bir şey kalır ya😅 aşk dışında 😂😂
Vasat bir dünya kalır
Sevgi kalır. En baki olan.
Huzur kalır huzurrr
Karşıma çıkanlar midemi bulandırdı aşktan
Yok istemez
Hicbisi
Ailemiz var
Yemek
Para
Yalnızlık