Aşk bitince geriye ne kalır?
Hüzün kalır
Hatıralar kalır
Mutsuzluk kalır
Yaşanmışlıklar kalır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk bitince geriye ne kalır?
Elbette ki sevgi dediğimiz şey çok kıymetlidir. Kalbten kalbe bir yoldur sevgi. O yol yıkıldığı zaman geriye tahribat harabe etrafında hasar kalır. Onun için sevgi çok kıymetlidir. Sevgiye ihanet etmeyin. Ama aşk bambaşkadır o çoğu zaman ihtiras ve arzu duyulan şeye verilen addır. Gerçek aşk tutkudur esarettir kendini zincire vurmadır. Onun için aşk tehlikelidir. Uzak durmak gerekir
Nasıl bittiğine göre değişir ama olayın ardından önce uyuyamamlar iştahsızlık yesen bile tat alamıyorsun doymuyorsun en kötüsü de bir yandan da devam eden hayatını sürdürmeye çalışırken buluşuyorsun kendini ölüm gibi bir şey oluyor ama kimse ölmüyor
Cevap
7Cevap
Hiç bir şey kalmaz
Eğer gerçekten seven biriysen bence geriye aşkın ve sevgin kalır. Ama gerçekten seven biri değil isen geri hiçbir şey kalmaz. Seven insan için her zaman özlem ve aşk kalır diye düşünüyorum ben.
Geçmiş zamanın acısı verilen onca emeğin boşa gitmesi.
Aynen öyle katılıyorum. Bazısı için boşa harcanan zaman gibi gelir bazısı için güzel hatıralar akla gelir. Güzel giden bir ilişkide güzel anılar hatırlanır her zaman ilişki bitse bile..
Nasıl bittiğine bağlı. İhanet ve hainlik varsa hiç bir şey kalmaz.
Aynen öyle katılıyorum. İşin içinde ihanet ve hainlik var ise geriye ne aşk kalır ne de başka bir şey. Aşkın aslında nasıl bittiğine bağlı bu durum diye düşünüyorum ben..
Öyle bir dünya yok. Sevmediğin şeyleri ısrarla yapan, yüzüne vurduğun yalanları devam ettiren, fake hesaplar açan oradan eski konuştuğunu takip eden vb bu kuvardaki olayları yapan haindir. Söyle düşün sen ilişkiye sadiksin ama ilişki içinde ve bitince de hainlik görüyorsun. Bu kişiye niye duygu besleyesin?
Nasıl bittiğine bağlı olarak değişir hissedilen duygu.
Kimi hüzün hisseder, kimi anı biriktirdim diye düşünür, kimi de gece gündüz beddua ader 😀
Hepsi..
Unutulmuyor..
Yaşamadığım şeyi cevaplayamam
Yalan dolan ihanet saygısızlık sevgisizlik
Sevgidir.
Yani eğer güzel bir şekilde bitti ise o ilişki o zaman o ilişkiden geriye kalan sadece sevgidir diye düşünüyorum. Ama kötü bir şekilde bitti ise eğer kötü anılar kalmıştır..
Kullanılmış prezervatif..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?