Erkek arkadasim beni oyaliyor mu?

1 senedir beraberiz. kendisi 48 yasinda. ikimizda daha önce evlendik ayrildik. benim cocugum yok onun ise bir kizi var. benim evlenmek istedigimi biliyor basindan beri. bu ay sonu kizi evlencek bana hep dedi önce kizim evlensin sonra sira bize gelecek dedi. 8 aydir kizini ndügününü bekliyorum. bu hafta kizi ay sonu evlendikden sonra benide ekim gibi istemeye gelin dedim hani artik adim atalim anlaminda sonra babasinin aralikdan önce yurtdisina cikamiyacagini söyledi. haydaaa is araliga uzadi. sonra tamam aralik olsun dedim bu defa tamam ama ablamda bi amaliyat olacak onada bi bakmam lazim tarih icin dedi. bu defa bende salterler iyice atti. 8 aydir kizini bekliyrouz dedim simdi bunlar mi cikti dedim telefonda tartistik. bana anlyaisli olmadigimi söyliyor. Şu an benim gündemimde kizimin dügünü var az kaldi diyor. Şu an kafami bize yönlendiremiyorum kafam cok dolu diyor. bende uzadikca uzadi dedim sonra telefonu hayirlisi diyerek kapattim. 2 gündür ses seda yok. hergün arayan adam aramiyor`? sizce evlenmek istemiyor mu bu adam? bende yazmiyorum. sizce de yazmamaliyim dimi? ben mi abarttim o mu evlilik istemiyor? ki kac defa sordum istemiyorsan acikca söyle dedim hayir istiyorum dedi her defasinda.

Erkek arkadasim beni oyaliyor mu?