Beni oyalıyor mu?

Ben 18, o ise 23 yaşında şu an. Yedi aydır flört gibi bir şeyin içerisindeyiz. Birbirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta bu hoşlantının ötesine bile geçti fakat o yaşımın küçük olduğunu, aramızda olan şeylerin şu an için yanlış olduğunu söylüyor bana sürekli. Bu yüzden benimle bir ilişkiye başlamadığı gibi, bana karşı her hareketinde de temkinli davranıyor. El ele tutuşmaktan, sarılmaktan ötesine gidemedik. Bağnaz düşüncelerim yoktur ve ilk kez böyle hisleri bana yaşattıran kişi olduğu için onunla daha fazlasını istiyorum. Bunlar bana yeterli gelmiyor. 18 yaşında olmama rağmen daha fazlasını hep reddediyor, "Benim gözümde hâlâ küçüksün, senden gerçekten hoşlanıyorum ama sana dokunursam kendimi sapık gibi hissederim. Bence bunu zamana bırakalım. Sonradan pişman olacağın şeyleri sana yaşatmak istemiyorum." dedi. Ben de kızdım haliyle, ne kadar daha yaş almam gerek onun gözünde büyüyebilmek için ki? Kendisi 30 yaşındaymış gibi davranıyor, oysa aramızda sadece beş yaş fark var. Yapacağımız şeylerden pişman olacağımı söylüyor, aklı başında bir kızım ve neyi isteyip istemeyeceğimi de ayırt edebiliyorum gayet. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen söyleyin, ona çok mu tepki gösterdim acaba? Sizce haklı mı? Yoksa beni oyalamaya mı çalışıyor?

Beni oyalıyor mu?