AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Belki kız erkekten hoşlanmış, oturupta adamın açılmasını mı beklicek
Şahsen bi kız olarak bende senin gibi düşünüyorum ama toplumda ilk adımı erkek atmalı denilince insanın kafası karışmıyo değil Bence her iki kişide atabilir
Evet ama klişeleri yıkabilen cesur bi kadın her erkeğin hayalidir bence
Oha böyle düşünen bi erkek varmış inanmıyorum 😳
Neden olmasın ki yani gayet yerinde bi düşünce bence
Zeronx a çok katılıyorum neden hep erkek ilk adımı atmalı belkide daha önce ilk adımı attık birine karşı ama oda geri dönüşü kötü oldu diyelim bir daha nasıl Atacan ilk adımı bende bu eşitsizlikden şikayetçiyim düzen değişmeli artık
Doğru haklısın
@sıkıntılarlıçocuk Ustam o eşitsizlik değil çifte standart diyoruz. Ya da halk arasında kadınların "hem ayranım dökülmesin hem KS biplemesin" zihniyeti
Kesinlikle ilk adımı da sohbeti de her zaman erkek başlatmalı az adamlığınızı bilin a* zaten az kldı makyaj da yapıcaksınız
Cepte görülüp seçeneklerden biri olmak mı? kalsın tek başıma daha iyi
sen erkek olarak cepte görülmek olarak düşünüyosan kadın nasıl düşünür acaba hiç kafa yordun mu pampişko?
Evet , seni isteyen kiz bile sirf ona yurudun diye egosundan reddediyor. En iyisi ilk adimi atmamak aga dogru.
Bence, erkek atmalı eskiden olduğu gibi.. Haaa olurda, çekinirsen vs. O zaman, hoşlandığını belli edebilirsin😊bi bakmışsın kızdan teklif alıyorsun falan yani şahsime, eğer bi erkek belli ederse, bende hoşlanıyorsam, kesinlikle söylerim..🥰
Belliki her iki tarafta olumsuz sonuç alıyor. Kimse açılmasın o zaman oturup bekleyelim. Bu işin kızı erkeği yok
OLMAZ mevzu burada herşeyi erkeklerden beklemekle ilgili değil ama ilişki kadının başlattığı ilişkilerin sonu ayrılığa gidiyor ya da uzun sürmüyor nerde o eski aşklar
Şahsen uzun süren ilişkimde karşı taraf adım atmıştı
Doğrudur ben genelleme yaptım zaten ilk adımını kadının atıp evliliğe giden ilişkiler de vardır ama sizin de dediğiniz gibi ilişkiniz bitmiş
Sanki erkek ilk adımı atınca çok farklı oluyor
sizin veya bizim ilişkilerimiz olumlu olmadı diye olmadığı anlamına gelmiyor evet farklı olan çok ilişki var
O farklı ilişkilerin nasıl bittiğini akşam haberlerinde yeterince gördüm
Ya ahahahajsjsks şu an gerçekten ne alakası var mutlu devam eden ilişkilerden evliliğe gidenlerden bahsediyorum
Kızdan bekleyen erkekle olmaz. Nazı kız yapar erkek değil. O kadar da prensesleşmeyin artık yeter
Olur. Erkek utangaç olabilir. Samimi olduysanız tepki vermenizden çekilebilir. Direk söylemek şık gelmiyorsa. Hakkınızdaki düşüncelerini sorup açılmasını saylayabilirsin...
olmuyor arkadaslar nereden biliyorsun diye sormayın.
Tip varsa ego kasmam. Yoksa ohhhh Allah katı ego.
Evet olur neden olmasın ama ilişkinin devamında cekingenligini sürdürürse işte o zaman ilişki yürümez
Kesinlikle haklısın
Bence bunun Erkek Bayan ayrımı yapılması yalnış başta çünki hayatımıza alacağımız kişi tesadüf olarak tanıdığımız birisimi olucak yoksa tevafukmu olucak 🤗
yani bir kizin ilk adımı atması düşününce cidden saçma değil mi çok eskilerden bu yana erkeklerin yapmış olduğu bir şey neden böyle düşünülsün ki
Neden saçma olsun ki? Eskiden erkek atması normaldi çünkü erkek egemen toplumdu dünya şu an kadın ve erkek hukusal olarak eşit. Hatta kadın egenmenliği artıyor. Yani ilk adımın kadın atması normal. Batılı ülkeler de kadınlar çok cesur aldığını koparıyor ve mutlu oluyorlar. İnsan sarrafı olmuşlar. Bizim gibi ülkelerde bak hala çok kadın ölüyor çünkü kadın aşırı pasif ve korkak. Kadın ilk adımı attığı ilişkide sence ezilir mi?
Ben atmadim hic ama benim cekingenligimden kaynakli. Yoksa cok istedigim biriyse karsi taraftan bi isik gorduysem ben de atabilirdim
Adımı kimin attığına çok önem vermiyorum bu sebeple ilk adımı atmayandan olur. Önemli olan adım atması, yeterki atsın.
Olabilir de olmayabilir de. Ilk adimi atip atmamasindan olup olmayacagini anlayamazsin. Kadin icin de erkek icinde gecerli.
Hoşlandığım insanlara ilk adımı ben atarım koşarım hatta çok hoşlandıysam bir şey olmaz
Helal olsun
Kılıbık
Evet tatli ruya nasil olcak bu isler ilk adimi bende atamiom ya olumsuz olirsa diye hep her turlusunu dusunup dusunup vazgeciim
olmaz arkadaşlar olmaz erkeğin ilk adımı atanı makbüldür şaka falan bir yanada cidden olmaz ilk adımı kız atarsa erkek hep herşeyi kızdan beklerr.
konu bence ilk adım değil ya korkak ve cesur olmamak
Olur tabi ki önemli olan ilişkinin güzel ilerlemesi
Olur kardeşim neden olmasın karşı tarafta fedakarlık gostermeli zaten istiyorsa her şeyi göze alir istemiyorsa kendini parcalamanin anlamı yok (yaşandı)
olur mu olmaz mı bilmem ama bence ilk adımı erkek atmalı
Yani erkek adım atsın reddedilsin adım atsın reddedilsin yazık günah bence bize kadına ilk adimi at düğün masraflarının hepsini karsilaa ohh mis bende kestirecem bu gidişle daha iyi kadın olmak
bence ilk adımı erkek atıcak diye bir kural yok beklemek de saçma açıl konuş anlat ne olursa olsun
Aslında ben de ama kanun gıbı mubarek
Kim uydurdu la bunu 🤔
Eğer ego yapmayacağına inanıyorsanız yazın erkek kız farketmiyor
yani illa ben sana aşığım bitiyorum diye atlamana gerek yok arkadaş olursun ordan duruma göre anlarsın hoşlanıp hoşlanmadığını ya da zamanla açılırsın acele etmene gerek yokki
İlk adım diye bir şey yok bence olaylar kendiliğinden gelişir.
Bi süredir ilk adımı atıyorum güncel medeni durumumu bildiriyorum ; bekar ultra pro max.
ben teklif ederim sana
Eriller prenses olmuş 🌹
Olmaz, prensesliğin lüzumu yok
Olmaz. Cesaretsiz gelir bana.
E banada karşı taraf cesaretsiz gelcek
Gelsin. Doğal olanı bu. Ama artık erkekler prensesleşti kadınlar bi erkekleşti felan. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum sence farklo olabilir.
Bunun prensesleşmekle alakası yok kimsenin egosunu okşayamam veya seçeneklerinden birisi olamam
👍
Olmaz oldu olacak evlilik teklifinde biz yapalım
@gunbali evlenmek mi istiyorsun
Niye ne kaybedersin
Ben bişey kaybetmemde siz erkekliğinizi kaybedersiniz
biz ne kaybaedecez
Yok hayır ilk adımı atmadığım halde erkekliğim yerinde bunu ölçecek kişide sen asla olamazsın
Peki
Yahu erkeklik de ilk adım atıp atmamakla ölçülür oldu ya... Ne diyeyim bilmiyorum, bu kızların gözü de çok açılmış gönlü de. Doymak bilmiyor ikisi de. Hem kendilerinin her şeyi hak ettiklerine inanmışlar hem de bize erkeklik öğretiyorlar
cici erkekler
Hayır kendi değerini karşı tarafın gözünde düşürmek istemeyen erkekler
AJSJAJDWBDKAKDJAJFJAJDJAJSKDK
Anlıyorum
Seven kimse söylesin ya ne farkeder
İlk adımı da attık yine bişey olmadı
İki taraf birbirini seviyorsa ilk erkek atmalı
mesela neden erkek
Ne alaka
ben erkekleri davunduğumdan ya da kizlari kotulediğimden demiyorum ama mantikli bir sebeo söyle okeyliycem
Sana demedim birader cevabı verene dedim
Kadın daha utangaç olur normalde
@meraklıtospağa ne ne alaka ya
tamam knk seni anladim tospaga
Hiç atmıyorsa olmaz bence
Çok gereksiz bir soru kanka
İşı yokuşa sürmek için adım atmıyorsa uzaklaşırım
Duygularını belli etsin ve direkt söylesin.
Neden olmasın , öyle bir şart yok bence.
noo olmaz erko utangac olmamali
bilmiyorum sapık damgası yemek
Aşkta ilk cesaret eden adım atar bu kadar basit
Olabilir de olmayabilir de duruma göre değişir
Atsak sanki karşılık vereceksiniz..
illa herşeyi erkekmi yapacak
İlk adımı ben atarım ne olacak
sonunda egoist olmayan bir kiz
Sorma birini ilk görüşte çok beğendim sevgilisi varmış zoruma gitti
ahlan peki çocuga teklif ettikten sonra mi oğrendin sevgilis oldugunu
Daha teklif etmeme aşamasında
At kız bana 😂
Sen bana tripli değil miydin
tamam en azindan bu sekilde daha iyj olmus cocuga deseydin daha kotu olurdu
Artık kaç kişiye yazıyorsan
Ben mine tribi be
Ne tribi be*
Yorumlardski erkek konusu
Sen ilk adımı at seviyorsan aaa bu ne naz
adım atmayan erkekten bi cacık olmaz
evet evde kaldım senin tabirinle, ama gereken yerde adım attım benim icim rahat, istemeyene de lafım yok, kendim üzerinden yorum yapmadım bu benim genel fikrim erkekler biraz cesaretli olsun
niye be
olur neden olmasın
Işıklar yanıyorsa erkek yolunu bulur 😉
Erkeğin peşinden koştuğu ilişki 1-0 öndedirrrr
Asla kimsenin peşinden koşulmaz ego tatmini başka yerde yapılsın
Ego tatmini değil hayatım erkek koşsun kız pas vermesin yazmadım. İlk erkek koşsun diyorum ki kız, çocuğun bu kadar istekli olduğunu görsün. Hemen egoya çekin zaten olayı.
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim şahsen peşinden koşarsam net olarak ego yapıp seçeneklerinden birisi olacağıma bırakırım hoşlanıyosa klişeleri yıkıp o bana gelsin muhtaç değiliz nihayetinde
Çok aşıksan çabalarsın zaten bence senin yaptığın ego
Klişeyi yıkabilen kadın benden hoşlanıyodur beni seçeneklerinden biri yapıp ispatlmamı bekleyecek kişi iskandinav güzeli olsa soğurum
o halde daha önce bi kızın peşinden koşmadın?
Zaten koşmamış olmaktan bahsediyorum koşarsam seçeneği olacağım
gerçekten iliklerine kadar aşık oldun mu daha önce
Hayır kimse beni o kadar aşık edemedi
Tamam anlaşıldı senin bu sert duruşun
Dışardan görenlerde mizacın sert diyor 😅 ama tanıyınca fikirleri değişiyor
evet çattırdın kendine hemen
Tanıdıkça fikrin değişir zaten bu şekilde herkes sinir oluyo halbuki niyetim kötü değil
Demek istediğim iliklerine kadar aşık olanlar böyle tavır alamıyor. Sana daha önce aşık oldun mu demekten kastım buydu. Hala fikirlerin aynı mı
İşte iliklerime kadar aşık olsam neler neler yaparım şahsen ciddi ilişkimde yaptığım fedakarlıkları görenler halime acımıştı
Kızın yaptığı ego muydu
Çok uzun hikaye ya bi ara anlatırım istersen
Tamamdır
Seçenek olduğumuzu anlayınca aşk buhar olup uçuyor, cevaplarda "aşık olsan yapmazsın" diye tekrarlamak dışında seçenek konusuna bir cevap versen daha sağlıklı olabilirdi
Senin için cevaplarım hala yeterli gelmediyse şunu da ekleyeyim. Kimi insan uzun süre fedakarlık görmek ister bırakılmadığını vazgeçilmediğini görmek ister. Bu yüzden süreç uzar ve zamanla sever. Bir başka nedeni de bu olabilir. Umarım yeterlidir.
Olmaz tabii ki
Neden belki cepte görülmek istemiyor
Karşındaki sana o gözle yaklaşıyorsa kendisi ilk adımı atsa da olmaz zaten ama iki tarafta seviyorsa bence erkeğin ilk adımı attığı ilişkiler daha ciddi oluyor yani erkek çok severse ilişki yürüyor yoksa olmuyor
Gurur ego işin içine girerse o ilişki zor yürür bence
Tamamda ilk adımı erkek atınca kadınlar çoğu zaman ego yapıp seçenekleri arasına alıyor ben niye kendimi ispatlamaya çalışayım
Bodozlama dalacaksın adımı mı var artık bide
Olur be niye olmasın
Çoğu olmaz demiş
Boşveeeer
Senin gibisine denk gelsem yürümem koşarım hatta uçarım
Bana uçanı hiç görmedim
Görürsün zamanla
25 senede 0 bakalım
Benden olur bence
Görmeden bilemem