Acemi birliğinde daha yemin etmedi birligini arasam telefonla görüştürürler mi?
Asker adam kendisini bekleyen sevgilisine ne kadar güvenir?
Acemi birliğinde daha yemin etmedi birligini arasam telefonla görüştürürler mi?
Güven seninle alakalı birsey. Senin yanındayken nasıl davrandığına bağlı.Sana güvenmese eğer gitmeden ayrılırdı coğu öyle yapıyor zaten. Bende asker bekliyorum ama aramızda güven sorunu yok cok sükür. Bununda devamı icin cabalıyorum sende cabalamalısın. Nasıl güvenir dersen o askerde diye onu 2.plana atma herseyden haberdar et,kıskandırmaya calısma. Ne düsünür onu bilemem yanlız.
Dediklerini ciddiye alacağım teşekkür ederim :)
sırf onu bklemek ıcın bırlıkte olma konusunda hata yapmıssın. ortada 4 yılık bı ılıskı war bekledıgını gornce senı bırakmaz ne bekletmek kolay nede beklemek.. aramanı nasıl karsılar dusun aksam waktı cagrtırırsın sevınr bnce
ben kendi adıma söyliyim askere gitmeden önce sırf ben istiyorum diye bana veren kızı bir daha ne ararım ne de sorarım söz meclisten dışarı tamamen benim düşüncem bana veren başkasınada verir (: o ne düşünür bilmem ama ben böle birini bir daha aramazdım orası kesin...
Senin düşüncen saygıyla karşılarım.. 4 yıllık ilişki için başka pencereden bak. İlktı herşeyimde. Sadece çok üzgündü bebeğim dediklerim için çok pişmandm başbaşaydk ve benim ol bekle beni dedi oldu bi anda
Bebeğim yazmışm yanlışlıkla telefondan yaziyorum otomatik koyuyor bazı kelimeleri :)
zaten hep bir anda olup bitiyor böyle şeyler ALLAH insana irade, akıl, mantık, sabır vermiş bunları sen degerlendirmezsen senin yerine başkaları degerlendirir o dedigin bir anlık şey aynen benim başıma da geldi fakat bana teklif kızdan geldi askerden sonra evlenme koşulu ile ama ben hiç yaklaşmadım pişmanmıyım kesinlikle hayır neden yaklaşmadım yarın ne olacagım belli degildi ;) sen zaten treni kaçırmışsın senden sonra yeni arkadaşlar belki bu yazıya rastlarsa onlara öğüt olabilir kimbilir..
Tmm teşekkür ederim yardım için.
Evet o ozentilik çok var sadece ilişkiyle de bitmiyor. Yaptığımı kimse yapmasn isterim. Ama onu o kdr çok seviyorum ki sadece bekleyeceğimi bilsin diye. Bunu ona söyledim tekrarlamak yok sadece bekleyeceğim için rahat olsun dedim. Sen biraz daha başka pencereden baksan.. Soğur muydun gözden düşer mi.. Ona sordum asla dedi güven dedi falan.
benim açımdan yanlış bir olay kaldıki onun tercihi ona kalmış bir olay ama inan bunu herkez yapmaz ve unutmaki o da ne kadar sözünde durur onuda ALLAH bilir. Ama temennim inşallah istedigin gibi olur hayatın inşallah sevdigine kavuşursun inşallah günün birinde şu soruyla karşılaşmazsın "başka biriyle beraber oldunmu?" ALLAH yolunu açık etsin kardeşim..
Amin amin..Ne diyim o kadar doğru konuşuyorsun ki . Güzel dualarn için teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre versin.. Teşekkür ederim tekrar..
amin cümlemizin inşallah konuşmamın sebebi biraz tecrübe sanırım insan bazı şeyleri tecrübe edindikçe dogruyu yanlışı az da olsa ayırabiliyor.. sana acizhane bir tavsiye vereyim çocugun ipini ne çok sal ne de cok sıkı tut orta halini bul derim bıktırma sakın ama unutturma da ;)
Onun elinde fazla imkanları olmayacak sen onu devamlı ara moral olsun senin aramadığın her an sana dair içinde sıkıntılar oluşacaktır...
Yemin etmedi daha, acemi birliğinde. Arayabiliyor muyum? Görüştürürler mi
Cevap
6Cevap
Ayrıca beklediğini ona hissettir ve telefonunu yanından ayırma ki her aradığında sana ulasabilsin 1 gün bile telefonuna bakmazsan ordaki psikolojiyle hersey düsünür bu da iyi olmaz.
Herkesin adına bir şey söylemek güç insan var insan var ama..
Askerde tahmininizden çok daha fazla duygusal oluyoruz genellikle..
Bir bekleyeninin olması da öylesine kıymetli ki o anlarda..
genel konuşmak gerekirse güvenmez.ulaşamadığı her an farklı düşüncelerde bulur kendini
.ama tabi karşındakinin ne kadar güven verdiğide önemli bi konu
Ahmetcik için başka mehmetçik için başka değildir bu bu tamamen sizinle alakalı birşey ne kadar güven verirsen o kadar güvenilir olursun
1. görüştürmezler acemi birliğindeki telefonlar geri dönüşümlü değil 2. aferın çok ii moral vermıssın çocuğa
Asker adam güvenirde kız güvenilirmi,kensidine güvenirmi orası soru işareti.
düşünceler sürekli değişir askerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar