Arkadaşlar erkekler askerde iken sevgililerine karşı duyguları, davranışları nasıl olur? Soğurlar mı ayrılırlar mı ya da daha mı çok bağlanırlar? Bu durumu yaşayanlar da dahil olmak üzere herkes samimi bir şekilde yazabilirse çok mutlu olurum. Hepinize teşekkür ediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılYa askerde özgürlüğün kısıtlanıyor
ve belki sivil hayatta hiç muhattap olmayacağın birisi sana emir veriyor
tersliyor yeri geliyor küfür ediyor
daha gergin oluyor askerdeki erkek
hanımlar biraz alttan almalı trip filan hiç çekilmez askerde
Biraz soguk olmaları normal özgürlükleri elinden alınmış belirli bir kural çerceve içinde yaşamak zorunda bırakılmış kişiler askerler22 Yorumla- +1 yıl
Onu fazla sıkmayın..
Fazla üzerine düşmeyin..
yani her an size yazamaz sizi arayamaz..
bu olursa sanırım ayrılık olmaz
En İyi Cevaplar
Ben askerde sevdiğim insanları vede sevgilimi özledim ama önce Vatanım gelirdi. Telefon görüşmeleri pek fazla yapmazdım sadece önemli bir anda arardım sevdiklerimi bu yüzden pek aklımda değildi. Geldiğimde bir soğuk olunuyor. Zamanla o soğuklukta eski haline dönüyor.
10 Yorumla
Valla erkekler kadınların regl triplerinden şikayet ediyor ama askere gidince asıl kendileri bir tuhaf oluyor. İllaki bir sıkıntı çıkıyor. Benim gördüklerim genelde böyle. İstisnalar olabilir tabi
00 Yorumla
+1 yılBizim hikaye başlamadan biten bir hikaye idi
araya reklam filmi gibi giren askerlik hiç bitmeyen bir reklama döndü12 Yorumla- +1 yıl
Canım iyi okumadın heralde ya da okuduğunu anlamadın ama söyle diyim sana
askerliğini nerde yaptığı
çok önemli
bizim hikayedeki şahis
şırnak ta yapıyor
onu da geçtim askerlik gerçekten ayrı bir evren
ailen uzak olmak hasret özlem hergün süren eğitim ve benim şimdi saymadığım bir çok şey daha...
bunları hepsi ne mi getirir
psikolojisinde büyük bir degisiklik olur o yüzden
kesin bir şey diyemem senin adına zamanla görürsün zaten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
69Cevap
ASKERLİK:
1 yıl seks yok
1 yıl dışarı çıkış yok ( bazı yerlerde)
1 yıl kadın yok
1 yıl içindeki mağara adamını dinleyerek yaşıyorsun. vs vs
*-*-*-*-*-*-*
Ben askere gitmeden bunları yazabiliyorsam, askere gidenler neler neler diyecekler...
İnsan sosyal bir varlık, çevresiyle her zaman etkileşim halindedir ama askerlikteki sosyal çevre ile gerçek yaşamdaki sosyal ortam çoook farklıdır.
Eğer ki dışarıda olacak birinin onu beklediği bilinirse askerden dönen insanların yaşadığı dumuru daha kısa zamanda atlatabilir. Aksi halde 1 süre sonra beyin yıllarca askerde yaşayacağını düşünür ve erkek kendini tamamen askeri şartlara adapte eder.
Gel görki askeri şartlar ile sosyal şartlar arasında uçurum var, bu uçurumu minimize etmek de arkadaki sevdiklerine veya psikologlara düşüyor :)00 Yorumla
+1 yılValla benim sevgilim gideli 1 ay oldu gitmeden önce aramız cok kötüydü aylardır gittikten sonra 1 hafta cok konusamdk zaten ama o aramzdaki soğukluk devam ediyodu 1 hafta sonra çok değişti ilk günlerdeki gibi olduk önceden de konusurdk ama Şu an daha fazla konusup planlar yapmaya başladık evlilik ile ilgili daha net konusmaya başladı fakat boşluğa düşmesiyle alakalı bi durum değil bu aksine bazı şeyleri düşünüp daha iyi görebildiği için sizden uzak olmak onu nasıl etkiliyor bunları görüp ona göre size karsı tavır sergiler yani gittikten sonraki tavırlarına göre buna siz karar verin
10 Yorumla
+1 yılaskere gitmedim ama kişisel olarak bakarsam, ben daha çok baglanırım sanırım, çünkü oldukça duygusal birisiyim , ayrı yapabilirmiyim onuda bilemiyorum... güven konusuna girmiyorum , zaten ben birini gerçekten seni seviyorum diyebiliyorsam güvensizlik söz konusu olamaz...
00 Yorumla
+1 yılDaha çok bağlanırlar askerde adamın pek sosyal aktivitesi olmaz. Gitmedim ama iyi biliyorum kuzenlerim felan gitti. Askerdeyken daha fazla bağlanır eğer kız terk ederse deli ye döner erkek ailesine telefon ettikten sonra aklında 1 kişi daha olur bu güzel duygudur ki askerden dönünce evlenmek bile isteyebilir çünkü insanın bekleyeninin olması güzel. :)
10 Yorumlaaskerlik piskolojisi herkesi ayrı etkiler orada gördüğü baskıya göre değişir bu ama askerlik dış dünya ile pek alakası olmayan mantık dışı bir yerdir. o yüzden insan başkalaşabilir bezen özlem duymamak adına dışarıda olan kimseyle iletişim bile kurmak istemez. orada o yüzden askerlikte olan adamın davranışlarında pek kasıt aramamak gerekir duygusal anlamda.
00 YorumlaSevgilim askerde. Onu ne kadar özlediğimi bir ben bir Allah bilir. Evet arada, bayramda seyranda görüşme olanakları var ama durum cidden zor. Üstelik insan bir de kötü günler yaşıyorsa, resmen o özlem çifte kavrulmuş gibi oluyor.
Ama ben de sevgilim de tuhaf bir girdaba girmedik ilişki konusunda. İlişkiler bu anlamda neden zedelenir bunu da anlamış değilim. Özlemek berbat bir his, geri kalan duygularım aynı yoğunlukta.02 Yorumla- +1 yıl
ahh canımm senin hislerini en iyi ben anlıyorum benim sevgilimde askerde şafak kaç bizim 86 :) o kadar özledim o kadar özledim ki anlatamam artık dayanılmaz bi hal aldı özlemek onun içinde öyle ama biz 15 günde bir webcamdan konuşyoruz mesajlaşıyoruzda.. neysee çok özledim onu çoookkkk :(((
+1 yılgeçen yıl askerdim şırnakta kız telefon açıyor bana orda beni aldatma diyor anlatıyorum burda değil kız dişi sinek bile yok diye ama telefonda dırdır ediyor açıyor derdini anlatıyor bana ben anlatmam gerekirken birde trip yapıyor açam bir tel diye ii açmaö dedi ii açma dedim
01 YorumlaAklına gelen varsa askerde böyle birşey beri gelsin. Zaten inanılmaz az bir zamanın var ne ara aldatacan.İçinde aldatma isteği olsa bile Don Juan olması gerek. Ya da geneleve gitmesi gerek. Başka türlü çok zor.
Siz kadınlar anlayamayacaksınız askerliği :D02 YorumlaBen de şu an askerim ve ben -aldatmıyorum-... Aldatanlar yok mu? Var... Bu işlerde genelleme olmaz... Senin tanıdığın kişiye güveninle ilgili birşey ve onun karakteriyle... Bu cevabı onda ararsan daha sağlıklı cevap bulabilirsin...
10 Yorumlabekleyeninin olması tek umududur bence. ardımda bekleyenim de yok demek, o uzun geçecek zamanda zor olmalı. sevgilisinin değeri artmaz mı, tabii ki artar. memleket hasreti çektikçe, o memlekette sevdiğin de varsa ister istemez yansır sanırım.
10 YorumlaAdamına göre değişir. Kimi orada karıyı kızı unutup bambaşka biri oluyor. Kimi de daha önce burun kıvırdıklarının bile kıymetini anlayıp biri beni beklesin istiyor. Henüz gitmediğim için tam bilmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Vallahi bence askerlik sevdiğün kızla evlenme kararı alınacak yerdir, hani beklerse adam akılkı yanında yer alırsa moral olursa sana tamamdır askerde bekleyen kız senş her türlü bekler; diğer türlü sıkıntı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. benmkisi askerde aldatmıştı:) bende ayrılmıştım valla askerde diye aa olabilir diyemedim:)sabah akşam meşguldü telefonu neyse geçtide ama her askerde aldatacak diye birşey yok sonuçta hele bu devirde fırsat kalmıyodur diye düşünüyorum..
00 YorumlaAskere gitmediğim için bilemiyorum @saribilye davet ettiğin için teşekkür ederim :P
10 Yorumlaöncelikle selam benimde sevgilim askerde 1 ayı dolacak ancak bizim de aramızda bazı problemler var ben ona ne kadar iyi yaklaşsam da o bana bi o kadar uzak bu beni çok üzüyor annemin kanser olduğunu öğrendim söylemedim 2 hafta boyunca hastanelik oldum haberi yok söylemiyorum o sıkılmasın üzülmesin diye ama ben burada paramparçayım...
umarım aramız düzelir sorun yaşamayız tek isteğim bu.20 YorumlaAskerlik esaret gibi bir şeydir. En nefret ettiğin insanı bile özleyebilirsin. Ha bu adama da çok yüklenme yok niye aramıyorsun sormuyorsun falan bilemezsin çünkü her an görev çıkar bir şey çıkar.
00 Yorumlabu soru çok soruldu..hayır askere giden aldatmaz..niye kendi şehrinde aldatmıyorda orda aldatsın..onumu düşünecek askerde..askerlerimizin oraya gidiş amacı farklı...aldatan her yerde aldatır..bunun karakderle ilgisi var..
23 YorumlaCogu erkek askerdeyken birinin onu beklmesini ister. ve degeri artar. Ancak şu var ki askerden sonra erkeklerin bir kısmının gözü döner gözü önündeki kızı kenara bile itebiliri. ona göre temkinli ol
00 Yorumlaböyle bir konu acilmisti.
eger askerdeki sahis o kisitli zamanda kendisine kiz ayarlayabilme yetenegine sahipse o kisiye madalya takilmali demistim.
hala ayni görüsü savunuyorum.21 Yorumlaevet aldatır koğuşta çünkü çok güzel kızlar oluyor evladiyelik böyle . Yaw nerede aldatcak kalacağı koğuştu kıllı kıllı adamlar olacak :)) :))
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D Ya çok komiksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılBen bekledim .. eşim o günlerin zorluğunu benim sayem de aştığını söyler
20 Yorumla Sevgiye ilgiye daha çok ihtiyaç duyarlar tabi motive etmende lazım. Ama tavsiyem çokta sevginizi depreştirmeyin canı sıkılmasın yalnız başına.
00 Yorumla
+1 yılDoğuda falan yapıyorsa askerliğini çoğu psikolojisi bozuluyor onların..
Sana bağırabilir, senden ayrılabilir.. Önemli olan senin destek olman. Anlayışlı davranman.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Ya nereden hangi ara bulacaklar.Askerde aldatırsa o zaman burada da aldatır demek gerek çünkü burada serbest istediği zaman istediği yere gider.
00 Yorumla
+1 yılaskerdeyken seni s*kemin hayalini kurar gelince seni iyi bir s*ker rahatladınmı am*nagodum benlemi s*kişecen soruyon
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben bekledim zamanında aldatıldım ama herkes bir değil arkadaşım seven bekler.
13 Yorumla- +1 yıl
az önce bahsettiğim ilişki buydu işte en yakın arkadaşından öğrendikten sonra bunu itiraf etmek zorunda kalmıştı orada netten tanıştığı birisiyle.Bu benim için çok güzel bir haberdi emin ol karşımdaki insanları tanımak beni mutlu ediyor çünkü daha fazla zamanı çalamaıyorlar :)
+1 yılAskerdeyken nişanlısının nasıl görundugunu unutan erkekler bile var. Ayrılık olacaksa Askerdeyken de olabilir. Ayrılık ıcın en uygun zamanı yakalayayım diye birşey yok ki.
00 YorumlaBildigim kadariyla daha cok baglanirlarmis ve aile kurmayi dusunmeye baslarlarmis
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Şİmdi soğuma denmez ama yoğun bir hayata geçtikleri için zaman sıkıntısından dolayı öyle gözükür aslında her boş zamanında seni düşünür sadece askerlik kolay olmadığı için ve zorlu olduğu için psikolojisi de bozulur
00 YorumlaAlt ranzadaki Hüsmen ile seni aldatıyordur.
Gittin şehirde 100 metreden ben askerim diye belli ediyorsun zaten kel kafanla.
Hafta bir gün ya çıkarsın ya çıkmazsın.
Ayrıca şapa gerek yok. O eğitimlerden sonra ben 8 gibi uyuyordum :D10 Yorumla
+1 yılaskerde daha çok özlem duyar daha çok sever ama askerdeki erkek kız arkadaşına karşı duygusal olur
00 Yorumla
+1 yılYa normalde daha çok sevgilsn arar insan hani gurbette oldgu için yanlzlk çeker oyuzden ustune daha çok düşer bu tabi bide sana bağlı ona davranslrn dikkt et tabi mesafe giriyo araya herşey olablr kisilik meselesi bende yasadm aynisini
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır üstüne düşer ayrılmaz yani dha çok arar sorar ister seni yani ayrlcgn sanmm
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Askerde kız bulamayacağına göre ayrılması pek olanaklı değil derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAralarında gerçek aşk varsa her turlu sorunu aşarlar. o Yoksa zaten sonu husran..
00 Yorumla Soğursa o kaybeder :D
Ben onun yerinde olsam soğumayı düşünürdüm bir kaç kere adsdsas00 Yorumlayani pek güven olmaz derler ama ben güvenim sonsuz dersen o başka
00 Yorumla
+1 yılhamile bir bayanı ladatmak kadar kötü gelir bana askerdeyken ayrılmak
32 Yorumla- +1 yıl
hamile bir bayanı aldatmak kadar kötü gelir bana askerdeyken ayrılmak. sağol
Askerden gelen erkeklerin ilk düşündüğü şey bellidir :D Evlenmek isterler heralde. Askerdeyken ne düşünürler onu bilemem gitmedim henüz
00 Yorumla
+1 yılSogumak meselesı bıraz cocukca bı bakış hıc boyle bı durum yasamadım ama sanırım mesafeler o kadar da kolay atlatlmıyor
00 Yorumlaben askerdeyken beklenilmek isterim açıkcası..
bekleyen kızın değeride artar zaten o erkeğin gözünde..20 YorumlaAskerdeyken ne beklenildim.Nede böyle bir konuyu düşündüm.Ama doğrusu kimsenin beni beklemesinide istemezdim.
03 Yorumla1- Her erkek askerdeyken ardında bekleyen bir sevgilisi olmasını isteyebilir.
2- Bence erkeklerin bir çoğu askerdeyken bekleyenini evlenecek kız olarak görüyor.00 Yorumla
+1 yılaskerde başka kız bulamayacağı için daha çok özlem duyarlar.
00 Yorumla
+1 yılbeni neden çağırdın soruya uzaktan askere mi benziyorum :D
00 Yorumla
+1 yıltek bişey söyleyeceğim çocuk seviyorsa askerdeyken bırakma da gerisini bilmem
00 YorumlaDaha çok özlem çekerler bir an önce bitirip kavuşmak isterler
00 Yorumla
+1 yılO kadar erkeğin içinde kimle aldatacak ki? Sağ eliyle mi :)
11 Yorumla
+1 yılüzülerek söylüyorum aldatır.500 erkeğin olduğu yerde fena aldatır hemde :P :P
nasıl aldatsın ya?insan yuzu gorduğumu var :))22 Yorumla- +1 yıl
sevindim buna :P:P:))
+1 yılBen askerdeyken hiç sevgilim olmadı ama olsaydı daha çok bağlanırdım sonuçta bekleyen birisi var
00 Yorumla
+1 yıl10000000000 kere soruldu bu soru adam şap yemekten ıflahımı kalır hem kımle aldatacak senı onbasıyla mı cavusla mı nerden bulsun kızı tobe tobe
09 Yorumla- +1 yıl
vermezler mı kıloyla hemde :))
- +1 yıl
ben doguda yaptım tuncelıde bıze şap koyuyorlardı 15 ay devre dısıydım :)
- +1 yıl
recaederım :)) merakın gıttımı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 yil cok uzun bir sure. Sirri ne bu birlikteligin 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğumak ne kelime seni bir erkekle bile aldatabilir :P
00 YorumlaYaşamadım yeterince gergin bir yer zaten piskolojikmen iyi olmasını beklemeyin
00 YorumlaBaglanırlar ama çok asi olurlar askerde herşeye trip atarlar
00 Yorumla
+1 yılBen daha çok bağlanmıştım..
Daha fazla sapıklaşma durumu ortaya çıkabilir ama :)02 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimden yola çıkıyorum, benim görüşüm ve bakış açım diğerlerinden hep farklı olmuştur.. Ama zannetmiyorum ayrılacağını..
+1 yılhaskerde kimsenin sevgili dusunucek pskolojisi olmuyor fazla 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ben beklemesini istemezdim ki bekleyenim de yoktu zaten.askerden geldim,hala kimse yok. :)
01 YorumlaHer erkeğin değişik psikolojısı oluyor askerlikle ilgili. Bu soruya cevap vermek zor
01 Yorumla
+1 yılBence kiz anlayisli olmali orada ortam duygu hep değişken ama sahsrn nişanlım olsa hwr durumda iyi konuşmaya gönlünü iyo etmeye çalışırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerler sevgilisine karşı soğurlar herzaman geneli öyle Askeri bırak :)
Polisle ol ;)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenelde askerlerin pek sevgilisi olmaz düzenli veya. Asker ve Polis psikolojisi berbattır. Kaç Polis ve asker arkadaşımı biliyorum akıl hastanesinde yatan. Askerler aldatma meyillidir genelde çapkındır senin haberin bile olmaz. Kadın değiştirmeyi severler.:)
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem