Sevgilim beni tehdit etti ne yapmalıyım?

Evine gitmeyeceğimi söylediğim için beni tehdit etti fotolarını videolarını ailene arkadaşlarına atarım daha önce de 2 kıza yaptım dedi. Ben de korkmadım ve senden önce ailemle ben konuşucam polise gidip seni mahvedicem dedim. Ondan sonra benden özür dilemeye başladı. Çok sinirliydim sana asla öyle bir şey yapmayacağım kimseye de yapmadım benden ayrılma diye öyle söyledim falan demeye başladı. Ayrılabiliriz sorun değil dedi. Ben de elindeki görüntüleri sileceğim ondan sonra görüşmeyeceğiz dedim. Ki hiç de foto atmadım o çekmiş. Bana çektiği görüntüleri atmıştı bana keşke silmeseydim kendi telefonumdan onun çektiği ve benim istemediğim belli oluyordu. Bu görüntüyle bile gidebilirdim polise. Şimdi de diyor ki hepsini ben sildim sana da göstereceğim sildiğimi. Eminim başka yere attı. Ne yapayım yarın buluşucaz. Ses kaydı cihazı mı alsam önce polise mi gitsem görüşmeden önce. Wp tan o kadar temiz yazıyor ki sanki ben suçluymuşum gibi herhangi bir kanıtım yok wp aramalardan söylemişti. Onu da polis takip edemiyor. Ama wp tan şöyle attığı mesajı var : ‘özür dilerim dün ilaçların etkisindeydim hepsini çöpe attım hala çok utanıyorum sana yaptığım şey için. Sensiz yaşayamam ‘ bana şunu bunu dedin yazınca hayır demedim diyor arıyor öyle yazma diyor

Sevgilim beni tehdit etti ne yapmalıyım?