Selam gençler ve kendini genç hissedenler,
Sizce sağlıklı bir ilişkinin sırrı nedir? Erkeğin hanımcı olması mı? Yoksa gerçekten anlayışlı bir çift olmak mı?

Selam gençler ve kendini genç hissedenler,
Sizce sağlıklı bir ilişkinin sırrı nedir? Erkeğin hanımcı olması mı? Yoksa gerçekten anlayışlı bir çift olmak mı?

Alışkanlık yani insanlar alışınca mecburiyetler başlar
Ömür boyu saygı sevgi vs çok klasik hele bir de iletişim? Bir birini dinleme ömür boyu bir de ahaha bence mümkün değil-dir
Uzun süredir ilişkisi olan birisi olarak yazacağım, güven, saygı yani içinde şüphe varsa ilişki yurumez geç yazıyor acaba naptı de neler, takipçi kontrol etmeler, gidilen yeri hesap vermeler bunlar hep şüphe sonucu oluşan şeyler oysa gerçekten sevip güvenince istersen 20 kişi mesaj atsın o dönüp bakmaz ve sen buna o kadar emin olup hissedersin ki... saygı önemli büyük kavgalar olduğu zaman bile hakaret etmemeli biraz bekle, sakinlesince daha rahat konuşuluyor zaten yani... kendi alanı olmalı insanın yani kendi kendilerine vakit ayırmalı insanlar. Görüyorum mesela adam 2 saat mac kutlamasina gitmiş yazmış ki mesaj atmıyor ya bırak birkaç saat yazmasın eğlensin, kadın 2 gün tatile gidiyor yok resim at, mesaj at, kanıtla bana ya bırak eğlensin 2 gün yani bunaltma ayrılık getirir... ayrıca güveniyorsan onun başkasına bakmayacagina emin olursun zaten
Sadece örnek vermek istemiştim hsjskahs. Bazıları direkt şunu söylüyor " başkasıyla yatmak için mi ben si gidiyorsun tatile " gibi düşünüyor ona ithafen yani
Temeller sağlam olmalı elbette en başta. Sevgi, saygı, güven, uyum, anlayış gibi durumlar sarsıldığında ortada sağlıklı bir ilişki kalmıyor maalesef. Bunlar harici de duygu ve düşüncelerini açıkça yansıtma ve dile getirme, birbirinin hayatındaki tek rolün sevgililik olmaması, kavgaya dönüşmeyen şekilde tartışabilmek önemli noktalar bana göre.
Evet kesinlikle katılıyorum, kavga illa ki olacaktır ama her tartışmanın evrilmemesi gerektiğini belirtmek istedim aslında. Bir konu üzerine tartışabilmek çok değerli kesinlikle. İşte bu ve benzer anlarda saygıyı koruyarak, karşı tarafın değerini unutmadan hareket etmeli.
Zaten verdiğimiz değeri unutmadan konuştuğumuz sürece hemen her şey çözülür, bu bence en güzel sevgi göstergelerindendir hatta.
Benim bakışıma göre evet. O insana olan sevgiyi, saygıyı ön planda tutarak adım atmak hassas bir yaklaşımdır. Ve bu da verilen değerin, sevginin göstergesidir.
Rica ederim, dilerim hiçbir zaman haklı haksız çatışması arasında kalmadan hep mutlu bir şekilde ilerlersiniz 🙏
Saygı, sevgi, anlayış, sağlam iletişim, uyum
Kopmayan, açık, kesintisiz, empatili iletişim
Teşekkür ederim 🎈
Cevap
11Cevap
Saygı ve ilgi. Saygı her şeyi beraberinde getiriyor.
Aşk Saygı, sevgi, anlayış, sağlam iletişim gereklidir her zaman.
Erkeğin hanımcım kadının beyci olması ve her iki tarafın da birbirlerine karşı anlayışlı olması
Hayırlısı ile isteyen herkese nasip olur inşallah 🤲
Sevgi saygı ve iletişim becerisi bence ve en önemlisi ben merkezci olmadan ben değil biz diyebilme kapatasitesi ilişkiyi daha uzun süreli hale getiriyor
Bilmem 😂 hanımcıyız biraz demekki 🤣
Offf en güzeli 👍👍😂
Kesinlikle güzel iletişim ve karşılıklı anlayış
ömür boyu süren ilişkiler mi kaldı artık eskidenmiş onlar
Sürer neden sürmesin 🙄
görmedik hiç
Nasip olursa ben gösteririm
iyi hadi bakalım hakkınızda hayırlısı 😃
Amiiiiiiiiin, KS'nin bütün koridorlarında yankılansın. 🤤
Kafa dengi olması, sohbetinden keyif almak, değiştirmeye çalışmamak karşı tarafı, ortak aktivitelerin olması, fantezilere açık fikirli olması ve güven yani sevgilim de sevgilim demesi.
Gerçekten evlenmek , ilişkide bireyselci takılmamak, iki kişilik düşünmek.. sonra çocuk olunca düşünülecek kişi sayısı artar😄
Birbirini anlamak sevmek değer vermek güvenmek empati kurmak sabırlı anlayışlı dürüst kişiliği karakteri düzgün
Daha çok konuşmak ve açık olmak
Empati yapıp, saygı duymak.
Anlayışlı olmak sanırım 🥱 ilişkilerin acemisiyim olursa nasılmış öğrenirim 😂
Empati
Karşılıklı anlayış
Sadakat
Yalan söylememek
Sadık kalmak
Saygıyı bozmamak
Karşılıklı aşka ve güvene dayalı ilişki ömürlük olmayı hak eder..
Hiç sevgili olmamak
Oh mis
😄
Anlayış, sevgi, saygı, iletişim 🤗
İki ayaklı hayvan olmamak vicdan
Saygı sevgi anlayiş
Alan tanımak ve saygı
Dinlemek, empati, ve özel alana saygı
Doğru insanı bulmak
Öncelikle saygı olmalı gerisi gelir
Anlayış, saygı, sadakat
Sevgi saygı sadakat anlayış iletişim
Sevgi, saygi, sadakat, anlayis…
Samimi sevgi, güven, sadakat, tahammül...
Biraz şans biraz çaba
saygı ve tutku bence
Tutku güven ve para
Sevgi ve anlayış
Sagliksiz iliskilerden uzak durulmasidir
Sevgi, saygı
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?