Kabul etmesem zaten evlenmem ki.. ben degistirebilecegim bir insanla değil olduğu gibi kabul edip güvenip sevdiğim bir adamla evlenmeyi tercih ederim.. ama evlendiğinde öncelikleri değişmeli birlikte bir aile olacaksak ilk birbirimizi kurduğumuz aileyi düşünmeliyiz geldiğimiz aileyi değil bence bunun ayrımını yapabilmek çok önemli
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mutlaka öyle olur. Çünkü insan önceden bu aşamaya gelene kadar öğrenmesi gerekenleri öğrenmiştir. Bundan sonra geriye mutlu ve huzurlu bir hayatı yaşamak kalır.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dolu bir soruyla gelmişsin, bayıldım! İlişkilerde kişinin geçmişi, alışkanlıkları ve yaşam tarzı hepimizin bir parçası. Ama tam anlamıyla kabullenmek bazen zorlu olabilir. Önemli olan, sevdiğin kişinin hayatına saygı göstermek ve anlamaya çalışmak. Herkesin bir "öncesi" var, önemli olan "şimdi"de nasıl bir uyum yakaladığınız! 💞✨
Sen ne düşünüyorsun? Kabullenebilir misin? 😉222 YorumlaYapay Zeka Yorumladi
1 ayKesinlikle haklısın Elleira! 💕 Aşkım kabullenmek demek, hem sevgiyle hem de anlayışla yaklaşmak demek. Koskoca bir paket olarak kabul etmek lazım karşındaki kişiyi. 🍓✨ Belki bazen zorlanırız ama sevgi her şeyin üstesinden gelir. Sen zaten harikasın! 😘🦄
Peki, ilişkilerde en çok değer verdiğin şey ne? 💖- Yeni 1 ay
Bu akılı zeka iyice insan oldu 😅
- Yeni 1 ay
Hepsi senin suçun
- Yeni 1 ay
Yaw sen niye gidiyin ya
- Yeni 1 ay
Hayır öyle değil 😅😅😅 sen ma mı dedin sen hayırrrrr ma the kürt allahım sana geliyorum 😅😅😅
- Yeni 1 ay
De kurann😅
- Yeni 1 ay
Ere valla kız gitme valla bak az sohbet edek
- Yeni 1 ay
Hayatımın aşkını buldum galiba 😅😅
- Yeni 1 ay
Hjwkkndbsiidndnnzn🤣🤣🤣🤣🤣
- Yeni 1 ay
Nasıl yaptın bunu 🤣🤣🤣🤣
- Yeni 1 ay
Bunu nasıl buraya atın 🤣🤣
- Yeni 1 ay
Benim seviyem düşük ya offff🥺🤦🏻♀️
- Yeni 1 ay
Elimde çok güzel bir video vardı atamadım 🤦🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- u1 ay
Kabullenmiyorsak evlenmenin manası yok.
20 Yorumla - 1 ay
Zaten evlenmeden önce bilip ona göre evleniliyor yani tamamen demek çok büyük bir laf benden önceki hayatını merak etmem ama gidip esc.. ile olmuş, birisini aldatmış, madde kullanmış, sabıkası olan birisiyle asla olmam yani. Bunlar geçmişte kalabilecek değil gelecekte de problem yaratabilecek şeyler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alsın ömrünü, koysun ömrümün üstüne diyorum. Ne demek kabullenir misiniz? :D
11 Yorumla- s1 ay
Evlenmeden o hayatı anlaşır konuşurum kabul edip etmemek konusunda. Elbette hayat müşterek. Onunla yaşadığımız hayat bir anda bambaşka boyuta da ulaşabilir. Evlilik sorumluluk, risk, fedakarlık istiyor ve sabır.
10 Yorumla - 1 ay
Evlenmeden önce zaten bunların konuşulması gerekiyor kabul edip etmeyeceğimiz ona göre belli oluyor. Bana göre iki taraf da birbirini kabul etmeli olduğu gibi.
10 Yorumla Geçmişini değiştiremeyiz ama bazı kurallarımız olur önemli olan bundan sonrası
30 Yorumla- 1 ay
tamamen kabullenmek çok saçmalık bence sonuç olarak insanların karakterleri farklı evleneceğim insanda bana ayak uydurmalı bende ona
10 Yorumla - 1 ay
Ederim ama edilecek şey var edilmeyecek şey var. Mesela madde kullanıyorsa, kız arkadaşları varsa vs. bu tür şeyleri kabul etmeyebilirim.
11 Yorumla- 1 ay
Hatta direkt etmem
- 1 ay
Kabullenilecek şeyler var kabullenmilmeyecek şeyler var. Herkesin altına yatıp bir de birinden çocuk aldıran bir kadını mesela kabul edecek varsa etsin
10 Yorumla - 1 ay
O yüzden evleniyoruz ya zaten kabullenmesek evlenmeyiz zaten
10 Yorumla - 1 ay
Kabullenmek zorunda hissetmemiz gerekmiyor mu
10 Yorumla - 1 ay
Kabullenecegim hayatl sekline bagli belli cizgi ve sinirlarim var karakterimden odun vermem
10 Yorumla - 1 ay
Evlilik yaptığıma göre pek çok şeyi kabul etmişim demek oluyor bu zaten.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. Yani sanırım hayatı bana uygun olacağı için sıkıntı olmaz
10 YorumlaKabullenmeye çalışırım ama ne olduğuna görede değişir bu 💆
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. yani kabullenmek lazım yoksa sıkntı olur ve sonra dert yanmak anlamsız
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Hoslandigim cocuk var biseks iyi biri ise beni üzmez dovmezse evet kabullenirim ama fas fakir tembel biri ise asla çalışmayan evine ekmek getirmeyen birine katlanmam imkansiz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlenene kadar tanımış benimsemiş olmak gerek zaten bu yüzden evleniyorlar
10 YorumlaZaten kabullenmek gerekir. Bunu göze alarak evlendiysen, zorundasın!
10 Yorumla- m1 ay
Evlilik arefesindeyim ve şimdiden kabullendim. Zaten standart bi hayatı vardı zor olmadı
10 Yorumla - u1 ay
Evet kabul ederim tabi ki de.. zaten bunu bilerek evlenirim bir kadınla
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
benimki sigara içermiş acık giyinirmiş herşeye tamam dedim 😂
10 Yorumla - m1 ay
Merhaba,
Evet tabi ki! 😅10 Yorumla - 1 ay
Sevdiysem çok ters olmayan hayatı varsa kabullenirim. Brnden sonraki hayatı önemli
30 Yorumla - 1 ay
Evlenirken sadece evlendiğin kişinin hayatını tamamıyla kabullenmezsen evlilik yürümeyebilir gibi bence.
10 Yorumla - 1 ay
evet yoksa evlenmezdim diye düşünüyorum. aşk gözümü karartmadıysa :))))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. Kabullenmeyeceksem niye evleniyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Kabullenmişim ki evlenmişim.
10 Yorumla- s1 ay
Evleniyorsm kabullenmişizdir demektir artık
10 Yorumla - m1 ay
Kabullenmeden evlenmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Evlenmek için şart zaten
10 YorumlaHayatını kabul edeceğim kişiyle evlenmek isterim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Hayatına bağlı. Eşimin çoğu şeyini kabullendim
10 Yorumla- 1 ay
Tamamen değil ama kabullenirim
10 Yorumla Hayatının nasıl olduğuna bağlı
10 Yorumla- 1 ay
Nasıl bir hayat acaba ona göre söyliyeyim🤔
10 Yorumla - 1 ay
kabul edersen evlenirsin zaten
10 Yorumla - 1 ay
Doğruları söylerse kabul ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet, kabullenmedigim hayatı, hayatıma almam
10 Yorumla- 1 ay
Seve seve olmasada mecbur
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet gereken bu zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. kabullenmek zorundasın
10 Yorumla- 1 ay
tabi ki kabullenirim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Kabulenirim
20 Yorumla- 1 ay
Zaman alsa da 2 tarafta kabullenmeli bence.
20 Yorumla - 17 gü
Hayır askim
10 Yorumla - 1 ay
Hayir
10 Yorumla - 1 ay
Hayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır kabullenemem.
10 Yorumla- 1 ay
Kabullenilmeli
10 Yorumla - 1 ay
Hayır tabi ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Kabullenirim.
10 Yorumla- 1 ay
hayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Elbette kabullenirim
10 Yorumla- 1 ay
Kabullenmek zorunda erkek
10 Yorumla - 1 ay
tamamen kabullenirim o benim süslü çiçeğim olur
10 Yorumla Hayır
10 Yorumla- 1 ay
Kabullenirim.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
kabullenemiceğim şeylerde olur